אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש ל מישהו רעיון לשילוב צבעים למקלדת הזאת?? המארז יצבע בצבע שחור \ לבן (כל המארז שחור וחלק מהפאנל הקדמי לבן) יש למארז גם מעין פס סכף שמתחיל מלמעלה יורד לעמצא ושוב עולה בצורה מעגלית, נסו לדמיין. באיזה סוג של צבע להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי על לוחA7N8X ASUS אני משתמש במאורר ThermalTake Silent boost. ( עם nanothermII ) הטמפ' במצב Stock לחלוטין הם: 52 מנוחה - 60 עומס בדיודה. 42 מנוחה - 50 עומס ב-socket. האם זה נראה הגיוני למצב stock ? :-\
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
טוב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX עכשיו אני לא יכול לעשות OC למעבד.... בגלל הצער הזה חשבתי על כרטיס המסך. עכשיו לשאלות.... : 1. מה הסכנות בOC לכרטיס מסך? 2. איך עושים 3. מה התוכנות הדרושות? 4. איך זה יעזור לי עם הכרטיס שיש לי 5. אם יש לי היט סינק+מאוורר של ספק אני יוכל להעזר בהם לפרוייקט? 6. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מה זה החלון הזה ואיך אני מפעיל את התוכנה? דרך אגב יש לי בארטון 2500.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ , לאחרונה החלפתי את יח' הקירור (מאוורר + גוף קירור) ליח' קירור מקורית של אינטל (מאוורר של sanyo denki ) המאוורר מסתובב במהירות ממוצעת של כמעט 3500 סל"ד שמתי גם כמות נכבדה של גריז תרמי. במצב מנוחה טמפ' המעבד היא 36-37 מעלות - כשאין יישומים כבדים כמו משחקים וכד' במצב מאמץ טמפ' המעבד נעה סביב 46-48 מעלות, כשאני מריץ משחקים 3dmark וכד' יש לציין שהמחשב נמצא בחדר קריר יחסית המארז שלי הוא ATX ישן שהוא בנוי כך שהספק ניצב מעל המעבד - ויש מאוורר נוסף (חלש) בצד הקדמי של המערכת - מתחת לכפתורי ההפעלה החיצוניים, אין במארז פתחים כמעט. האם הטמפ' הללו הן סבירות, או האם המארז הסגור ומיקום הספק מעל יח' הקירור גורם לטמפ' הגבוהה. שוחחתי עם איש תמיכה של א…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד banzzy-boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
מעבד: P4 1.5 כ. מסך: GeForce 2 Mx 100/200 64 Mb לוח אם: Jetway I401 זיכרונות: Sumsung 256Mb + 128Mb + 128Mb האם אפשר לעשות עם רכיבים כאלה אוברקלוקינג??
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה שתתנו לי לינק למדריך אוברקלוקינג מ-א' עד-ת'. הייתי מעדיף שיהיה בעברית. אם עברתי על איזה חוק או שהשאלה הזאת נשאלה פעם אחת יותר מדי אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי אבל... הקירור שלו לא משהו הוא של ATI וכפי שכמה ממכם יודעים הקירור שם על הפנים ולא ממש מתאים ל oc אז אני צריך המלצה על קירור טוב ל כרטיס. עוד שאלה: כדאי לי כיום לעשות oc? בלעי oc ב 3Dmark 2003 קיבלתי ציון 4416... לכמה אני יכול להגיע אחרי oc?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
איך אתם חותכים מתכת כמו מתכת של מארז ? עם איזה דיסק ? מסור ברזל/פלדה אם אבן משחזת ? עם איזה ראש אתם חותכים פלסטיק/פרספקס ? ואם איזה ראש אתם חורטים על פלסטיק/פרספקס ? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מדבר על התכנית ה1 שבאתר לא מובן לי חיבור הדיודות עם מישהו יוכל להרחיב פשוט אין לי מושג מה תפקיד הדיודה ואיך מחברים אותה בשרטוט מופיע משהו אחד ובתצלומים משהו אחר ??!? אם תוכלו להסביר אודה !
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי , אפילו הכי קטן ולא הולך לי. אפילו להעלות את האתלון 1700 ל1800 אני לא מצליח , ישר המחשב נתקע אחרי דקה או משהו. ניסיתי להעלות מתח לזכרונות או למעבד וזה לא עוזר בכלום. וזה גם לא שהטמפרטורה עולה או משהו כזה. המחשב פשוט נתקע סתם, ניסיתי אפילו לעדכן ביוס וזה לא עזר. יש לכם רעיונות למה אני לא יכול לעשות את זה? נתוני המערכת שלי: athlon xp 1700 MSI k7t266 pro2 2100 256DDR SUMSUNG MSI TI4200 128MB וולקנו 6CU טמפטורה בזמן מנוחה : מעבד - 36 לוח -36 בזמן מאמץ מעבד - 43 לוח- 38
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איפו יש את הטבלה לסטפינגים(לOC )של הAXP T-BRED B? עריכה:סליחה לא שמתי לב ;D
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש בעיה בתכנית כתוב שהנגד הוא 300 אום וברשימה כתוב 33 אום 3 וואט מישהו יכול לעזור ולכתוב מה הוא עשה?!?!
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-