אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
cpu:AXP1700JIUHB0308 MOBO:NF7-SL VER 2.0 RAM:CORSAIR XMS3000 256*2 אז ככה היום קיבלתי את הלוח והתחלתי לשחק איתו הלוח פשוט מדהים!!! בנתיים עשיתי 185*12 עם מתח 1.65 ומתח DEAFULT של CHIPSET ו 2.7 עם הזיכרונות והיה יציב 45דק' PRIME ו 4 לופים ו3DMARK2001. עשיתי גם 10.5*200 עם מתח1.65 והיה יציב 45דק' PRIME (לא היה לי כוח יותר) ו 4 לופים ו 3DMARK. המלצות? כרגע אני וולקנו 7+ (עוד מעט יגיעה ה SK7+SF2) וגוף קירור על הציפסט שבא עם הלוח כי אני לא מוצא משהו שיתאים כרגע בגודל. עריכה: משהו מוזר שאני לא מבין זה הטמפ' של הציפסט היא 18 מעלות שזה נראה לי יותר מדי קר מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעדכן את כל המעוניינים שהבלוקים שלי כבר ביצור, התוכניות וחומר הגלם (נחושת כבר במקום היצור. הבלוקים ייוצרו בטכנולוגית CNC (עיבוד שבבי). מיוצרים כרגע : 10 בלוקים למעבד - אפשרות התאמה לAMD ולPENTUIM4. 10 בלוקים - אפשרות התאמה לגשר צפוני ולכרטיסי מסך. הזמינו מקומות מראש לערכתי הבלוקים יהיו מוכנים למסירה בתחילת שבוע הבא.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממה שאני מבין אז מה שנקרא צ'יפסט הוא בעצם שני שבבים עיקריים: הגשר הצפוני והדרומי (תקנו אותי אם אני טועה, כי אני לא ממש מבין טוב באלקטרוניקה של הדברים). על לוח האם אלה שני השבבים הבאים בגודלם אחרי המעבד. עכשיו, תמיד אני רואה ששמים קירור (מאוורר, HEATSINK וכ"ו) רק על הגשר הצפוני והשאלה שלי היא למה ? האם הגשר הדרומי בהכרח מתחמם הרבה פחות ? אם אני מתכנן אוברקלוק עצבני שכנראה יעלה את מהירות הבאס בדי הרבה אז הרי גם הצ'יפסט יצטרך קירור יותר טוב. במקרה כזה האם צריך להשקיע ולקרר גם את הגשר הדרומי או שרק לשפר את הקרור הקיים של הגשר הצפוני ? או בקיצור, האם הצ'יפסט שלי יהפוך לצ'יפס...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הלוח NF7-SL חשבתי לפני שקיבתלי אותו שאני יוכל להחליף אץ המאוורר שיש על הגשר הצפוני ב CRYSTAL ORB אבל כשניסיתי להרכיבו ראיתי שאיאפשר כי הוא קטן מדי ולא מגיע לחורים בלוח. אז רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך ניתן להרכיבו (ולא עם דבק טרמי) או איזה HSF אחר אפשר לשים לו ראיתי למשל אצל MAPHISTO שהוא שם HSF של P3 איך הוא הרכיב אותו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אני עושה OC ללוח אם של ABIT-NF7 עם מעבד AMD ATLON XP 2100 זיכרון קצת חלש אבל GEIL 256 400 COLING ALOMINUM אז איך אני עושה OC לא גבוע אבל בסדר ?????? ישמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מודינג מקורי בהחלט - חדשני וכולה הרבה כסף http://www.mashie.org/casemods/301.htm
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי מצוייד במעבד AXP 2000+,זכרון 512 של CrossAir ddr 3200 CAS 2,לוח אם Epox EP-8rda+,וTT וולקנו 9. כרגע אני עובד על באס 133 ומהירות שעון של 1677 אם אני לא טועה. רציתי לדעת עד לאן אני יכול להגיע עם המערכת שלי. כרגע המעבד עומד יציב על 37 מעלות צלזיוס, והוולקנו עובד על 4800 RPM. תודה לכל העוזרים. אשמח לדעת על תוצאות של בעלי מערכת זהה\דומה לשלי.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עם הזכרנות של 512 WINBOND 3200/400Mhz ועם קרור טוב עד כמה FSB אתם משערים שאפשר להגיע?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
אני צריך Firmware לכרטיס מסך Asus Geforce 2 gts 7700 Deluxe 32mb לצריבת ביוס (OC4) המטרה לשנות את ה-MEMORY CLOCK 333@390, אני מחפש את הFirmware האחרון.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות AMD xp 2800 איזה מאורר לדעתכם אני צריך לקנות ? כרגע לא מתוכנן OC והוא מיועד בעיקר למשחקים תקציב בערך 180 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (מעבד AMD K6-2 350) וישנם כמה דברים שאני לא מבין מהטבלאות על הלוח אם (החברה נקראת UZI אבל בכל התוכנות כתוב שהוא מיוצר ע"י קומפאק) מה הכוונה למהירויות המיוחסות בטבלאה של ה cpu|sdram|pci שיש לה שני עמודות של ICW179 ושל ICS9248-81 ? אם מישהו יכול לתת לי גם עצות באיזה צורה ואיך לעשות את האוברקלוק , הכוונה להעלאת המכפלה ,העלאת המתח למעבד או העלאת מהירות הBUS אם לזאת הכוונה בטבלאה.. כרגע הבאס הוא 100 3.5 SiSoftware Sandra Processor(s) Model : AMD-K6 3D processor Speed : 350MHz Multiplier : 3.5x Model Information : K6-2 3D (Chomper) 266-550 2.2-2.4V (Revision/Stepping : 8 / C (0 Stepping Mask :…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום . יש לי וולקנו 9 ואני מעוניין להחליף את הגוף קירור שלו,חשבתי על ה-Thermalright SLK-600 או על Thermalright SK-7 . מה אתם אומרים? ה-SLK-600 יקר במקצת(כ-80 שקלים),אין לי בעיה עם זה אבל השאלה היא אם הוא נותן ביצועים עדיפים בהרבה על ה-SK-7. ובכלל מה ההבדל בניהם? ומה השיפור לעומת מה שיש לי עכשיו כי אני מצפה לירידת מעלות לא של מעלה-שניים אלא 7-8 מעלות לפחות(כרגע הטמפ' של המעבד שלי AMD2000 היא 50 מעלות). האם זה מה שיקרה?(אני משאיר את המאוורר של הוולקנו 9 ה-SF2,שמעתי שהוא מצויין לא?).
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-