עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AmonAmarth,

אהלן, ברשותי ספק CORSAIR TX750, עם הזמן הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור. מחיפוש ברשת מצאתי שדרוש מאוורר מסוים שיעבוד עם הספק אחרת הוא לא יקבל מתח כי לא כל מאוורר כנראה מותאם לספק כוח. לא יודע אם זה נכון ולא מבין בנושא הזה בדיוק. אשמח להמלצה למאוורר לספק, 140mm אפשר מהארץ אבל מעדיף מחול לגבי טווח מחירים אין לי מושג. אני לא מבין בזה אשמח להמלצות גם בזה תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Avidtor,

אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by no nick,

למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  4. Started by Vissor,

אני חושב לעשות OC לכרטיס מסך leadtek geforce 8800 gts 640mb עד כמה אפשר לעשות oc בלי לקחת סיכון גדול...ואם בכלל יש טעם לעשות אותו אם המפרט שיש לי...(אני מוסיף ספק enermax liberty 400W )??

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  7. Started by Transfer,

P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB PC3200 DDR SDRAM 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB PC2700 DDR SDRAM 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 ספק hec 400 לא פראייר בכלל מארז מאוורר פלוס טמפרטורות נמוכות 2944 3DMark 05 :\ אפשר לעשות פה משהו? מעבד אולי זכרון ואז לעשות ששניהם ירוצו על 400MHZ או לרדאון כי יש עליו קירור טוב

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי את הלוח P8P67 של ASUS, ואני שמתי לב שכבר מאז שקניתי את המחשב, הטמפ' של הלוח על הנקודה CPUTIN עומדת על 60 מעלות ולא זז: זה בסדר? עדיף לי ללכת לאן שקניתי ולהגיד להם על זה ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. 1. איזה משחה טרמית כדאי לקנות? המעבד המיועד e2180. 2. האם המשפחה הטרמית שיש ברשותי : קיבלתי איתה עם הקירור מאוורר קטן, שקניתי ללוח אם הקודם שלי כי הקירור שלו נשרף. תספיק? 3. יש על המעבד מדבקה קטנה למעלה, האם להוציא אותה? 4. האם על הגוף קירור עצמו של ביג טייפון צריך גם למרוח משחה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה

11. Started by MegaHertz,

מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by ThePinkPanther,

אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by KingYes,

אהלן אנשים, אני רוצה לשאול, כיצד ניתן להשתמש בתוכנה הזו של Over Drive על ההגדרות הכי מומלצות? ב-Auto Clock אני לא יכול ללחוץ על Start ככה שאין לי אפשרות להחל את ההגדרות. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. ואני רוצה להתייחס גם ללוח הבא: Asus P4PE Black Pearl Edition איך הלוח הזה מבחינת יכולות OC? האם הוא תומך ב-800MHZ ואיך הוא בכלליות,כי אני חושב להזמין אותו,המחיר לא משנה לי כי אני יכול להשיג אותו במחיר עלות. המחיר של הלוחות לא משנה לי,אני רק רוצה את הלוח בעל הפוטנציאל הטוב ביותר.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  17. הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. Started by shyimo,

שלום, אני רוצה לעשות אובר קלוק לבאס של המעבד כי הגיעו אלי זיכרונות של 400 mhz ואני לא יכול לנצל את כולם כי הבאס שלי נמוך איזה מערככת קירור/מאוורים אתם ממליצים לאובר קלוק של מעבד פנטיום 4 2000 mhz? תודה רבה. נ.ב רעש לא מפריעה לי...

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by DorHD,

שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל Thelmelright True 120 ? הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. יש לי את גוף הקירור שציינתי בכותרת והוא כל הזמן על מהירות של 5400RPM וזה מאוד רועש ולא תמיד אני צריך כזה קירור. יש אפשרות במערכת הקירור הזאת לשלוט במהירות של המאורר? אם כן אז עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by DoKing,

אפשר בארץ להשיג את ה- CNPS9700 nt???????????????????????????????????? ואם כן איפה?????

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.