אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש ב PCH את המשחה הזו רציתי לקבל עליה דעות - כי אני לא מצליח להשיג ARCTIC SILVER משום מקום. עוד דבר שרציתי לדעת זה כל כמה זמן יש למרוח את המשחה מחדש - כי הבנתי שהן "נעלמות" עם הזמן.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
התכוונתי לעשות אוברקלוק ל 1700+ שלי אבל יש לי זכרון זמני 512 DDR 333 ( :'( ),ה400 צריך להגיע עוד מעט. אז אתם ממליצים לי לחכות עם הOC ביינתים? :( :(
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה היטסינק ישן וגדול בבית של איזה DURON ישן שהיה לי פעם. מחר אני מקבל את ה-8RDA+ וה AXP1700 TBRED B - אוברקלוק מתוכנן אני מתכוון לחתוך את ההיטסינק (יש לי כלים) ולעשות ריבוע קטן שיתלבש על הגשר הדרומי (קירור פאסיבי) בנוסף אני יחתוך אותו אותו לעוד ריבועים קטנים שישמשו לצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי. יש למישהו רעיון איך אני יחבר את צלעות הקירור לכ.מסך והציפסט , יש דבר כזה דבק טרמי או משהו שמשמש גם כמוליך חום וגם כדבק?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש המלצה לפיתרון קירור שקט שיעשה את העבודה (לא למטרות oc - לפחות לא עצבניות). יש למישהו ניסיון עם Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 ?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג איך בונים RELAY למשאבת מים (עבור מערכת קירור כמובן). ראיתי באיזשהו מקום אבל אני לא זוכר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC נניח 190*12 בדקתי יציבות והכל טוב ויפה אבל לפעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב, הוא לא נידלק ועל תצוגת הספרות שיש על הלוח מופיע הקוד 26 לאחר ביצוע CLEAR BIOS הכל חוזר להגדרות DEFUALT וכשאני מחזיר ל-190*12 המחשב עולה חלק ויפה ומערכת יציבה כמו סלע למשו יש מושג מה זה?
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
SF 2 SF 2 SF 2 ? כמובן שאני לא מדבר על שיקול כספי אלא רק על עוצמה/ביצועים. אז מה הכי משתלם ? Vantec Tornado 80MM Fan ZALMAN FAN ZM-1 80MM Vantec ThermoFlow 80MM Smart Spire 80MM Case Fan Ball Bearing ThermalTake SF 2 ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan Antec 80MM SmartFan אם יש לכם המלצות אחרות אתם מוזמנים להגיב... ועוד שאלה, האם זה יהיה חכם להתקין מאורר על גבו של אחר ? DUAL FAN Shoot it people !
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש, וגם מארז חדש. המארז הוא Enermax CS-10181, שיש בו מקום ל 7 מאווררי 80mm. המארז הגיע ללא מאווררים, כרגע יש לי 4 מאוררי SF2 שיכולים לשמש כמאווררים למארז, אולי בעתיד אני יוסיף עוד. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסידור שיניב את הטמפרטורות הכי נמוכות לפי דעתכם. אז אני יתן לכם שרטוט ( דיי עקום למען האמת ;D ) שעשיתי ואתם תייעצו לי בבקשה איפה לדעתכם כדי למקם את המאווררים, ואת הכיוון של כל מאוורר - מכניס או מוציא אוויר. הנה צילום של המארז שאולי יעזור לכם יותר להבין איך הוא בנוי..
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מארז - Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case (המאוררים שלו חלשים?) אני קונה את REDEON 9700 של Powercolor ואני רוצה לעשות לו OC עד לPRO אז איזה קירור אני צריך אם בכלל? אולי עדיף מחברה אחרת מכל הבחינות?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי. נראה שרוב ה Heatsinks מוגבלים לגובה מסוים. האם זה בגלל מגבלות מארז או שמעבר לאורך מסוים פיזור החום מאבד מהאפקטיביות שלו? מה לגבי שימוש ביריעות נחושת לקירור? אפשר לקנות יריעות נחושת לחתוך אותם בצורה הרצויה, להצמיד אותן ל Heatsink כלשהו או מה שזה לא יהיה, ולתת להן לצאת מהמארז דרך, נגיד, חריץ במארז. שתיי האגורות שלי. אני מאוד חדש בעסק וודאי כבר התעסקו ברעיון הזה, כך שאשמח לקבל גם קישורים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אתמול בערב והיום מ 8 בבוקר (הרגע חזרתי) ניסיתי לצוד לי רדיאטור למערכת קירור המים. (היתי בכל המוסכים סאזור התעשיה בחולון , ראשון , ומגרשי גרוטאות באזור.) אך לצערי בעלי מוסכים וכמה מגרשי גרוטאות הסתכלו אלי כאילו אני יצור ירוק שבא ממאדים, ואין להם מושג מה אני רוצה מהם. ומה סך הכל ביקשתי מהם , "רדיאטור של אופנוע , או רדיאטור כמה שיותר קטן" . ולבסוף מצאתי שני מוסכים של אופנועים, באחד מהם הוא אמר שאולי יהיה לו שבוע הבאה , הוא ממש לא בטוח ואולי זה יעלה 300 שקל!!. ובשני הוא אמר שיש לו בכל הגדלים אפילו יותר קטן ממה שאני צריך , משומשים אבל בסיסבות 500 שקל, ישר ברחתי משם. וגם שלחו אותי לרחוב הרצל שיש שם הרבה מוסכים של אופנועים, אבל אני משער ששם יהיו אותם המחירים. אם מישהו יוכל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו של ספייר, עם גוף קירור של וולקנו 9 חתוך(חתיכה קטנה) ומאורר 60 על הליבה. מול הראדון יד SF2 שדוחף 75CFMקצת מעליו. והוא מקרר את אחורי הכרטיס.(כאילו שמסתכלים הוא מקרר מלמעלה את מה שרואים) אבל בכל זאת הזכרונות די חמים. אני לא יודע בדיוק את הטמפ' של הכרטיס. אז מה אתם אומרים? ??? הערכה עצמה עולה 70 שקל ואני גם צריך לחתוך את הצלעות עצמן. תודהההה ;D
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא יודע למה עשיתי את זה.... ממש לא..... אבל רציתי אחד כזה משלי IBM Deskstar 60 GB הברגים בקושי היו מוברגים, כך שיכולתי בקלות לשחרר אותם עם צבת, אם כי היו ברגים עקשניים.... חיתוך - דרמל, לאחר מכן שיוף גס - דרמל, ושיוף יותר עדין - דרמל. החלון - שקף קצת עבה, לא פרספקס ! בין התמונו השונות תוכלו לראות תמונה שאני מחבר את הדיסק לראות אם הוא עדיין חי בבקשה: אשמח לתגובות, שבת שלום, אבנר
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב מחברת ZIGZAG , המחשב מבוסס על מעבד של AMD 1700 XP ועשיתי סתם ככה ניסויים של OC. זה מדהים, הצלחתי להריץ את המערכת ב- 2300 אבל המערכת היתה הכי יציבה ב- 2200. תראו את המחשב שקניתי **** אני לא יודע איך משלבים מספר תמונות בהודעה, אז תסתכלו בתגובות.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמה OC לדעתכם כדאי לי לעשות לכרטיס מסך? כרגע אני עושה בעזרת coolbits את הOC עד ל 500\300, כאשר במקור זה עומד על 446\250. האם לדעתכם מעבר לזה, הכרטיס יעשה בעיות? יש לי leadtek Gf4 Ti-4200 128mb (למקרה שאתם לא יודעים) תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב - אז היום עשיתי חלון למארז שלי ורציתי להתיעץ אתכם איזה קירור להוסיף לו. כלומר איזה איוורור. 1. גודל מאוורר 2. כיוון זרימת האוויר 3. כמות מאווררים 4. וכמובן סוג המאוורר נ.ב. אני יודע שלא נראה טוב בנתיים - יהיו שיפורים בהמשך כמו שיוף והדבקת פשי כסף.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD 1700+ שכרגע עובד על 2300MHZ בכפולה של 192*12 מתח מעבד 1.625 במקום 1.5 סטוק יש לי זיכרון של קינגסטון DDR 333 שני סטיקים של 515. כל ניסיון להעלות עוד גורם לחוסר יציבות של המערכת ( יש פוסט ב- 200*215 הווינדוס נופל ). רציתי לברר יחד עם כל המנוסים פה מספר דברים: 1. לי נראה שהזיכרון הוא מה שעוצר אותי, האם גם אתם סבורים ככה? 2. הבנתי שהשימוש בשני סטיקם פוגע ומורחד את יכולות ה-OC , האם אמת בדבר? 3. במידה ואין לי 950 שקל לקנות crosair cmx512 3200c2 רציתי לדעת מה ההמלצה הבאה בתור שניתן לרכוש בארץ במחיר טוב ולקבל ביצועי OC טובים ראיתי האינטרנט את : http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3ebcf7490a39559e273fc0a80103065c/Product/View/990989 ורציתי לשמוע מ…
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו מה טוב בו ..מי יכול לתת לי סקירונת עליו?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-