עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. כיום מיובאת לארץ סלרונים (S370) מסדרה SL6JT במהירות 1.3GHZ שאין שום בעיה לעבוד אתם בבאס 133, כלומר, במהירות 1740MHZ . כבר 4 ימים בPRIME95 ויציב כמו סלע. http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=151 כמו כן בwww.overclockers.com כל המעבדים מהסדרה הגיעו בלי בעייה למהירות הזאת. והבונוס: רק המעבד בOC (ולכן אין הפתעות מייציבות של כל השאר) SiSoftware Sandra: ALU 4652 FPU 2555 כלומר: לוקח את הP3 1400 ועולה פחות מחמישית מהמחיר!!! כבר חשבתי שאני אשאר לנצח עם סלרון 800 אבל מתבר שיש פתרון זול וטוב...

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=16&t=25160&r=0 התמונה היא בכוונה לא של המוצר המוגמר רק בשביל לתהיה לכם טעימה. כנסו לאתר בשביל השאר .

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by eranmor,

אז זה ככה... קניתי לוח אם של GIGABYTE 8ST800 עשיתי OC למעבד (ראה מפרט לפרטים) והצלחתי להגיע בערך ל2100 MHz אין לי צורך בOC אז ביטלתי אותו אבל יש בעיה מוזרה: בביוס הFSB על 100 אבל בXP אני רואה שיש OC של 101FSB אני רוצה לבטל את זה בגלל שאני רוצה אחריות על המעבד שלי למי שיש פתרונות...

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  7. סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by OR007,

נניח יש מאורר שפועלב- 35DBA ... הכל טוב ונחמד אבל אם יש 3 מאוררים שפועלים ב-35DBA, מה יהיה ה-DBA הכולל ? הרי שברור שזה לא יהיה 105DBA ! תודה לעוזרים. עוד שאלה- באיזה עוצמה מתבטא ההבדל ב-1 DBA (אני יודע שגדול) אבל פי כמה ?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by H.I.V,

Duron 850 Gigabyte GA-7ZM VIA KT133 Chipset K7 Series 128 SDram 133mhz עד כמה אני יוכל לעשות לו OC? תודה ד''א תנו פרטים על הלוח הזה ועד איזה מעבד אוכל להרכיב עליו תודה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  10. Started by ORrrr,

האם אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס R9500Pro 128MB oem של חברת Sapphire בעזרתה?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by amd,

http://nobispro.com/aquatank/

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, זה הפאנל: http://www.bench-house.com/tests/mainboards/chaintech/7njs/zenith_ אני מעוניין לצבוע אותו לשחור.... איך לצבוע? איך לסתום את כל הכניסות? איך לכסות את המסך הקטן הזה? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב המסך הזה מציג קודים מהלוח אם... מישהו יודע איך להפוך אותו לצג טמפרטורה?

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Shadowman,

יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  19. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  20. טוב אז ככה, עוד יומיים מגיע המעבד החדש שלי , שהוא :AMD ATHLON XP 1700+ 0.13 micron - Thoroughbred Core בעל מכפלה פתוחה. מתח 1.5. JIHUB שאר הרכיבים הם : לוח אם : Epox ep 8rda+ זכרון : mushkin 512 ddr 333 cas 2.5 . (בקרוב צריך להגיע Crosair 512 ddr 400 cas 2.0). מארז : 3r system neon light silver - עם MODDING. יש לי מאורר אחד ג'נרי מקדימה שמכניס, SF2 ליד הכרטיס מסך שמקרר אותו+ זורק אוויר קר לאיזור הגשר הדרומי, מאורר ג'נרי שמכניס אוויר מול המעבד, ומאורר SF2 שמוציא אוורי באחורי המארז + הספק כח. קירור למעבד : SK7 + SF2 , AS3. יש לי הכל חוץ מהמעבד אז אני מתלהב :smoke: :smoke: עכשיו,הבה ונתחיל בOC ;D : לפי מה שהבנתי צריך להעלות את הFSB ואת המכפלה של המעבד, איך אנ…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. לשילוב של GA-8SQ800?INTEL P4 2.4 אני מבין שהורדת מתח גורמת לו לא להתחמם יותר מידי

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shortboarder,

המעבד AMD Duron 1000mhz מה יכולות האוברקלוק שלו על לוח מבוסס KT400?? הזיכרון הוא צי'פ אחד של 512DDR במהירות 333.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים