עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

לא בדקתי אף פעם...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

איפה יש כל מיני גלריות של תמונות של מארזים שצבעו אותם וכאלה דברים בסגנון?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  4. יש לי G force 2 mx400 64 mb+ tv out אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק מה אני צריך? תודה!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. Started by Chevy,

יש ברשותי P4 1.4 עם לוח 850. על המעבד ישנו אוורור רגיל, אך שאלתי היא, אילו אתם ממליצים לP4 ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. Started by CraZy,

איפה אני מוריד את הגרסה הכי עדכנית שלו כדי לעשות קצת OVER לGTS שלי?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

מצב פעולה...מממ...יותר פירוט לשאלה באיזה מצב..יעזור

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. Started by maCr0T,

חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

11. Started by idanashh,

מאיפה אני יכול להשיג (ליקנות) מארז שקוף בצבעים שונים

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  12. Started by Slayer,

אין לי הרבה מושג באוברקלוקינג, קראתי את 2 הכתבות על זה, יש לי שאלה (שתראה אולי קצת מטומטמת), אם אני מוריד את התוכנות-דרייברים האלה לשיפור הביצועים של הכרטיס מסך, צריך מאוורר יותר חזק או משהו כזה? יש לי geforce 2 mx200 64mb תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by SharP,

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by MYST,

מחפש מדריך לבניית בלוק מים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  17. Started by jambo,

עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. Started by LIBER,

א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. יש לי לוח אם של EPOX מסוג 8KHA+ עם צ'יפסט KT266A ! ואני רוצה לעשות MODING השאלה שלי אם אני מוסיף עוד שלוש מאוררים כמו של המערז מהגדולים 80mm אני יחבר כל אחד מהם לכבל שמתחבר להרד דיסק ולצורב וסיסדירום! אני עושה חורים במארז בצד כי כבר יש לי שם פלסיט שקוף! הכל מוכן למודינג! כלומר כל כבל יחבר גם כונן אחד וגם מאורר ! זה בסדר בשביל הספק? ואפילו אם המאורר יקבל פחוט כח ממשהוא צריך הוא ישרף או שיעבוד איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by m0tek,

חייברה , אני עכשיו יצאתי במבצע של קירור המארז שלי.. אני על פנטיום 4 , יש כבר וולקאנו 7 מחובר.. יש 2 מאווררים קטנים בתוך המארז , אחד בקדימה אחד למעלה מאחור ליד המעבד.. כמה מאווררים עלי עוד להציב בכדיי שהטמפ תהיה אופטימלית? איך להציב? עזרה... =)

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by MachineX,

יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  23. Started by LioR CoHeN,

החלטתי לדחוף את המעבד שלי קצת מעבר לגבול ואני רוצה לעשות לו קצת O/C...! אני מחפש מישהו שיעזור לי (ICQ?) ואולי אפילו יסביר לי טיפה... אני קצת מתבלבל עם עניין המכפלות (זה מחוסר ידע בנושא)! בקיצור... HELP ME! לא יודע מה לעשות וממש בא לי לפתוח את המחשב ולשנות דברים... ???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

ניסתי להשיג נגדים בשביל לבנות פאן באס אבל לא הצלחתי להשיג מישהו יודע איפה אפשר להשיג אני גר באזור חדרה???

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.