אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון שאפשר להעלות את המגההרץ של ה-cpu בעזרת קירור? ואם כן אז איך דבר זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
מה המשמעות המדויקת של NB STRAP בלוחות ABIT? קראתי שזה BOOTSTRAP ל MEMORY CONTROLER HUB - אבל אני לא מבין את המשמעות. אני מבין שבשביל PAT\GAT ה- NB STRAP צריך להיות על 667. בנוסף רציתי לדעת אם משהו השתמש ביחסי הזכרון הבאים ב ABIT ב OC: 3:4 ו 4:5. (כלומר מהירות זכרון גבוהה יותר מ FSB?) ומה קורה עם PAT\GAT ביחסים אלה. ואחרון האם יש למשהו נסיון עם זכרונות GEIL ולוח IS7?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...
-
אני זוכר שהיתה תוכנה לאוברקלוק לכרטיס מסך אולייייייי ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL או בכלל RIVA TUNER אני ממש לא זוכר איזה מהם, שהיה סימון כזה "enable pipeline" וזה פתח צינורות בלי צורך לצרוב ביוס ודברים כאלה... אני הוזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאורר מקדימה כי עכשיו יש לי רק אחורי ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף אותו כי אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בספק אם אין מספיק כח בספק אז אני רוצה לדעת אם אני יכול הוסיף בלי פגיעה או איכשהו לבדוק אם אני יכול להוסיף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
הי, זקוק לגוף קרור למעבד בעל 2 מאווררים שניתנים להחלפה, גודל המאווררים רצוי שיהיו 140 מ"מ. חשבתי על הדגם Noctua NH-D14, האם ניתן בדגם זה להחליף את המאווררים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ הם הביאו שם קישור לתוכנה הזאת super_pi .. בקיצור הורדתי את קובץ הrar חילצתי את הקבצים לתיקיה אני מפעיל את התוכנה וזה נותן לי לבחור כזה 32kb 64kb 128kb 256kb 512kb 1mb 2mb והלאה .. אני בוחר באחד מהם וזה נותן לי כמו מין דף כזה .. ואני בס"כ רוצה רק לראות את הנתונים .. התוכנה לא עולה לי כמו שהראו במדריך =\ תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
טוב.. אחרי הOC: CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 2449 MHz (7 x 350) CPU Alias Allendale CPU Stepping B2 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3 Original Clock 1866 MHz Min / Max CPU Multiplier 6x / 7x Engineering Sample No L1 Code Cache 32 KB per core L1 Data Cache 32 KB per core L2 Cache 2 MB (On-Die, ASC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID P5B CPU #0 Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86G…
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בכמה הV1 יותר טוב? מי יותר שקט ובכמה? אני בכלל ישים לב להבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, בבקשה תעזרו לי למצוא ברגים ארוכים/גבוהים, אני רוצה לחבר מאוורר 140MM מקדימה והדרך היחידה היא עם ברגים ארוכים שמבריגים מחוץ למארז, לא מפנים. דוגמאות: השחורים מימין. הצלחתי למצוא ברגים כאלה רק במערכות קירור מים וכדומה. לא מצליח למצוא בנפרד. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות/להזמין מחו"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בAMD 4200 כבר ניסיתי לעשות אוברקלוק לפחות ל2.4 ואז המחשב פעם אחת עולה ופעם אחרת לא, רושם "OVERCLOCKING FAILED" אז הבאתי תמונות של הBIOS מקווה שזה יעזור להדריך אותי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
ברשותי מארז ג'נרי ששמתי לו SF2 מוציא למעלה ומכיוון שאין לי מקדח כוס אנלא יכול לקדוח לו עוד חורים ובוא נגיד ככה האיוורר לא משהו. הטמפ' שלי בסדר יש לי פלומינו שבקרוב יוחלף ועומד עם HS סטוק על 39 מעלות בערך, הצ'יפסט גם לא גבוה משהו כמו 30. יש טעם להחליף מארז? האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין Compucase לדוגמא? או שזה הבדלים קטנים? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המארז והספק הנ"ל: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08142# האם המערכת שלי תכנס במארז הזה והאם הספק מספיק חזק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שאני מתחיל את תהליך ה-OC רציתי לשאול מספר שאלות כרגע לוח האם שלי הוא ECS A780GM-A והמעבד הינו AMD Phenom II x3 710 @2.6Ghz לפי מה שקראתי ניתן להסיג המהרה די נחמדה עם המעבד הזה ולוח האם גם לא רע... אך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת דבר נוסף הינו כשחפשתי ב BIOS איך משנים את כל ה-settings הדרושים לאוברקול לא הצלחתי למצוא איך משנים את ה FSB:DRAM ratio ותדר הHT ניתן לשנות לערכים קבועים מראש לא לפי מכפלה (200Mhz~2000Mhz) האם זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
לאלה מכם שלא מכירים, מדובר במארז Full tower כזה: מיקומי המאווררים האפשריים : זוג מקדימה, שלושה למעלה, אחד אחורי, אחד תחתון (ליד הספק). כרגע יש המאווררים הקידמיים + מאוורר תחתון מכניסים אוויר, כל השאר מוציאים. כרגע ממוקמים בו שלושת המאווררים שהגיעו יחד עם המארז (האמת, לא כזה מבסוט עליהם, דחיסת אוויר לא משהו) וכמה כאלה שמצאתי זרוקים בבית - אחד scyte gentle typhoon, אחד NZXT כלשהו, אחד thermaltake כלשהו (בצבע כתום-קיא). במחשב הזה יש כרגע זוג כרטיסים R9 280x של ספייר שמשמשים, כשאני לא משחק, לכרייה של לייטקויין. בזמן הזה הטמפ' מגיעה ל-80 מעלות בכרטיס העליון, 75 מעלות בכרטיס התחתון. שאלתי מאוד פשוטה - האם החלפת המאווררים באחרים עם יכולת דחיסת אוויר גבוהה יותר תביא לירי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי מדריך מעולה ופשוט להתגבר על הבעיה הזו. לא צריך לשים את המאוורר קבוע על 100% יותר. http://www.guru3d.com/article/article/449
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-