אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב שלי (lenovo T400) תוכנת TPFC גירסה 0.62. ראיתי שכאשר אני מפעיל אותה על smart mode המאוורר לא פועל רוב הזמן, והוא נכנס לפעולה סביב 65 מעלות ב-cpu. כאשר אני מפעיל ב-bios mode המאוורר עובד פחות או יותר כל הזמן והטמפרטורה מתחת ל-50 מעלות. רציתי לשאול - מה עדיף מבחינת אורך החיים של המאוורר? האם יש הבדלים מבחינת ביצועים של המחשב? אגב, המחשב שלי מחובר כל הזמן לחשמל ולא עובד על בטריה - כך שלא מטרידות אותי בעיות של אורך חיי סוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן , את המפרט אתם יכולים לראות בצד אני מוסיף תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה , אשמח לחוות דעה האם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מדבר על התכנית ה1 שבאתר לא מובן לי חיבור הדיודות עם מישהו יוכל להרחיב פשוט אין לי מושג מה תפקיד הדיודה ואיך מחברים אותה בשרטוט מופיע משהו אחד ובתצלומים משהו אחר ??!? אם תוכלו להסביר אודה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
https://www.dropbox.com/sh/7hew98jyygsmtqh/AADTuuxTQLBi4FEpB9Nxzkdza מגוון ביוסים לדגמי B85 , H81 , H97
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה להוסיף מאוורר בצד המארז שלי ואני צריך את התמונות ששמים וקודחים לפיהם מאוורר למארז חיפשתי באתר פה אבל במדריך יש רק לחור משושה כזה ואני צריך עגול ל 80 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
האם הטמפרטורות האלה בסדר לSTOCK FAN? בזמן שאני לא משחק? רק באינטרנט? מחר אני מביא H55 ורציתי לדעת אם הוא יחזיק עם המפרט והספק שלי והאם כדאי להשתמש בשני המאוררים שלו על הראדיאטור אחד מקדימה ואחד מאחורה כי יש לי כבר 3 שבאו עם המארז על המחשב. ועוד שאלה. למארז שלי יש אפשרות שליטה במאוררים? מומלץ לי לחבר הכל פשוט ללוח אם שיבחר לבד? או להשתמש בזה בחלק? נסו להדריך אותי כמה שיותר PC Specs •Case: Antec GX 505 with 3 120MM FanCoolers •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-3.9GHz Turbo (8 CPUs) •Memory: Samsung 16GB [4x4] DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Wind…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אממ קניתי מחשב לפני בערך חודשים ויש פה את המאורר למעבד הזה: GIGABYTE NEON COOLER PRO 775 והמעבד הזה: 2.66G 2x1M BOX 805 DUAL CORE 533 הטמפ' שלו במנוחה עומדת על 43 ככה אני יודע ששווה לי לעשות OC אבל איך עושים וכמה כדאי לי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
-
רכשתי 3570k (בלי פתרון קירור; או אולי יגיע עם קירור stock), ואני מתכוון להמהיר אותו - לא בצורה קיצונית. נשחק קצת עם המכפיל, אולי נגדיל מעט את ה-Vcore, בלי משחקי FSB וכו'. האם יש טעם שארכוש פתרון קירור עצום ואימתני (ויקר), או שמשהו כמו, נגיד Arctic Alpine 11 Rev.2 יכול להיות סביר? או משהו אחר שנופל מתחת ל-100 ש"ח? אציין שהמארז שלי נמצא במין גומחה כזו עם מעט מאוד חלל מצדדיו (2 ס"מ לכל צד) ומאחוריו (10 ס"מ), והרבה לפניו. עדכון: מצאתי את ההודעה הזו, שנותנת לי מעין-תשובה לגבי פתרונות מעט יותר יקרים. נראה שבתחום של 120-140 ש"ח, וכעת הזו, ה-Katana 4 הוא אפשרות מומלצת. אבל עד כמה אני צריך את זה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת בקשר לשני גופי קירור(לאינטל ואמד), כמה הם שווים והאם הם טובים? COOLER MASTER AERO 4 LITE למעבדי אינטל COOLER MASTER ALPS HHC-L61 למעבדי AMD הם טובים(אמרו לי שהם שווים בערך 150 שקל) או שעדיף לקבל כסף במקומם?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-