אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להכין חיישן חום למעבד די מיושן (pentium II 333 @ 416), ואני יודע שהלוח תומך בכך (יש לי שני פינים לאספקת חשמל לחיישן, ושני פינים לקריאת המידע מהחיישן). איך אני בונה חיישן כזה (איזה תרמיסטור, איך לחבר וכו')?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.nexushardware.com/reviews/index.php?reviewnumber=68&page_number=1 בסיקרה הזאת הMUSHKIN ניצח, האם יש סקירות אחרות שיראו אחרת והאם שווה לקנות אותו? אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה... רק זיכרו, המטרה היא אוברקלוק כמה שיותר (P4 200FSB). תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד בסביבות 150-170 ש"ח מה מומלץ לי אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב?? שניהם עולים 250 ש"ח.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר שלושה מאוררים 12V למארז. אחד מקדימה תחתון מכניס אוויר (במארז אין חורים מקדימה, לחורר? או שאוויר עדיין יכנס?) אחד על הדופן מכניס אאויר על הלוח ואחד מאחור עליון ליד הספק מוציא אוויר. הבעיה היא שקיבלתי את המארז ללא מאווררים ואין לי מושג לאן לחבר את החשמל... אני ממש מפחד להגלות חוטים מהחוטים של ההארדיסקים (למרות שתאורטית לא אמורה להיות עם זה בעיה) ראיתי שיש מתאם כזה שמתאים לחיבור חשמל כמו בהHD (איך קוראים לחיבור כזה?), איפה אפשר לקנות אותו? בקיצור הצעות הערות ועזרה מאנשים שהתעסקו עם זה בעבר יתקבלו בברכה עריכה: עכשיו ראיתי נושא שנפתח לא מזמן בנושא. אין צורך להסביר בקשר לחשמל. אבל שאלה אחרת: 1. הסידור של המאווררים טוב? 2. הוספה של 3 מעבדים לא תעיק על הספ…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני זקוק למדריך שמראה כיצד לעשות זאת ואת הכלים הדרושים לכך. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני מבצע O/C, לפי מה שהבנתי, אני אמור לבדוק את יציבות המערכת. מה אני צריך לעשות ואיך אני מוודא שהמערכת יציבה? כמובן חוץ מבדיקת הטמפ'...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.53 עם מאוורר של אינטל מקורי החום של המעבד בימים חמים אלו עומד על 35 - 50 מעלות. אני מעוניין להחליף את המאוורר במשהו יותר רציני אבל שהיה שקט! חשבתי על הקירור מים של Tt, או על הSPARK 7 הSPARK 7 נראה לי מאוורר רציני, אבל כתוב שהוא יכול להגיע עד לכ6000 RPM וזה המון! ב6000 RPM הגיוני שהוא ירעיש מאוד ואני לא מחפש מאוורר מרעיש, להיפך אני רוצה מאוורר שקט. מה דעתכם? ואם למישהו יש את המאוורר יכול להמליץ עליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שלושה פינים אבל אני לא יכול לחבר אותו ללוח אז איך אפשר להעריך את החוטים?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: קניתי SK7 ולאחר ההתקנה הטמפ' שלי השתנו מ ~38 ל ~45... הקירור הקודם שלי היה CAK II 38 של GLOBALWIN, ועם מאוורר 60 מ"מ של גרין פאואר... על ה SK7 שלי מותקן מאוורר זיגזג עם 4 לדים. על המעבד נמרחה משחת ננוטרם בלו פעמיים כדי לוודא שזה לא המשחה. בהיטסינק הקודם היה חומר טרמ רגיל. מה פשר העליה בטמפ'? שאלה שנייה: היה מודבק לי על הלמטה של ההיטסינק מדבקה כזאת שנועדה להגן עליו משריטות. לאחר ההורדה נשאר הרבה דבק על ההיטסינק. הורדתי את זה עם אלכוהול - זה בסדר? שאלה שלישית: בא לי עם ה SK7 מן 2 מדבקות כאלה שנראות כמו ספוגים. אחת מהם שחורה וארוכה, והשנייה מרובעת ולבנה... מה אלה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל האנשים בHW ZONE אז ככה- זה הולך להיות מודינג משותף אינטרנטי ראשון ומה זה אומר? יש לי רשימת ציוד, אתם רואים הכל, חושבים נותנים רעיונות, עצות וכאלה, כי רעיון טוב למודינג אין לי.. אז עלה רעיון להרים את הפרוייקט הזה! סבבה? סבבה! אז בואו נתחיל - הכנתי רשימת ציוד ותמונות של החלקים בתנוחות פורנוגרפיות, אז זה מה שיש לנו- 1 מארז ATX 13 מאווררים: 8 מתוך ספקים, 2 שבאו עם המארז (8 מ"מ) ו 3 קטנים. 7 היטסינקים: 2 היטסינקים של פנטיום 2 ( גדולים), 4 היטסינקים קטנים(צ'יפים) 1 היטסינק ענק! + מספר רב של היטסינקים בלתי מוכרים. לוחות אם בשפע (מ286 עד פנטיום 2\3) + מעבדים פנטיום. כרטיסים- מסך : Viper V550 או Ge Force 4 mx 440 - בו אני משתמש כעת... קול: יש לייב, יש…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום כשקמתי די שיעמם לי, וניזכרתי במדריך שאסף פירסם לפני כמה זמן, אז החלטתי לנסות... (http://www.fresh.co.il/dcforum/Modding/462.html) וזה מה שיצא: http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e581b279f8b.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e681b433e09.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e7e1b6cbdd3.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e881b930ecf.jp-g הערות ותגובות יתקבלו בשימחה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום , יש לי 256MB זכרון DDR333MHZ. מאחר והמעבד שלי עובד על באס של 400MHZ , הזכרון עובד רק 266MHZ (בעיה מעצבנת ומוכרת). השאלה היא , אם אני אעלה את ה FSB , כדי שהזכרון יעבוד על 333MHZ זה יפגע בו (בגלל שהלוח מגביל אותו ל 266) או שכלום לא יקרה בגלל שזה זכרון 333 ??? ד.א - יש דרך להמהיר רק את המעבד , או רק את הזכרון? ד.א 2 - מה ההבדל בין מעבד A ו B ?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היה לי מאוורר green power שהגיע ל 3900 סלד והטמפ שלו הייתה 390 במנוחה ו 45 במאמץ החלטתי לקנות מאוורר חדש וקניתי vantec aeroflow for p4 שהוא מגיע ל 4500 סלד והטמפ אצלו הייתה 42 המנוחה ואלוהים יודע כמה במאמץ, נ.ב המאוורר יושב טוב+ משחה טרמית!!!!! :'( מישהו שיעזור לי בבקשהההההההההההההה
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה) המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Compucase 6a19 with two 120mm fans. אלו המאווררים שבאים עם המארז. אי אפשר להגיד שממש מרגישים שהם דוחפים אוויר בצורה רצינית ב 1500RPM. צריך להחליף או שאפילו משהו יותר רציני ב 2500RPM לא ממש יקרר בארצנו החמה? גיבסון
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-