אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
באתר של TT אומרים שמקבים עם ה HSF עצמו וסט מהירות - האם מקבלים אותו עם הקניה של HSF כזה גם בארץ או לא.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בתוכנה 3dmark עם כרטיס מסך אסוס גי פורס 200 עם אובר קלוק מעבד באובר קלוק ובאס באובר קלוק מה דעתכם? זה יפה יחסית 9000 נקודות לכרטיס מסך מיושן זה לא?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
המאווררים הם: 1 Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 2 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD איך המאווררים הנ"ל ביחס לוולקנו 7 פלוס מבחינת רעש,ביצועים והאם המאוורר השני הוא עם אור ולמי שיש איך הוא נראה כי אני רוצה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המאווררים הללו? מה זה "Coolmod"? http://www.pchardware.co.il/docs/pd93482966.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm אני פשוט קניתי מארז עם חלון ואני רוצה אור כחול וכו' אז מה נותן המאוורר הראשון שהשני לא?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב!!! ______________________ 1.VOLCANO 9 silent&smart 2.Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! 3.Thermaltake Golden Orb Cooler for FC-PGA 4.Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 5. + TERMALTAKE Volcano 6 בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומה יותר טוב לכרטיס מסך ולצ'יפסט ומה יותר טוב למעבד!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
למישהוא יש אותו ? איפה הוא נגיד בהשוואה ל sk-7 ? אמור להיות שקט האם גם יעיל ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
האם יש איזה תוכנה שתראה לי את המתח שהמעבד מקבל ? בביוס אני לא מוצא את המתח עצמו ,רק אפשרות להעלות אותו באחוזים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלדים שבאו המארז שלי שהם אדום וירוק ללדים כחולים ורציתי לדעת אם אני יחליף זה לא יפגע בלוח מבינת צריכת החשמל ורציתי לדעת עם צריכת החשמל של הלדים הכחולים היא אותו צריכת חשמל כמו כל לד רגיל? אודה לתשובה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את מערכת קירור המים שלי וחום המעבד עומד על 27 מעלות עם OC מ2.4 ל2.9 במקסימום גם כשאני מענה אותו עם תוכנות בדיקה במשך 24 שעות. מה מידות החום הנחשבות כטובות למעבד פנטיום 4 במצב רגיל ותחת עומס? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 16X2 בלי תאורה אחורית ושמתי לב שיש לו את רגליים 16, 15, A, ו K זה אומר שאני יכול לחבר תאורה אחורית אליו? מישהו יכול להביא לי את הסכמת חיבורים והסבר על כל חיבור כי המדריך שהיה באתר לא קיים יותר? תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מהם הסיבות ? האם מעבדים שהמתח בהם לא שונה יכולים להתחמם יותר ? מה גורם להתחממות ? האם מתח הוא הגורם היחידי לחום ? האם מעבד יכול למות גם כשהוא קר לאחר OC ? האם לוח אם יכול למות לאחר OC ? איך? מתי? למה? וכמה? למי פה זה קרה כבר, מהם הגבולות הנורמלים ? בקיצור, שפכו את כל המידע על זה ! תודה מראש, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-