עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by גיבסון,

Compucase 6a19 with two 120mm fans. אלו המאווררים שבאים עם המארז. אי אפשר להגיד שממש מרגישים שהם דוחפים אוויר בצורה רצינית ב 1500RPM. צריך להחליף או שאפילו משהו יותר רציני ב 2500RPM לא ממש יקרר בארצנו החמה? גיבסון

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Bone-Breaker,

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by ccc,

אני בעליו של מאוורר GREEN POWER ג'נרי 3900 סל"ד כבר כמעט שנתיים והוא שירת אותי דיי טוב עד שהוא התחיל לעשות בעיות ועברתי לVANTEC המומלץ כל כך!! או קיי רכשתי את הוונטק אני מרכיב אותו עם המשחה שלו אני בטוח שהרכבתי טוב! ואני מגלה שהמאוורר הג'נרי שהיה לי מקרר במעטי יותר טוב מהוונטק הזה.. אני מקבל עם הוונטק 39 מעלות שהווינדוס עולה כאשר בג'נרי אני מקבל 35 מעלות באותו מצב חשבתי שהוא טוב.. כנראה שהוא לא שווה אגורה שחוקה מה יכולה להיות הסיבה?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by Shadowman,

יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  9. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  12. טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by drevil,

שלום לכל האנשים בHW ZONE אז ככה- זה הולך להיות מודינג משותף אינטרנטי ראשון ומה זה אומר? יש לי רשימת ציוד, אתם רואים הכל, חושבים נותנים רעיונות, עצות וכאלה, כי רעיון טוב למודינג אין לי.. אז עלה רעיון להרים את הפרוייקט הזה! סבבה? סבבה! אז בואו נתחיל - הכנתי רשימת ציוד ותמונות של החלקים בתנוחות פורנוגרפיות, אז זה מה שיש לנו- 1 מארז ATX 13 מאווררים: 8 מתוך ספקים, 2 שבאו עם המארז (8 מ"מ) ו 3 קטנים. 7 היטסינקים: 2 היטסינקים של פנטיום 2 ( גדולים), 4 היטסינקים קטנים(צ'יפים) 1 היטסינק ענק! + מספר רב של היטסינקים בלתי מוכרים. לוחות אם בשפע (מ286 עד פנטיום 2\3) + מעבדים פנטיום. כרטיסים- מסך : Viper V550 או Ge Force 4 mx 440 - בו אני משתמש כעת... קול: יש לייב, יש…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. טוב אז ככה, עוד יומיים מגיע המעבד החדש שלי , שהוא :AMD ATHLON XP 1700+ 0.13 micron - Thoroughbred Core בעל מכפלה פתוחה. מתח 1.5. JIHUB שאר הרכיבים הם : לוח אם : Epox ep 8rda+ זכרון : mushkin 512 ddr 333 cas 2.5 . (בקרוב צריך להגיע Crosair 512 ddr 400 cas 2.0). מארז : 3r system neon light silver - עם MODDING. יש לי מאורר אחד ג'נרי מקדימה שמכניס, SF2 ליד הכרטיס מסך שמקרר אותו+ זורק אוויר קר לאיזור הגשר הדרומי, מאורר ג'נרי שמכניס אוויר מול המעבד, ומאורר SF2 שמוציא אוורי באחורי המארז + הספק כח. קירור למעבד : SK7 + SF2 , AS3. יש לי הכל חוץ מהמעבד אז אני מתלהב :smoke: :smoke: עכשיו,הבה ונתחיל בOC ;D : לפי מה שהבנתי צריך להעלות את הFSB ואת המכפלה של המעבד, איך אנ…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Shortboarder,

המעבד AMD Duron 1000mhz מה יכולות האוברקלוק שלו על לוח מבוסס KT400?? הזיכרון הוא צי'פ אחד של 512DDR במהירות 333.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zag_zag,

אני רוצה להכין חיישן חום למעבד די מיושן (pentium II 333 @ 416), ואני יודע שהלוח תומך בכך (יש לי שני פינים לאספקת חשמל לחיישן, ושני פינים לקריאת המידע מהחיישן). איך אני בונה חיישן כזה (איזה תרמיסטור, איך לחבר וכו')?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  19. האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם יש ביוס מומלץ ללוח הזה עבור אוברקלוקינג? מתי אני יודע שאני צריך להעלות את המתח של הצ'יפסט? תודה

• 88 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by adlanm,

והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by adlanm,

חוץ מזה שיש באתר

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. לשילוב של GA-8SQ800?INTEL P4 2.4 אני מבין שהורדת מתח גורמת לו לא להתחמם יותר מידי

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

אני צריך מאוור לAMD 2200 בלי אוברקלוק. המאוורר הסטנדרטי ישמור אותו בטמפרטורה נורמאלית או שצריך לקנות מאוורר? ואיך הוולקנו 7?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.