עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Frequency,

הי, המפרט שלי: מארז סטנדרטי (מאייבורי V_V) מעבד AMD Athlon II X3 450 שפתחתי את הליבה הרביעית שלו לוח אם Gigabyte GAMA 78 LMT US2H אני מתכנן לעשות חור בצד המארז בכדי לשים שם מאוורר 120mm פשוט (ה 80 בדרך כלל לא יעילים במיוחד) שאלו הנתונים שלו: Frame dimension: 120 x 120 x 25mmFan speed: 1200 RPMFan airflow: 38.4 CFMFan air pressure: 1.17 mm H20Fan life expectancy: 20000/hrs 25°CBearing type: Sleeve BearingConnector: 4-pinVoltage rating: 12VCurrent rating: 0.15 ANoise level: 17.5 dB(A) לאחר פתיחת הליבה הרביעית הטמפרטורות עלו לא מעט אז אני שוקל להחליף את הקירור של המעבד. להלן תמונות של הביפנוכו (הקירור של המעבד דיי קטן, מאוורר 70mm שמגיע למשהו כמו 4000 RPM): הטמפר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב אני רוצה לקנות מאוור למעבד בגלל זה שיש לי שבא עם המעבד מרעיש נורא ואני צריך אותו למעבד פנטיום 4 והמטרה שיהיה הכי שקט שאפשר בסיבבות ה 150-200 תודה

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by b11y,

אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  4. Started by Ran21,

אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by Buffer,

אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כלומר הקירור צריך להיות שקט ויעיל. מההמלצות של המפרטים פה באתר, ראיתי שהמומלצים הם: Glacialtech Igloo 7310 Scythe Shuriken איזה מהם עדיף, או שאולי יש משהו אחר עדיף על שניהם. בקשר לתקציב, מעדיף לא לחרוג מ-100 וקצת חח תמליצו, אחרי זה נסתדר על תקציב חג שמח, אור.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  7. אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by joniar,

אני קונה מעבד E8400 ויש לי כמה שאלות א.האם הקירור סטוק שלו יספיק ל-OC אם לא-איך של ASUS ו-GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  9. Started by ori14,

אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Started by asaf_a,

שלום, יש לי מעבד מסוג AMD Phenom II x4 965 Box והמאוורר של המעבד מרעיש בצורה מטורפת בזמן עומס. עד כדי כך שזה מפריע למשחק וזה פשוט לא הגיוני שהמאווררים שלהם ככה... עכשיו אני רוצה להחליף את המאוורר לאחד שקט יותר... אני לא מתכוון לעשות אוברלוק ואני רוצה מאוורר שיהיה שקט בבקשה. מה מומלץ? זה לא בזמן מעמס: וזה בזמן מעמס (בתוך משחק כבד): קראתי את הביקורת על הקירור למעבדים, אך זה סיבך אותי עוד יותר וכרגע אני לא יודע מה לבחור. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

12. Started by ranran,

שלום אני רוצה לקנות איזה קירור למעבד P4 3GHZ סוקט 478 עכשיו תקציב 200 עם חריגה אפשרית עד 250 עדיף שיהיה לקירור פוטנציומטר(לא חובה) ולא כבד במיוחד ~ של יעבור את ה500 גרם.. שיגיע כמובן עם משחה טרמית.. תודה

• 14 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by omrit,

שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amitai124,

יש לי מעבד Q6600 אני צרךי קירור עד 170שקל לOC עם חריגה של 15 שקל אם צריך

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

תודה מראש , אפשר ביקרות / חוות דעת? ללא חריגה של שקל כי 200 זה כבר חריגה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. Started by shayw,

באשר לקירור המעבד ה Cooler Master Hyper 212 מתומחר ב 165 ב FOXPC לעומת ה KAMA CROSS ב 159 ב IQPC האם ניכר ההבדל ברמת הקירור כמו שנראה כאן? http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3141&p=6 גם ה Hyper TX2 (במחיר של 120 ב IQPC) קיבל ביקורת טובה ב tomshardware לעומת קירורים אחרים (http://www.tomshardware.com/reviews/...-2,1782-6.html) ביניהם ה KAMA CROSS, שנכשל. (http://www.tomshardware.com/reviews/...8,1779-10.html) יש לציין שהומלץ לי עליו רבות בפורום מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by gil_k,

שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  18. ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Smgr,

מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  20. כותרת.. הייתי רוצה לבצע OC כי המעבד דיי ישן ואני אשמח לשיפור בביצועים רק מהחניות KSP ו PANDAS http://ksp.co.il/ http://pandas.co.il/ חשבתי על אלה : Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan‎ Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Yasya CPU Cooler או גם מבין הדגמים האלו של זלמן: CNPS9300 AT CNPS9500A LED CNPS9700 LED המעבד הוא intel pentium D 945 זה סדרת מעבדים מאוד חמה..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום אני מחפש קירור למעבד הכי שקט שאפשר וגם שיקרר. לוח:GA-965P-DS3 rev.3.3 מעבד: E6600 (אפשר לראות את כל הרכיבים במפרט) עריכה: לא מתוכנן OC בקשר לסידור מאוררים במארז שלי יש שלוש מאוררים ורציתי לדעת עם הסידור הוא טוב..: מכניס מקדימה מכניס מהצד מוצאי מאחורה. זה סידור בסדר?

• 8 תגובות
    • 487 צפיות
  22. היי יש לי לוח אם GIGABYE GA-K8NXP-SLI אשר מגיע אם כרטיס מיוחד הנקרא DPS אשר מספק מתח יציב למבעד עכשיו לכרטיס זה יש סלוט מיוחד ליד המעבד ולכן אני חושב שאין לי שם מקום לקרור רציני כל מי מישכול לעזור ולגלות מה כן מתאים או להביא תמונה של הלוח עם קירור רציני אני יודע לו מאוד גופי הקירור אשר אני מעוניין לקנות הם בסגנון CNPS7700CU או XP-120 או משהו בסגנון מי מכיר או יכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by guysfa,

רציתי לדעת עם המאוורר הזה מספיק בשביל המעבד הזה שעשו לו O.C מאורר: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 מעבד: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  24. Started by Mr.Someone,

שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by LiorKi,

יש לי מעבד xeon X5365 סוקט 771 LGA אוסיף כי ישנו מעבד נוסף (זוג מעבדים על הלוח אם) אינני זוכר אם הם בצמידות אחד לשני אנסה לבדוק זאת בהקדם הייתי שמח למצוא מוצר אפטר מרקט מומלץ ומתאים לצורך קירור במקום המוצר הקיים (אינני מבין כל כך מה קיים אז אם צריך פרטים אשמח אם תכוונו אותי ואנסה לענות) האם זה מצריך רק מאוורר או גוף קירור או שניהם ביחד? תמונה בהמשך. הערה - אני לצערי רגיש יחסית לרעשים. מנסה לסדר את העניין כדי שאוכל להנות מהמחשב עכשיו הוא די רועש עבורי ובמאמץ שומעים מאווררים. לא מבין יותר מדי בנושא אז צר לי על חוסר מקצועיות

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים