עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by e_perera,

אני מקווה שאתם עומדים בקצב שלי...על תדאגו, אחרי זה אני הולך למנוחה של איזה שבועים שלושה. בניסיונותי להגיע למחשב שקט, ואחרי שמערכת המים עובדת ומחוברת. עדין הרעש הפריע לי ולא בדיוק הצלחתי למצוא מה לעשות. המאוורר היחיד שנשאר להוריד הוא מאוורר הספק. אבל זה כנראה לא רעיון טוב. כסף לספק כח חדש אין לי, מה גם שאני לא כל כך בטוח מה ההבדל ברעש בין ספק רגיל של 200 ש"ח לספק "שקט" של 500 ש"ח. חיפוש מהיר באינטרנט http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=29 גילה לי שאני לא הראשון שנתקל בבעיה. הרעיון הוא להכניס צינור נחושת בצורת U שישב על צלעות הקירור של הספק. יש לדאוג למגע מירבי בין חלקי המתחת על מנת שיעבור כל החום. הספק מתחבר בטור למערכת כולה - משאבת מים -> למעב…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by adamginz,

תודה לעונים. אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by nimrodim,

קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by LazyCat,

כל כמה זמן צריך להחליף את נוזל הקירור ? כמה זמן לוקח לצינורות להתייבש ולהיסדק (מתי צריך להחליף אותן) ? עוד משהו בתחזוקה שלא לקחתי בחשבון ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מדבר על משהו שאפשר לקנות בתל אביב, רמת גן או גבעתיים שיהיו לי חלקי החלפה זמינים. אבל פה בחנויות מוכרים רק את ה BIG WATER. מאז שהיחה לי את הגרסה הראשונה אי שם לפני 5 שנים שמעתי שזה השתפר והמשאבות הגיעו מהישנה המסכנה של 120 ליטר לשעה, או לדקה, איך שסופרים את זה - ל 400 ו 500 ליטר, שיחסית לטרמלטייק זה די מדהים. אז כל בעלי הניסיונות - הגידו את דעתכם עם הערכה הזאת או ערכות אחרות. הצינורות כבר חצי אינטש או עדיין 3.8, כי אני רואה בערכה של הצינורות לדוגמה גם חצי ואיני מבין איך זה מתחבר ל פתח 3.8 של המשאבה למשל או שאני מובלבל ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לעבור לקירור מים אבל יש כ"כ הרבה מבחר שאני לא יודע מה לעשות !! יש את שני הבלוקים של waterchill , koolance zalman ואני ממש לא יודע מה לעשות יש את הערכות החיצוניות של כול מיני חברות ויש את EMP (אבל מאוד יקר) מישהו יכול קצת לעזור לי ?? אני מעוניין לשמור על התקציב כמה שיותר נמוך ולקרר את המעבד והכרטיס מסך ואני רוצה לשמור על יכול גדילה לפיזור חום למצב שיהיה TEC במע' עריכה : מה אתם אומרים על הwaterchill שבא על הראדיאטור של 120 משאבהL20 ובלוקים רגילים למעבד והכרטיס ?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by 00Amir,

האם יש קירור מים יעודי לכרטיסי מסך? למעבד אני כנראה אקנה את קורסייר H100 ואני מחפש משהו לכרטיס מסך, עוד לא נסגרתי על עצמי איזה כרטיס מסך (לא שזה משנה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kibub,

היי רציתי לדעת עד כמה יעיל קירור מים, לפי מה שאני מבין המערכת מקוררת (המים) ע"י רדיאטור ומאווררים מה שאומר שהמינימום טמפ שאפשר להגיע אליה היא טמפ החדר, נכון? אם כך במה זה יותר טוב מקירור אויר ? עם הקירור אויר שלי אני מגיע במעבד ל3 מעלות מעל טמפ החדר, אז אולי קירור מים מיקצועי יביא אותי לטמפ החדר, אז בשביל 3 מעלות שיפור אני צריך להשקיע מחיר של פי 3 מקירור אויר? האם אני צודק?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by פיני גרשון,

יש לי I7 860, חודש שלם אני מחפש קירור מים לסטוק הזה ועדיין לא מוצא. מישו מכיר קירור מים לסטוק 1156?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by shayre789,

זה אפשרי לנתק את שני החיבורים האלו מקירור מים ולחבר אותם לדבר כזה: http://img707.imageshack.us/img707/8480/kb0a.png תודה על העזרה,שי.

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Arik.G,

קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Guyn,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני כחודשיים, אני עדיין מחפש דרך לקרר את התנור שלי ולכן אני מעוניין בקירור מים. אני מעוניין במערכת שלמה (כ.מסך+מעבד) בתקציב של 600 שקל, למרות שהתקציב מגביל לכן אני מניח שחריגה היא אפשרית. שימו לב שבמפרט שלי מימין, מצויין שאני כרגע עם Big Typhoon VX אך הטמפרטורות גבוהות מדי: האם המערכת הבאה, כפי שהמליצו בסטיקי של קירור מים היא האופציה הכי זולה עבורי? או שישנה מערכת תקציבית שתענה על צרכיי? בנוסף, הנה תמונה מהמארז שלי:

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by anox,

היי, האם ניתן לחבר מערכת קירור מים אחת, לשני מחשבים שונים? האם הרדיאטור והמשאבה יהיו מסוגלים להתמודד עם זה? האם התוצאות יהיו טובות מספיק? חשוב לציין, שמעבד אחד הוא התנור המכונה prescott. אני מעוניין לחבר את מערכת הקירור למעבדים, כרטיסי המסך, וה north bridges של שני המחשבים. עריכה: האם עדיף קירור אקטיבי או פסיבי. שמתי ע' על ה zalman reserator 2. תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by omer815,

יש לי מעבד AMD תושבת 939 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק רציני :) אך יש לי קירור של AMD תנו לי המלצה לקירור939 תודה אפשר גם יד שנייה המעבד 3000+לוח אם GB 2 גיגה זיכרון מריץ וינדוס 7 תודה בכול מקרה אני מעוניין לעשות לו גם מודינג אני מעוניין להגיע איתו לתחרות הסוכות הקרוב מעבד חיייתי רק עם קריור מעפן שיפרתי 45% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by crazyguy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד I7 2600K. אני מעוניין לקרר אותו כדי לבצע OC ברמה סבירה (לרמה של 4.5GHZ אם אפשרי) ראיתי דיל על מארז+מערכת קירור מים מובנת של TT הדגם הינו LE2000BWS לאחר קריאה עמוקה באינטרנט אני מבין שהמערכת הינה ישנה (ולכן המחיר שלה כה נמוך באופן יחסי) אני לא מתכנן להשתגע מעבר לזה ולהשקיע בקירור מים גם לכרטיס מסך כי אין לי צורך, לגבי הציפסט במידה וצריך גם כן אשמח לשמוע על כך. אני מבין דבר או שניים בטרמו דינמיקה לכן ניסיתי לחשוב בעצמי מה עלול להיות לא יעיל במערכת כזו אפילו אם היא ישנה, במידה והמערכת הנ"ל לדעתכם לא תספק לי קירור מספק לרמה סבירה (אגב רצוי שהמערכת קירור תיהיה שקטה יחסית כי המחשב בחדר השינה) אני מוכן להשקיע סכום נוסף (300-400 שח אפילו הזמנה מחול אם צרי…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי אני כבר הרבה זמן מתעניין בקירור מים כרגע אני עם BT VX הוא עושה את העבודה טוב מאד,אני מעוניין לדחוף עוד קדימה המעלות במנוחה בערך 40-45 במאמץ אני על 60-65 מעבד E6400 באס 425 לגבי קירור מים, יש לי משאבה ויש לי רדיאטור,עקרונית אני צריך רק בלוק למעבד, חשבתי על עוד רעיון כדי לקרר ממש את המים,יש לי בבית מיני בר כזה של מים קרים וחמים ולא משתמשים בו כי המים החמים בו לא עובדים,אני יכול לפרק אותו ושהוא יקרר את המים,ואז זה יהיה ממש קר. השאלה שלי א.איזה בלוק אני צריך לכזה דבר אני מעוניין להגיע למעלות ממש ממש נמוכות 20 ומטה אחרת אין לי טעם אני ישאר עם הקירור אוויר בנתיים, כדי להגיע לכאלה מעלות אני צריך לעשות משהו מיוחד?בלוק מיוחד או משהו אגב לא תהיה בעיה של נוזלים בכאלה מעלות? אשמח…

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by eegg,

מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by RASTA^MAN,

תארד ריאשון שלי אז סלחו לי אם משהו ניראה לא מקצועי אוקיי אתם כנראה לא מכירים אותי בפורמים באתר הזה ... אז קודם כל שלום לכולם קוראים לי שגיא נימני ... דרך אגב אני מבקר בפורם באופן קבוע פשוט לא הגבתי לתארדים ... אז ככה : המפרט שלי הוא P4 2.53 לוח של אינטל ... טעות קריאה של אבא שלי ... זכרונות של סמסונג עם גופי קירור ....RDRAM 800 עוד טעות ... (כנראה משקפיים לא יזיקו ) ורדאון 9700 פרו של גיג'ה בייט ומארז אנטק פול טאוור מאורר היטב הרי יש לי לוח של אינטל - אין אובר קלוק למעבד ... אבל עדיין אפשר לכרטיס מסך ... ועכשיו לשאלה .. : אני מעוניין להכין כמו שרבים וטובים עשו : מערכת קירור מים ... בינתיים לא למעבד בגלל הלוח אלא לכרטיס מסך האם אוברקלוק לכרטיס יי…

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by moshe55501,

אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by My_Name,

אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  22. Started by speedyhead,

שלום חברים, אני חדש לפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי, וזו עומדת להיות גם מערכת קירור המים הראשונה שלי הלוח שאשתמש בו הוא asus p6t deluxe v2 עם מעבד core i7 920 יש לי מספר שאלות: 1. צריך המלצות על waterblock טוב ל-cpu 2. האם שווה להשקיע בקירור מים גם ל-northbridge chipset? האם זה ייתן לי שיפורים משמעותיים ב-overclocking של המעבד ו/או ביצועים טובים יותר על הכרטיס מסך שלי (4850x2 2gb אגב...)? אם כן, אשמח לקבל המלצות גם ל-waterblock מתאים בשביל ה-northbridge, אחד שמתאים אל הלוח 3. האם יש אפשרות לקנות את הרכיבים הנ"ל בארץ או שאין סיכוי ועדיף/חובה להזמין מחו"ל? אציין גם שהנסיון שלי ב-overclocking גם הוא מועט, ותמיד היה על קירור אוויר, אבל אני להוט ללמוד תודה , עידן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by or_azu,

המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

24. Started by amirsd18,

<blockquote>שלום רב ברשותי מחשב בעל מעבד: INTEL CORE I7 2600K, לוח אם: ASUS P8P67 PRO, מארז: ANTEC NINE HUNDRED. המחשב משמש למשחקים כבדים, OC, ועריכה גראפית. רמת הרעש חשובה במהירויות גבוהות. ברצוני לרכוש לו קירור מים... אני מתלבט בין כמה דגמים: Corsair Hydro Series H80 VS Corsair Hydro Series H70 VS Antec KUHLER H2O 920 VS COOLIT ECO ALC ויש לי כמה שאלות: האם הם יהיו טובים יותר מקירור אוויר כמו scythe katana 3? האם ניתן להיות בטוחים שלא יהיו דליפות וכדומה? אני מדגיש שיש לי עדיפות לשקט במהרויות גבוההות, צריכת חשמל בינונית עד נמוכה, וגודל לא גדול. אני מוכן לקבל הצעות נוספות . </blockquote>

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by del,

Thermaltake BigWater 760 Plus מומלץ ?..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים