עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

לצערי אין סטיקי בנושא (אבל אני מקווה שהתראד הזה יהפוף בסופו של דבר לסטיקי) אני די חדש בקטע של הOC עצמו יש לי רקע אבל אני צריך עוד הבהרות על חלק מהנושאים נתחיל מהתחלה טמפ' יש 2 טמפ' חשובות IDLE - שלפי הבנתי אפשר להתיחס לזה כאל הטמפ' שהמחשב מגיע אחרי COLD BOOT ובערך חצי שעה ללא פעילות LOAD - טמפ' של המעבד בתנאים קיצוניים בעזרת תוכנות מיוחדות לנושא, אילו תוכנות יש ובמה כדאי להשתמש? באנץ תוכנות באנצים יש המון יחסית אני רוצה לדעת במה כדאי להשתמש תודה על העזרה

2. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי אותו (אני מקווה שנכון) ואז אני בא להפעיל אותו הוא כותב שהוא מתחבר לשרת ואז הוא כותב "ERROR 2250: server unavailable" אנשים בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by Crash5,

סלחו לי על הבורות... הסנסור שיושב בין גוף הקירור למעבד לא מחובר כיום לשום מקום. זה חיבור מלבני שאליו מחוברים שני חוטים שחורים. לאן אני אמור לחבר אותו על מנת שאוכל לבצע ניטור טמפ'? אני יודע שבלוח האם יש מקומות אליהם מחברים מאווררים אבל אין לי מושג האם הם משמשים גם לסנסורים? תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by RETMIX,

.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by gilibong,

תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. מעבד P4 2.8 לוח MSI PT8 NEO -LSR זכרונות 512 DDR קירור-זלמן 9500

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  7. Started by rabbit,

אני רוצה לקנות משחה טרמית וגיליתי שיש הרבה סוגים מה ההבדל בינהם? ומה הכי טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. אני יודע שאסור דאבל פוסטינג, אבל פתאום שמתי לב שיש פורום ייעודי לאוברקלוקינג :-) הבעיה שלי היא זו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102533.msg866397&lastaction=post (מספיק לקרוא אפילו רק את ההודעות האחרונות) ואני מציע לנעול את השרשור הקודם, מכיוון שכאן זה המקום הנכון. תודה לכולם !

9. זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by ThePinkPanther,

אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה מומלץ\רצוי\נפוץ\אפשרי\מועיל\בטיחותי לעשות OC לנייד? ... המפרט בחתימה, בקיצור זה lenovo t60 core 2 duo 1.83

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by asaf556,

אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה

13. Started by EviLeader,

שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  14. Started by qwe,

1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by nehmia,

לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by BaLiLi,

האם הלוח הזה ASUS P5LS2 SE/C יתאים לOC קליל של עד 400 באס למעבד E6300?

17. Started by ultraircraft,

שלום לכולם אני מעוניין בזמן הקרוב לרכוש את הכרטיס עם קירור של vapor-x וברצוני לעשות לו אןברקלוק לא משהו מטורף אז איך בעצם אני עושה לכרטיס כזה אוברקלוק ואיך אני מתחיל עם זה ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ואני מעוניין לבצע OC. כרגע אני עם קירור סטוק ואני מעוניין להחליף. חשבתי על FREEZER 7 של AC אני לא מעוניין לסחוט את המעבד עד הסוף,משהו כמו 2.4 אולי קצת יותר. הפריזר יעמוד בזה? הספק הוא HEC 400W

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. זה אותו דבר או שיש הפרשים קטנים?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  20. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by rockstarr,

ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. הי חברה, המאווררים שלי עושים רעשים מוזרים כשאני מדליק את המחשב אז נראה לי שהגיע הזמן לחליף אותם. אני מעוניין להוציא על כל מאוורר לא יותר מ-40 ש"ח, ואשמח גם אם תגידו לי מאיפה להזמין. אני מדגיש שוב למי שלא הבין מהכותרת - לא רוצה שיהיו בהם בהם לדים או כל דבר אחר שנוצץ\זוהר וכו'... תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. במחשב שלי יש כרטיס geforce4, כנראה שמקצר או נפילת מתח נהרס משהו במאוורר המקורי שלו והוא לא מסתובב. כרגע המחשב נתקע כשאני משחק במשחקים רציניים והכרטיס חם אז אני מניח שלא כדאי להמשיך ולעבוד עם המחשב כפי שהוא. אבל, אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש אלא מחפש פתרון זול יותר. אני גר בירושלים ואשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

24. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

שלום, המאורר של הספק-כוח שלי משום מה הפסיק לעבוד. הוא כל 3 שניות מסתובב קצת ומפסיק זו בעצם הפעולה שלו. כל 3 שניות סיבוב. ANYWAY אני מעוניין לדעת האם יש תוכנה לבדיקת טמפרטורה של ספק-כוח? אם כן איזו? אני מעוניין לשחק במחשב, כמובן שהמחשב יהיה במאמץ ואני לא רוצה להגיע לטמפ' גבוהות. יש לי מארז ANTEC 900 אז הסירקולציה די טובה ודי מקררת אני משער. אני לא יודע כמה זה עוזר לספק... אגב, יש תוכנה לבדיקת טמפ' שבודקת גם חום של מעבד + כ.מסך ועוד...? הורדתי כרגע REAL TEMP 3.40 היא לא כ"כ מובנת... אני רק מבין שהטמפרטורה נעה בין 31 - 36 כרגע... תודה רבה לעוזרים. מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.