עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by guy_intel,

המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro 4870 מעוניין ב-OC למעבד אם הבנתי נכון, ה-Antec 300 מגיע עם 2 מאווררים בתוכו. איזה מאווררים נוספים מומלץ להוסיף ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  3. האם ה OCZ VENDETTA 2 הוא עדיין המשתלם ביותר מהרשימה פה ? http://tms.co.il/cat/107/sort:1

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by barzanger,

יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by menihen16,

יש לי כרטיס מסך 8600GT.. רמת הקלוק המקסימלית שלי היא:810 MHZ רמת הקלוק המקסימלית לזיכרון שלי היא:610 MHZ אם אני עושה אוברקלוק לרמה הכי גבוהה{עם קירור חזק כמובן}, לאיזה רמה אני יכול להגיע?{לאיזה כרטיס מסך זה ישתווה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. כותרת [+ לא אהבתי את Everest, נראה לי היא זייפה לי וגם לא היה אפשר להריץ טסטים.] + שאלה : איך כדאי, אם כדאי, לנקות כרטיס מסך HD4850 מאבק ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by zoomX,

אני מתכונן לקנות אותו ויש לי שאלה האם יש אפשרות לשים לו קירור ואם אפשר אז איזה כדאי מובנה או חיצוני?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. לפני כמה שנים קניתי 7800GTX שעבר OC מקורי מהחברה ובהתחלה שהייתי משחק CSS אז היה לי 150FPS ולאט לאט עם השנים זה הדרדר לבערך 50-60 FPS ותמיד אחרי שהייתי משחק חצי שעה בערך אז הכרטיס היה מגיע ישר ל70 מעלות ולפעמיים גם היה מגיע 78 מעלות!! ומישהו אמר לי שכל הOC האלה רק דופקים את הכרטיס בסופו של דבר, אפילו עם זה OC מקורי מהחברה כי הכרטיס מתחיל להתחמם וזה דופק את כל הסיליקונים של השבבים שיש עליו היום יש לי HD4850 בלי OC והוא תמיד על 45 מעלות ושאני מעמיס עליו הכי הרבה אז הוא מגיע גג ל52 מעלות זה חם מידי? צריך להשקיע במאוורר שיוריד לו איזה 5 מעלות?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. Started by Yuvky,

אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. אתמול השארתי הודעה בפורום, ועלה לי התקציב לקניית הקירור. אני רוכש מחשב ואני צריך לבחור קירור למעבד ב-200 שקלים. כרגע אני לא יודע אם אני מתכנן לעשות OC למעבד (Q6600, אבל מדובר ב-OC קטן ל-3 GHZ) אבל אני רוצה לקנות קירור כזה שאם אחליט לעשות OC, שהקירור לא ימנע ממני לעשות זאת. החנות שאני קונה ממנה היא FOXPC, ואשמח לקבל קישורים לקירור הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  12. Started by idoshk,

האם ספק איכותי יתן לי להעלות לתדרים גבוהים יותר מאשר ספק ג'נרי?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. שלום אני מחפש לברר בקשר לאוברלוקינג למעבד הנדון, עם מי שביצע כבר אוברקלוקינג למעבד כזה גם. ישנם שניים כאלה שכינויים: CUPRA אוריפ תודה azr

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. אז ככה יהיה לי בקרוב 4850 cf ואני רוצה להשים לשניהם קרור בינתיים יש לי רק אחד איזה קרור שקט וקריר מומלץ עד 200 שקל מוכן להתפשר 50+-

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by venom2k6,

שלום קניתי שני מאוררים של zalman עם לדים המאוררים עובדים טוב אבל הלדים כל הזמן נדלקים ונכבים כל שנייה זה צריך להיות כחה אם לא מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. Started by jeans,

אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by wta,

כן זאת אני שביקשה המלצה ב100 ש"ח אבל אמרו לי שזה מיותר ושמאוורר ב60 ש"ח יעשה את העבודה, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. יש לי ATI 4870,הדרייבר שלי הוא האחרון,מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. המהירות של המאוורר שלי מוגדרת בדרייבר על 35%-40% ומדי פעם כל כמה דק' המהירות של המאוורר עולה למקסימום,או לפחות למהירות ממש מהירה (לפי הרעש אני יודע) ותוך 2 שניות חוזרת למצב המקורי שמוגדר לה. הבעיה הייתה גם בגירסת דרייבר הקודמת. אגב זה לא קורה תוך כדי משחק אלא אפילו תוך כדי מנוחה. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  19. Started by redti,

התקנתי accelero twin turbo ויש לי מעלות נמוכות מדי מכדי להיות מציאותיות.. 51 מעלות במאמץ מטורף של הכרטיס מסך , חשבתי להמהיר אותו במקרה כזה..עד הסוף 700* 1200* יש סיכון בדבר כזה מבחינת החיישנים המעלות בסדר גמור , אבל אולי החיישנים מהווים מדגם עבור שבב או שתיים בלבד וייתכן והשאר כן מתחממים ? או שיש סיכון אחר בכך ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  20. Started by rlord,

יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  21. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by LazyCat,

אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  24. Started by oz12,

שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by niva401,

בהדלקה ראשונית בכל יום ,יש רעש חזק (כנראה מאחד המאווררים) שנפסק אחרי שמ"ה עולה. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק עם לחץ אויר, ולא עזר. המחשב בן שנתיים וחצי מה עוד ניתן לבדוק/לטפל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.