אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
התקשרתי לאחת החנויות שמתעסקות במכירת מחשבים שאני מחזיק ממנה ושאלתי על קירור שקט לCORE 2 ההמלצה שקיבלתי הייתה ARCTIC COOLING ALPINE 7.לפי נתוני היצרן מידת הרעש היא 0.6 SONE מה שלפי ידיעתי שווה ל25.3 דציבלים.זה לא גבוה מדי?הדבר הכי חשוב בקנייה הזו זה השקט.המעבד כנראה יהיה 7200.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
משום מה-אני עדיין לא מבין איך לעזאזל. הביג טייפון לא נכנס לאנרמקס צקרה, והוא "רק" 12 וחצי ס"מ גובה. או יותר נכון זה מה שאיש או שניים אמרו פה בפורום (ואשמח אם סוף סוף יגיע הסבר או תמונות.) עכשיואני יודע שיש אנשים שהכניסו אליו זלמן 9700 בלי בעיה (שהוא קצת מעל 14 ס"מ) כרגע מבחינת תקציב, אני יכול לקחת זלמן 9500 או אנדי סמוראי (למרות שאני מאמין שאם הביג טייפון לא נכנס אז האנדי שהוא אותן המידות לא יכנס) יש עוד אפשרות מלבד הזלמן שיציגו ביצועיןם דומים, בפחות מ14 ס"מ גובה. תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
החלקים שכנראה רלוונטיים הם: מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד. לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו. המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155. האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס? הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס. יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
*כותרת* התקציב הוא ללא חריגה אני צריך את הקירור הכי יעיל במחיר הזה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
צריך קירור לOC מי בא אחרי טוניק BT VX?? אם הייתי יודע הייתי קונה שנים לפני כמה חודשים...
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור עד 200 שקל ל: AMD ATHLON 64 BIT dual core 4200 עדיפות יותר ביצועים פחות חשוב השקט.
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
הקירור למעבד: coolermaster hyper 212 המאוורר התחיל להרעיש לי, כנראה הבעיה במיסב שצריך שימון (טמפרטורת המעבד מצויינת) פירקתי את כל הקירור לעבודה נוחה על המאוורר, על הדרך נאלצתי גם לפרק את כל הלוח מהמארז..מה לא עושים בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט אבל... אני לא מצליח לפתוח את המכסה הקטנטן שמעל הציר, נראה לי שעשו שם הדבקה או שפשוט סוג של יציקה? :s05: למישהו יש רעיון מה עושים? בנתיים העלתי פה תמונה של מאוורר אחר, רק להראות איך זה אמור להיות כשהמצב תקין ואפשר לפתוח ולשמן... ( את התמונות לקחתי מהמדריך המצויין פה http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא). אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394) תודה רבה! (התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט, אני לא עושה OC. התקציב הוא 150-200 ש"ח, אם צריך יותר מזה אני אוסיף. אשמח לכמה אופציות אפשריות. תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן אוברקלוקרים יקרים זה המפרט המדובר שאני הולך לקנות Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 436 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ¤ 1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 אתם אלו שיכולים לשנות את השורה: "קירו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד במחשב החדש [הבא] שלי הוא E6300 לוח אם ג'יגה בייט GA 965 S3 כ. מסך 8800GTS ראוי לציין כי אני לא מבינה בקירור בכלל בכלל ולכן אני שואלת כאן. האם המפרט [החלקי] הזה דורש קירור למעבד? המחשב משמש למשחקים כבדים, הורדות למיניהן, וגלישה באינטרנט [כולל תוכנות צ'ט]. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור מעבד לא לOC אלא שיהיה שקט וישמור על המעבד כמו שצריך מה כדאי עד 250 שקל ואני לא מדבר על קירור שצריך להוסיף מהוורר וזה שבסוף זה יוצא לך מעל ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום במסגרת ריכשת מחשב בשלבים , אני רוצה לירכוש קירור למעבד , שיתאים למעבדים שאומרים לצאת בפברואר מרובעי הליבה של אינטל . האם אלו יתאמו ומה הכי טוב מהם , לא מתכנן OC אבל הבית של ממש חם בקיץ, ואני מעדיף שיהיה שקט , אם יש צורך במאוורר בנוסף נא לציין סוג. 1.Thermalright Ultra 120 Xtreme 2.Sunbeam Tuniq Tower 120mm 3.Thermaltake V1 CL-P0401 תודה למגבים .
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-