עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RT-PRO,

הביאו לי מאוורר 220 V SUNON אני יכול אישהו לחבר אותו ?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לקחת כרטיס PCI ישן, לחורר בו חור עגול ולהכניס מאורר.. לתקוע אותו בדיוק מתחת לכרטיס המסך כך שהמאורר יוציא עליו אוויר.. נראת לי דרך לא רעה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  3. הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by ElEmEnt,

אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by neo_hackman,

איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by EvilForce,

שלום יש לי מחשב חדש , am athlonxp 2100 512ddr 2700 - winbond epox 8rda ati-redaon 9500 pro. WD 40 7200 וקניתי זלמן, עכשיו, יש לי מאוורר אחד במארז שמוציא אוויר ואין לי מאוורר שמכניס אוויר. המעבד שלי ננשמר על חום טוב במצב נורמאלי 36-38 ובמשחקים 46-48 (עם דלת סגורה). בהתחלה אחרי משחקים הוא היה על 42 ככה.. אני מאד מרוצה מהזלמן אבל מכיוון שהיתרון שלו זה הגוף קירור שהוא מנחושת אולי אם אני אשים מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר למארז ויעשה קצת סדר בחוטים המעבד יהיה יותר קריר? אנא ממכם תעזרו לי כי אניצריך להחליט בזמן הקרוב. תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by desheh,

אממ האם AGNGA למעבד AMD Athlon XP 1900+ נחשב סטפינג טוב?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. המערכת באה רק עם בלוק וצינורות רק למעבד נכון ?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  9. האם הסטפינג הזה 2500dkv4d aqxda0316mpmw או זה: AXDA2500KV4D AQXDA 0323UPMW אולי מישהו מכיר או יש לו אחר

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  10. יציב כסלע .... Prime95 עשר דקות (אין לי כוח יותר) 52-53 מעלות ב FULL LOAD 46 מעלות ב IDLE וכל זה עם ZALMAN CNPS 7000Cu ו28 מעלות בחדר ... מארז Xaser III V2000A ולוח אם של AOpen דגם AX4C Max i875P זכרון על 386 אם אני זוכר נכון ... לא ממש הסתכלתי עליו הוא התחיל להתקפל שהגעתי איתו ל440 אז הורדתי למכפלת זכרון של 1.66 (ביוס מעצבן מאפשר מכפלת זכרון של 2 \ 1.66\ 1.33 ללא רטיו ... ) הזכרון הוא GeIL Ultra Platinum PC3500 256 mb single channel. ממש לא היה לי כוח להתחיל להעלות טיימנגס ... פעם אחרת אולי אני יתן קצת אוברקלוק גם לזכרון ולא רק למעבד בקיצור מיציתי את מה שהמעבד יכול ... תודה לכולם שקראתם בקרוב פרוייקט קירור מיוחד לרדאון 9800 פרו של ספיר וכמובן אוברקלוק ))

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Mortar,

יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by Evil_Mind,

איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשאני יסגור את במארז הטמפרטורה תגיע ל65....אין לי קירור מיוחד במחשב יש בקושי קירור רגיל...(יש מאוורר אחד שמכניס אוויור וגם הוא בקושי עובד, המחשב בא רק עם קירור לספק) מחשב פנטיום 4 1400...ששמעתי שבמעבדי אינטל המעבד מאט את עצמו כדי להתקרר עד כמה זה נכון ועד כמה זה משפיע? האם אני צריך לרוץ עכשיו לחנות כדי לקנות ערכת קירור או כמה מאווררים... אגב החוטים במארז די מסודרים ולא מפרעים למהלך זרימת האוויר...

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by davidbr,

ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by rk666,

מה הטמפ' הרגילה לדורון 1200מה"צ עם קירור גנרי בלי אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by HFDO5,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג DIGIDOC 5 בארץ במחיר נורמאלי או חנות בחו"ל ששולחת לארץ תאמת לא הכי משנה לי אם זה 5 או גרסא אחרת רק נראה לי שזה דבר טוב ואני מחפש ואין בארץ מי שיכול ויודע שם של חנות בארץ או אתר בחו"ל ששולח שישאיר לי הודעה בפרטי

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by GHOST,

אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by iakovl,

כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by who_Cares,

אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  21. כדי שהמעבד והזיכרון יעבדו בצורה הכי טובה אני צריך להעלות את הבאס של המעבד שלי ברטון שנימצא כרגע ב 166 ל 200 כי יש לי זיכרון 400 MHZ אם לא תסבירו לי בבקשה זה גיבוש של כל מני דברים מהפורומים מקווה שהבנתי נכון ??? ???

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  22. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by shlomid,

אני לא מתכוונן למרוח אף אחד ולא סתם לסחוב אבל יש באפשרותי ( אפשרותי מציאותית מאוד ) להשיג את המעבד הנ"ל בסטפינג הזה בכמות עכשיו המטרה שלי היא פה שלא אתקע עם יותר מידי מעבדים כאלה , כי זה לא ממש עוזר לי להחזיק כאלה בבית. אז אני מבקש שכל מי שבאמת רציני ורוצה שירשום פה את עצמו. המחיר צפוי להיות אטרקטיבי ומשתלם. תרשמו בכיף, יש זמן עד שבוע מהיום אולי טיפה יותר בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה שאני מעלה את ה FSB ל170 המסך שלי פשוט לא נדלק והמחשב גם הוא פשוט לא עושה POST המפרט שלי הוא P4 2.4 @ 3.04 GIGABYTE 8SQ800 KINGSTON 400 MHZ @ 422 REDEAON 9500 PRO MAXTOR 8 MB עכשיו אני ביחס 1:1 למעבד אבל אפילו ששיניתי את הייחס לא עשה POST אני משתגע אני לא יודע מה תוקע אותי דרך אגב הסטיפינג של המעבד שלי הוא C1 הנה תמונה מ WCPUID הטמפרטורה שלי ב IDLE היא 42 ב FULL LOAD 49 אני עם הקירור המקורי

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by kikkler,

חשבתי על לצבוע את המסך שלי בשחור, אבל בשביל לעשות זאת אני צריך לפתוח אותו ובשביל לא להתפגר בדרך אני מניח שאני צריך איזושהי דרך בשביל לפרוק את המתח שהצטבר בו. יש למישהו מושג איך לעשות זאת בדרך הבטוחה ביותר ? ובקשר לצביעה (ככל הנראה ספריי וייניל שחור), יש איזהשהם רעיונות איך לעשות את זה בלי להדביק כל מיני כפתורים שיש על המסך (הדלקה וכיבוי, כפתורי סיבוב שונים וכולי) אבל עדיין לצבוע גם אותם (ז"א בלי לכסות אותם במסקינטייפ ודברים בסיגנון)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.