עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שמתי את המעבד על 4.5ghz ומתח של 1.35V והוא יציב לגמרי במאמץ כבר כמה חודשים הבעיה היא שהוא לא נדלק כמו שצריך.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושומע את המאווררים עובדים ורואה שהנורות על הלוח דלוקות, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. ככה קורה כמה פעמים ברצף עד המחשב נדלק. חשבתי שאולי המתח לא מספיק אז הורדתי את התדר ל4.3ghz אבל זה עדיין ממשיך. חשבתי שאולי המתח גבוה מדי אז שמתי 4.3ghz ו1.31v אבל עדיין אותה בעיה חשוב לציין שמתי שהוא עולה הוא לא מאפס את ההגדרות של הביוס.. ניסיתי לגעת בPLL אבל זה גם לא עוזר. (ניסיתי גם לעלות וגם להוריד אותו) מישהו יודע למה זה קורה? הצלחתי להריץ בנצ'מרקים על 4.9ghz, למה שהמחשב לא יעלה אפילו על 4.3ghz? דרך אגב, בזמן משחק הטמפ' פחות מ60 מעל…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by kobibo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by WitheNoise,

שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by royliidoli,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם!! מישהו יכול להסביר לי מה המושג OC ??? תודה.......

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/?i=4409&s=16 אין ממש תוצאות באתר של AMD לאחר חיפוש קצר... אז מאיפה משיגים את התוכנה הזו? לינק?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  8. אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, אני מחפש קירור למעבד שלי (מעדיף כמובן קירור אוויר), ואשמח מאוד להצעות מכיוון ואני פחות מבין בעניין. המארז שלי הוא - LIAN-LI Full Tower Case PC-011 Dynamic RAZER מידות למאווררים (לפי היצרן) הם: (Top) 120mm x3 / 140mm x2(Option) (Side) 120mm x3(Option) (Bottom) 120mm x3 (Option) תודה רבה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. לוח MSI ציפסט ישן 845 אני מעוניין להאט את מהירות המאורר הנמצא על המארז ומחובר ללוח אם האם ניתן?? גל

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  11. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P7H57D-V EVO לא מזמן החלפתי קירור למעבד, היה לי קירור סטוק פרופיל נמוך לFreezer 13 CO התוצאות מדהימות !! מ75 מעלות במאמץ ל55 מעלות במאמץ של 10 דקות עם 37 מעלות במארז אבל עכשיו החלק המעניין .. אני מעוניין לעשות קצת אוברקלוק והשאלה שלי מה מסביב למעבד שהיה מקבל זרם אויר מהקירור סטוק שעכשיו לא מקבל אויר מהקירור החדש צריך להיות מקורר ? http://content.hwigroup.net/images/products/xl/087515/asus_p7h57dv_evo.jpg תמונה של הלוח ההיטסינקים הכחולים זה ברור .. אבל אולי עוד משהוא ?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  12. קיבלתי זכרון חדש OCZ 2048MB ואני מנסה לשנות תזמונים בביוס של לוח האם (GB M55Plus S3G ver.1). לפני קבלת מעבד חדש שיחליף מעבד קיים בלוח הזה, בעוד כמה ימים, עדכנתי לביוס שמופיע ברשימה (F13): http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 הבעיה שהחלק בביוס שקשור לתזמונים במסך ה-MB Intelligent Tweaker פשוט לא מופיע. הנה דוגמה למסך דומה שלי שסעיף ה-Timings Settings לא מופיע בו: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2006/07/13/21867.jpg ראיתי באיזה מקום שלחיצה על CTRL-F1 מזניקה תת תפריט עם התזמונים אבל זה לא עובד במקרה שלי. ניסיתי גם לעדכן ביוס לגירסה האחרונה ביותר (F15B) וגם שם זה לא נמצא. מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למקום הנכון? ד"א, התקנתי את Easytu…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by fox3,

שלום לכם . יש לי כרטיס של חברת LEAD TECH דגם 8800 GT הטמפרטורה שלו ללא מאמץ היא 65 מעלות צלזסיוס . נראה לי שזה קצת גבוה .יש מה לעשות מלבד החלפת גוף הקירור? תודה מראש . איציק

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת אם אם הוונט סילנט בוסט זה הוונס שאורמים שהוא הכי טוב לאתלון64 מתי ששאלתי איזה קירור טוב לתאלון עד 200 שקל אמרו לי ללכת על הוונס שהוא די שקט ונותן ביעוצים טובים האם זה נכון ? והאם זה הוונס המהולל או שזה וונס שונה תודה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. הפכתי את המחשב הישן שלי למדיה סנטר, מפרט בכללי ככה: intel core2Duo p7500 (socket lga755) leadtek geforce 9400gt מארז- antec nsk 2480 עם שני מאווררי 120 שקטים (המארז חדש) הכנסתי הכל למארז שכתבתי שהגובה שלו הוא בערך 12 ס"מ מה שאומר שנשארו בערך 11 ס"מ לגוף קירור (המארז שוכב). עכשיו לבקשה- אני מחפש פתרון קירור שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי על קירור פסיבי למעבד פלוס קירור כלשהו לכרטיס מסך. כרגע הכרטיס מסך שלי מרעיש בטירוף המעבד ככה ככה והמארז די שקט. לא מכיר כלכך קירורים פסיביים וכמה הם יעילים, מישהו יכול להמליץ על משהו? מה שהולך לרוץ על המחשב זה בעיקר סרטים HD,אינטרנט ותוכנות טורנט להורדה... תודה לכל מי שמגיב!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by danielhasan,

הורדתי כמה גירסאות : 2.60 2.5 2.41 והמעבד שלי : AMD Athlon 64 Processor +3200 וכל את מהתוכנות אומרת : The processor detected is not supported AMD Athlon 64 Processor +3200 איזה כן תומכת?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. Started by maormark,

קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. Started by shay_co,

שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by Jeka90,

יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  22. Started by j-cool,

אני קניתי מחשב חדש לפני כ-3 שבועות מבוסס amd. זה הפעם הראשונה שאני עובד איתם והמחשב עובד פצצה רק שיש לי בעיה קטנה. החום של המעבד במנוחה הוא 43 מעלות ואמרו לי שזה ממש גבוה ובמאמץ המעבג מגיע ל-49 מעלות. האם זה מסוכן אם כן מה כדאי לי לאשות????

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by sahargt,

המפרט בצד בקיצור אני משתמש בתוכנה שבא אם הלוח בשביל לעשות OC בגלל שאני לא יודע איפה נמצא האפשרות בביוס חפשתי ולא מצאתי ראית שם ש הכול בAUTO מתח לזכרונות ובאיזה מהירות אם עובדים וגם ב PCI-E על AUTO לפי מה שראתי בפורום אני צריך לשנות שזה לא היה על AUTO אז על כמה לשיים את את כול הדברים

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  24. לוח: P5B DLX גרסה: 1.04G ביוס:1004 תדר: 389 מתחים בביוס: הכל על AUTO חוץ ממעבד וזיכרון ציפסט: 65C (!?) מדוד עם FLUKE 52-II העברתי את כל ההגדרות מתח של הלוח מAUTO לערך הכי נמוך... טמפ' אחרי... 43-45C~ כולל בעומס וכמובן יציב. כנראה שהגדרת הAUTO ממש דינמיות ומעלה מתחים לפי הFSB (מה שכבר ראיתי עם הVCORE) בקיצור נסו ותתקררו נ.ב. מעל FSB 500 יש צורך בהעלאת מתחים ללוח.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.