אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות מחוץ לארץ אבל רק מ-newegg.com
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איך הביצועים שלו? טוב יותר מה- TWIN TURBO של AC? פשוט שמתי לב שהוא מתאים לכרטיס מסך 4850, אז התעניינתי.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ואיך הוא יעבוד על E6300 בלי OC שנמצא בחדר פנימי בבית (חם מאוד!!!) מבחינת מקום במארז יש לי TT סופרנו VB אני חייב משהו טוב בשביל לעבור איתו את הקיץ
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fhard.modnews.ru%2Fview%2F503&sl=ru&tl=en&history_state0= אפשרי להרכיב את הAC S1 למרות שהוא אינו מכסה לחלוטין את הליבה, שטח המגע שנשאר ללא כיסוי הוא כולכך קטן שאין לו חשיבות טרמית גדולה בכלל. לכן זאת לא בעיה להרכיב אותו עליו.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
פעם עשיתי את זה אבל מחקתי את הפרופילים.. כי יש לי את הכרטיס הבעייתי.. ואני לא מצליח לצרוב לו ביוס חדש כמו שהיה במדריכים, אז חשבתי להעלות מהירות המאוורר כשאני נכנס למשחקים, וכשיוצא מהם אז להחזיר לברירת מחדל. אולי זה יפתור את בעיית התקיעות שהכרטיס הזה גורם? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ביג טייפון יד שניה שקניתי מtaotao המאוורר עושה את העבודה שלו אבל שמתי לב שהמאוורר שלו מסתובב במהירות מקסימלית של 1300 סל"ד יש אפשרות להגביר את המאוורר הקיים או להחליף למאוורר חזק יותר? איזה אופציות יש לי? נ.ב. לא כל כך מעניין אותי הרעש אבל שיהיה בלי לדים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אנחנו עובדים על לעדכן את מדור המפרטים המומלצים וכרגע מנסים למצוא גוף קירור שקט ל-AM2 שמסוגל להתמודד עם 95W בעלות של עד 70 ש"חי. מישהו מכיר? עד היום כיכב האיגלו של glacialtech, אבל לצערי 95W זה קצת מעבר ליכולותיו... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי במחשב מ"ס מאווררים, ויש אחד שממש עובד כמו טרקטור... הבעיה שאני לא מצליח לזהות איזה, ניקיתי את כולם כמה שאפשר, זה לא הכי עוזר... יש מאוורר למארז, ספק, כרטיס מסך ומעבד... יש איזה דרך שאני יכול לבדוק איזה מהם מרעיש ? אני מעדיף לא להפעיל את המחשב ולפתוח את המארז כדי לא לגרום נזק לחלקים מסויימים בטעות...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק הסנדק 2 .. אז פתאום המחשב מתחיל לצפצף והALARM TEMP מהבהב (יש לי מארז עם עיגול דיגיטלי כזה שמראה כל מיני טמפרטורות) הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה25-35 שזה בסדר.. אבל הALARM TEMP נע בין 45-65 ושאני משחק אז זה מצפצף.. מה זה אומר ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אין ספק שהקיץ הגיע.. המזגן כבר מזמן דולק.. ובין השאר, גם המחשב מתחמם אני ישתף אתכם בטמפ' של מחשב הHTPC שלי, מכיוון שהוא המחשב שאני עובד עליו בינתיים מעבד : חורף: 26 מעלות, קיץ: 37 כ.מסך 4850 ספיר דיזיין : חורף 36 מעלות, קיץ : 53 מכיוון שמדובר במחשב די קטן וצפוף, הסרקולציה שם לא בגדר "להיט" אלא יותר "לוהט" .. יאללה.. שתפו גם אתם.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי מחו"ל כשבאמתחתי 3 מאווריי 120MM של thermaltake. חיפשתי דגם שקט במיוחד אז לקחתי את ה Thermaltake Silentcat 120MM על האריזה שלו היה מצויין שהוא מפיק 16db. מיותר לציין שכאשר יצרן מציין כמות רעש שרכיב מייצר, זו אמורה להיות כמות הרעש המירבית שאותו רכיב עשוי לייצר, בשימוש תקין. מיד לאחר שהחלפתי את המאוורר הישן שלי ( גנרי, הגיע עם המארז 3d-aurora של גיגהבייט ) ב- Silentcat החל הזמזום הטורדני. רק כדי להיות בטוח שזה לא איזה פגם בייצור, בדקתי את זה גם כן מול שני המאווררים הנוספים, והתוצרה זהה. כדי להפטר ממרבית הרעש הורדתי את המתח ( ע"י בקר מאוררים) עד ל 800 סל"ד. עדיין, הרעש היה גבוה יותר מאשר היה לפני כן. עוד מספר הבהרות : 1. המאוררים הישנים עבדו ב 800 סל"ד תמיד. 2. …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאווררים למארז. כרגע יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. כביכול ברצוני להרכיב סטאפ של מאוורר קדמי מכניס, מאוורר אחורי מוציא, ומאוורר צדדי מוציא/מכניס בהתאם לקירור כ. המסך. אני מחפש סט של שלושה מאווררים עד 80 ש"ח לא חובה שיהיו שקטים במיוחד אך רעש מוגזם גם הוא מיותר. לא חובה עם LEDים אבל גם זה יכול להיות נחמד. ;D - ושאלה שנייה על הדרך, עם הכרטיס INNO3D GTX260 FREEZER X2, שקירורו כביכול לא בדיוק לוקח אוויר ומוציא את כולו מחוץ למארז בלי לחמם אותו (קרור דומה לגרסאת ה DUAL SONIC HD4870 של PALIT) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 האם כדאי לכוון את המאוורר בדלת המארז שיוצא אוויר, או שיכניס אוויר? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס 8800 gts 640 mb של leadtek.. תודה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצא מעבד חדש נוסף E6300 בתדר 2.8! האים הוא OC טוב לאומת E5200? אני מכון להתקין אותו על לוח של GB P31 זה שילוב טוב לOC יחסית? תודה לעונים.. אשמח לקבל גם אתר שנותן תוצאות בדיקה של המעבד..
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
אותו המחיר מה עדיף לקחת? פשוט אין את AC7PRO במלאי בפוקס הציעו לי גם את OCZ Vendetta CPU Cooler ב120. למעבד 5200 כולל OC
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-