אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם קירור זול יחסית (או עם מאוורר ביתי אם זה יותר טוב). הכוונה היא בעיקר לאיזה מעבד מאילו שמוכרים היום זה יקביל מבחינת ביצועים. יש לי את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ואני מתלבט אם כדאי לקנות לוח אם ולעשות OC, או לחסוך ולקנות מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אוקיי אז רציתי להעלות ל3.2... בלוח שלי יש אופציה של cpu level up , השתמשתי בה ובחרתי בOC למעבד Q9770 התדר עלה ל3.2 , הכל יציב ויפה ו23 מעלות גג בלחץ.. רק שהוא קבע לי את הזיכרונות ל903MHZ , יש לי אופציה להעלות אך לא בקפיצות שאני מגיע ל1066 האם להעלות את התדר שלהם? צריך לעשות עוד משהו במקביל? תודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בדיקת טמפרטורה ע"י EVEREST Ultimate Edition טמפרטורת המעבד בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 40 -- 45 טמפרטורת הליבות בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 49-55 טמפרטורת הלוח אםהיא : 31-34 מעלות ASUS P5Q PRO מה דעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
קיבלתי זכרון חדש OCZ 2048MB ואני מנסה לשנות תזמונים בביוס של לוח האם (GB M55Plus S3G ver.1). לפני קבלת מעבד חדש שיחליף מעבד קיים בלוח הזה, בעוד כמה ימים, עדכנתי לביוס שמופיע ברשימה (F13): http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 הבעיה שהחלק בביוס שקשור לתזמונים במסך ה-MB Intelligent Tweaker פשוט לא מופיע. הנה דוגמה למסך דומה שלי שסעיף ה-Timings Settings לא מופיע בו: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2006/07/13/21867.jpg ראיתי באיזה מקום שלחיצה על CTRL-F1 מזניקה תת תפריט עם התזמונים אבל זה לא עובד במקרה שלי. ניסיתי גם לעדכן ביוס לגירסה האחרונה ביותר (F15B) וגם שם זה לא נמצא. מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למקום הנכון? ד"א, התקנתי את Easytu…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אוקי המעבד שלי e7200 ואני צריך קרור תקציב דדיי מעפן עד 60 שקל בנתיים מה שכן חשבתי על הקרור הזה מה אתם אומרים הוא יספיק http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=DK8-8JD2B-01&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך 4870 OC EDITION של חברת CLUB 3D. שינית את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ל 63 אחוז כך שהטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 43-44 מעלות צלזיוס. האם שינוי מהירות המאוורר לאחוז יחסית גבוה של 63 אחוז יפחית בצורה משמעותית את חיי הכרטיס והמאוורר שלו? שאלה נוספת ... מה מהירות המאוורר הכי מומלצת או אפשרית להרצה בכרטיס ושתשמור על חיי הכרטיס לאורך זמן? שכחתי לציין שיש לי מארז ANTEC 300 ושהמאוורר על 63 אחוז הוא לא מרעיש בכלל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
דבר ראשון סליחה אם אני לא רושם את האשכול בפורום הנכון ואם כן אם אפשר להעביר אותו יש לי כבר ויקוח זמן רב עם כמה חברים על זה שהמעבד Q6600 אשר הומר ל 3.5 יציב והכל ירנדר ויקודד מהר יותר ממעבד /9300 למרות טכנולוגיה sse4 רציתי לדעת אולי מישהוא עשה בדיקה לפני זה או יש אשכול קיים על נושא הזה וככל הנראה אנחנו נעשה ניסוי ראש בראש תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש מהחנות זיגזג2000 ואין להם את גוף הקרירור הנ"ל במלאי. כך שאני מחפש לו תחליף אחר, עד 100 שקלים, כשהדגש הוא על שקט! אני לא מעוניין באוברקלוק. אם אפשר, בבקשה תמליצו על אחד שנמצא ברשימה של החנות :-): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, הכבלים שבמארז שלי קצת לא מסודרים ואני מרגיש שאפשר להגיע לטמפ' יותר נמוכות בלי רעש מיותר. המארז שלי מארז של EZCOOL JSP-TECH ניסיתי לחפש פה מדריכים וניסיתי לסדר קצת בעצמי ללא הצלחה אז השארתי את זה איך שזה. המארז מהצד האחורי של הלוח: המארז מהצד הקדמי של הלוח: הסידור של עכשיו הוא סידור של אייבורי, היה עוד אזיקון שחיבר את הסליבינג של הספק למסילה השמאלית של הספק אבל גזרתי את האזיקון כי הדלת מהצד האחורי לא נסגרה טוב.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלוםם..יש לי כרטיס מסך LeadTek Geforce 8600GT TDH 512MB DDR2 PCI-E רציתי לדעת אם אני יכול להריץ עליו CRYSIS ברמה הכי גבוהה באוברקלוק הכי גבוהה.. הקלוק המקסימלי הוא : 810 Mhz הממורי קלוק המקסימלי הוא : 600 Mhz... האם אני יכול להריץ Crysis ברמה הכי גבוהה באוברקלוק המקסימלי? תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT ואני חושב על לעשות OC קטן למעבד.(בקשר לכרטיס מסך אני ידבר עליו בהמשך) עכשיו אין לי מושג איזה קירור יש לי אם בכלל אבל אני יודע שיש לי 3 מאוורים(לפי איך שאבא שלי אמר) אחד למעבד אחד לכרטיס מסך והשני לזיכרונות. רציתי לשאול איך אני יודע איזה קירור יש לי אם בכלל ועד כמה אני יכול לעשות OC שזה יהיה יציב ושזה לא ירעיש יותר ממש שזה עכשיו. מה גם רצית לדעת מה הסכנות של הOC ועד כמה נפוצות בעיות בזמן OC שאני יצטרך לקנות מעבד חדש. רציתי לשאול עוד שאלה, אני יכול לקנות עוד כרטיס 9800GT שיהיה תואם וזה יעבוד יותר טוב מ9800GT רגיל בהרבה? שווה את הכסף? אפשרי בכלל חח? יום טוב
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-