אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכם. אני רוצה לעשות OC למעבד E6750 מ2.66 ל3 תעזרו לי בבקשה מפרט המחשב: E6750 2.66GHZ GA-G41M-Combo 4GB Ram X2 סה"כ 8GB Ram הנה תמונה של הראם (שניהם אותו דבר) http://sizmedia.com/my.php?i=zh2loz0ddjnq.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המון ! תראו איזה חוזק מדהים, הוא פשוט מציף אותו באור כחול, והכי חשוב, ללא טיפת חום. זה עדיין לא סופי מה שיש כאן, אבל רציתי להראות לכם תאפקט.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קירור GLACIATECH IGLOO LIGHT אצל חבר, מעבד סטפינג LBBLE0522VPMW 2700MHZ על 1.50V - אני מעריך שהוא מסוגל ליותר פשוט לא ניסיתי להוריד את המתח, עשיתי על בטוח, אולי פעם הבאה ננסה, יציב לגמרי בסופר פאי 32מגה. 38מעלות מנוחה ו42מאמץ. עריכה : VAILD : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=30408 זיכרונות TWINMOS VALUE, לא עוברים את ה455MHZ... [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשותOC לכרטיס מסך שלי: 6800gs רציתי לשאול עד איזה מעלות הוא יכול להגיע? במקסימום שלו ועוד שאלה, האם התדר של הזכרונות גם חשוב? והאם הם מעלים את הטמפרטורה או שעדיף לעלות רק את מהירות הליבה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם כל ההבדלים בין שני הקירורים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר כלשהו מן רצועות כאלה שמתלבשות על הזכרון...זה יעיל? כדאי לקנות? כמו כן הכנתי תרשים של אוורור המארז שלי ואני רוצה שתתנו חוות דעת ואם יש מה לתקן/לשפר אז תגידו. הריבועים האדומים אלה מאווררים והחצים מראים את כיוון האוויר. ודבר אחרון, עם איזה תוכנה (קלה) אפשר לראות את טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לראשונה נוכחתי לדעת עד כמה ההבדלים של המעבד מזעריים עם התוכנה הזאת המעבד שלי כרגע על 1 גיגהרץ מטעמי רעש , הכרטיס מסך כמו שהיה , הזכרונות כמו שהיו , הכל אותו דבר חוץ מהבדל של 600 מגהרץ במעבד , וההבדל בתוכנה הוא רק כ500 נקודות .
-
במסגרת הניסיון להשקיט את המחשב, סיימתי להחליף היום את כל המאוררים שהיו לי במחשב. כל המאווררים זה אומר 3 מאוררי מארז 80 מ"מ (GlacialTech), קירור לכרטיס מסך (Silancer), לפני כמה שבועות שמתי ביג טייפון (והיום חיזקתי ברגים - זה הקטין את הרעידות של המארז), קירור לנורת'ברידג (לפסיבי של זלמן) ואפילו ספק החלפתי לאנרמקס 420 (שאמרו לי שהוא אחד הספקים השקטים יותר) אבל המחשב עדיין מרעיש קצת, למישהו יש רעיונות מה עוד אפשר לעשות? (התלבטתי אם לפרסם את זה פה או במודינג ואלקטרוניקה - כי נראה לי שמה שצריך עכשיו זה איזשהו מוד. אז אם זה לא מתאים - בבקשה להעביר).
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! פעם אחת ולתמיד... תמליצו לי בבקשה על מאוורר + היטסינק... חשוב: שקט - יחסית, וחזק (ספיקת אוויר טובה) הכל חוץ מוולקנו 12.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hynix ידועה כחברת זכרונות Value , אך עם הצ'יפים הבאים (HY5DU56822BT-D43) הגלגל היתהפך. חברות High-End לא מעטות משתמשים בשבבים הללו לזכרונות הPC4000 שלהם. יש לציין שזכרונות אלו אמורים לעבוד ב400Mhz ובתזמונים של 3-3-3 האם PCB מקורי של Hynix PC3200 יכול להגיע לאותם תוצאות של זכרונות יקרים יותר? התשובה היא כן. הגעתי ל250-255Mhz ללא תוספת מתח, כלומר המתח עמד על 2.6V והיתייצב על 255Mhz ,כאשר המהירות הועלתה מעל ל258Mhz היו בעיות של חומרה כמו ירידת רמת הצבעים ל16 צבעים ולרזולוציה של 640X480 ומכאן המגבלות של הצ'יפסט שלא עמד בתדר וכל המערכת "הישתגעה". AGP על 99Mhz ו PCI על 50Mhz (יציב ללא בעיות) מהירות הAGP הועלתה משום שהורגש שיפור בביצועיי הגראפיקה במשחקים, מהירות הPCI עלתה ב…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מאוור שמחובר ליציאה של הSYS FAN ע"י התוכנה SPEED FAN. המהירות בא נמצאהוא2766RPM כך שהוא עושה רעש מטורף!!!! האם יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את עוצמת החשמל המגיעה לחיבור על מנת להוריד את מהירות המהאוור. תודה, משה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה? אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה. זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני. לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא. יאיר.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm
-
- 19 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה איידה את החום של המחשב : לוח אם אביט :43C BH7 מעבד 59C P4 2.66 :60C AUX יש לי מאוור אחד על המעבד ואחד בספק . הטמפ' הנ"ל לא כשבמחשב דלוק : ושני אתרים emule, icqlite צריך להוסיף מאווררים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת שיפור המחשב שלי (סוף סוף!) אני רוצה להחליף את ההיטסינק הג'נרי במשהו נורמאלי.. מצאתי את זה http://www.xpcgear.com/cnps6000cu.html של זלמן, הוא אמור לתת קירור שקט ואפקטיבי אך האם הדבר נכון ?, ןאיך הוא בנוגע לOC ? ושאלה ממש חשובה:היטסינק סוקט 370 של פנטיום 3 מתאים לסוקט של מעבד AMD ולהיפך ??? תודה על התגובות !! סוף סוף אני הולך להוכיח את הניק שלי ;D
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה לכל מאורר הריי יש חיבור לחשמל ועוד חיבור מפצל אז אם אני מחבר שלושה מאוררים בשרשרת דרך המפצלים שלהם אז האם זה משפיע על כמות החשמל ששלושתם מקבלים? (הכוונה שאם אני יחבר מאורר ישר לספק ועוד מאורר דרך מפצל שכמה מאוררים מחוברים בשרשרת אז האם המאורר שמחובר ישר לספק יעבוד יותר מהר ויותר טוב?)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום הותיקים והחדשים כאן INFERNO שעשה את המוד הראשון בחייו מכיוון שהג'יגהבייט של התפגר לקחתי את הג'יפורס הישן (2MX של POWERCOLOR) הוצאתי לו הקירור הפסיבי שהיה עליו ושמתי לו מאורר רשמי (!) של אינטל בעזרת אילתור דיי מיוחד עכשיו מכיוון שיש לי מצלמה דיי גרועה תתצרכו להתמודד עם האיכות הירודה התוצאות OC מאוד מאוד נחמדות השתמשתי ב COOL BITS אני רוצה להודות לי לאנוכי ולעצמי וכמובן לחברה שלי שהביא לי את החומר בשעה כזאת אז הנה לינק http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302051442479878&user=silverline תהנו חברים וטמפ' לא בדקתי (אין לי איך)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שיהיה שקט.. ואם אפשר מRMS.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-