אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבלוק לא גמור : אין פיטינגים ולא עבר ליטוש ולאפינג אבל כבר בשלבים מאוחרים.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
MonoMan - עוד שקרן בDATABASE. בואו נעשה חשבון ביחד: מהירות מקורית - 333 בס מקורי - 66 מכפיל - 333/66 = 5 בתמונה - 3.5 פנטיום II מעולם לא יוצר ב333MHz רק בקפיצות של 50 - המעבד לפנינו הוא פנטיום II בתדר של 350, בס 100, מכפיל 3.5. סה"כ שקרן נוסף לרשימה. לפחות תזייפו\תשקרו כמו שצריך. וגם הפוסטים של YOT עדיין שם למרות שהם שקר ישן כבר...
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בקשר לשאלה הראשונה, יספיק הסבר קצר על תפקידם בקשר לשאלה השניה, יש מתח מקורי/סטנדרטי שעובדים איתו? אני רוצה לדעת כי עכשיו ה-VCORE על 1.54 ואני רוצה להוריד ל-1.50 כדי להוריד קצת את הטמפרטורה, השאלה היא אם הוא חייב לעבוד ב-1.54 או משהו כזה..
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, התקנתי גרסא חדשה של פריים והחלטתי להתחיל את כל התהליך מהתחלה. בכל אפן שמתי על 220*7 ! VCORE - 1.7 VDIMM- 2.9 VDD-1.6 תזמונים- 8-4-4-2.5 PRIME נפל אחרי 5 דקות לפעמים הוא נופל שניות ספורות אחרי שאני מפעיל את ה-Torture test (לעיתים קרובות אפילו) חוץ מזה גם הוינדואס איטי לעיתים תכופות ויש מן תקיעוות מעצבנות,זה פשוט בלתי נסבל ! הוינדואס עולה, אני לוחץ על ההתקשרות שלי לאינטרנט טצריך לחכות דקה וחצי שזה יעלה ! לאלו שטועים המעלות הן לא הבעיה (בדקתי את האפשרות הזאת) מה לעזאזל הולך פה ?! Just too weird for me !
-
- 79 תגובות
- 5k צפיות
-
-
well sorry but i didnt get the chance to install hebrew on my new comp yet. here is what i bought: nf7-s rev 2 corsair xms512-3200c2 axp 2500+ AQXDA and some other stuff due to a problem with my order of the slk-800 im gonna be with the stock fan for a while so i started ocing anyway and here is what i got p.s i didnt hit any block i just stopped because of the temp radeon 9700@380/340 33c no vmods memory 2,2,3,3 timing @ 426mhz 2.7v cpu 2343mhz @ 11x213 1.725v 45c idle 48c load i got up to 2400 but it was 51c idle 57c load so... but i ran some benches and prime95 and its perfectly stable here is a pic
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון (התלבטתי רבות). אך מכיוון שזה פורום שעוסק גם בקירור, ואתם הרי המומחים בקירור, חשבתי שכאן הכי טוב יכירו את העניין. ידידה שלי נתקלה בבעיה של רעשים מאזור המאוורר במחשב הנייד (Compaq Armada). מכיוון שהוא כבר לא באחריות ויחסית מיושן, ועלויות התיקון גבוהות, ניסיתי לסדר את העניין בעצמי. פתחתי את המחשב בדיוק לפי ההוראות שהיו בחוברת (ה-maintenance) שהגיעה עם המחשב. לאחר שפירקתי את ההיטסינק ופתרתי את בעיית הרעש (שנבעה מגוף זר שנכנס לתוך חלל המאוורר) נתקלתי בבעיה. מתחת להיטסינק (שפירקתי) בסביבות המקום בו נמצא המעבד היו שתי לוחיות מתכת, שלא מופיעות בחוברת ואין לי מושג איך להחזיר אותן. הלוחיות נראות כך (צילמתי בלי פלאש, בגל…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל בבלוק המים אבל הרבה יותר מעניין ברדיאטור. בלוק המים: את התוכניות לבנית בלוק המים מצאתי באתר http://www.overclockers.com/. מצאתי כתבה טובה שהכילה תוכניות בניה לארבעה סוגי בלוק שונים. לפי המלצתם בחרתי בבלוק מס' 4 : http://www.overclockers.com/tips793/index04.asp. או בקובץ ZIP: http://www.overclockers.com/tips793/WB4.zip. את העבודה ביצע עבורי חמי, ואני יכול רק לברך אותו על איכות העבודה. הבלוק עצמו עשוי מפליז - אני יודע שזה לא באותה רמה כמו של נחושת, אבל זה הדבר היחיד שמצאנו. וממה שהבנתי ההבדל לא כל כך גדול. רדיאטור: הרדיאטור הוא סיפור מעניין. לקח לי הרבה זמן למצוא דיוק 150 אם רדיאטור מ…
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עברתי על הגלריה... עברתי על גלריות אחרות... קראתי הודעות של אנשים על דברים שהם רוצים לעשות... והגעתי למסקנה שאני רוצה להתעלל במארז שלי... עד חורמה... אז ככה... 1. מאורר מתחתית המארז מכניס אוויר 2. מאורר מגג המארז מוציא אוויר 3. ראו באס + LCD (חשבתי לנסות לשלב אותם בפאנל אחד של 5.25 כי יש לי חמישה תפוסים כבר...) 4. מאורר 4 לדים בקדמת המארז (כמובן עם קידוח וחור...) 5. שני מאוררים מוציאים אוויר בגב המארז 6. לחבר ללוח שני USB (יש לי אפשרות בלוח שלי) בשביל FrontUSB 7. סידור חוטים (סיום עיגול חוטים והעברת חוטים של הספק מאחורי הלוח) 8. מד טמפ' ללוח / מעבד / כרטיס מסך (כמו שעשה מישהו בגלריה שהוא שם על הדלת של המארז 4 מסכים לטמפ'...) 9. מאורר עצבני למעבד 10. במקרה הצור…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי עוד בעיה! הבעיה היא שכאשר אני מעלה למהירות של 2.0 אז המחשב נכבה, מה לדעתכם הבעיה? נ.ב תודה פתרתי את הבעיה הראשונה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-