אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מבקש המלצה למאווררי 120 מ"מ שקטים למארז. עדיפות למאווררים עם תאורת LED. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/venus/rs/a1838.htm
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בויסות אוטומטי של מהירות המאווררים בהתאם לטמפרטורה. ממה שראיתי יש לי שתי אפשרויות: פאנל שליטה או מאווררי smart fan. אז קודם כל, מה עדיף לדעתכם מבין שתי האפשרויות ? שנית, אם אני הולך על smart fan, אז באתר של tt וגם אצל התואמים למיניהם כתובים רק שני מצבים (למשל 1300 RPM ב 20 מעלות ו 4600 RPM ב 50 מעלות). אז האם יש למאוורר הזה רק שתי דרגות פעולה או שיש גם מצבי ביניים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
היי, טוב.. תקופת החום מתחילה קצת להגיע ורציתי לוודא שהכל בסדר עם המעלות.. טוב ממ קחו תמונה: *אם לא רואים אז המעלות ככה: מעבד I5 2500K עומדות על ממוצע של 72 HD7950 גם כן כ72 מעלות קשיח 41 (כתוצאה משאר המערכת נכון?) האם הן סבירות ואין צורך לחשוש? הדלקתי את התוכנה HWMONITOR וצילמתי את המעלות בזמן משחק בFC3 (אני בערך שעה משחק ורציתי לבדוק מעלות ..) תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי Q6600 B3 מהמערכת הישנה שלי (שמכרתי) וכרגע אני מחכה לחדשה... בקיצור רציתי לדעת למה לצפות מהמעבד הזה ובעיקר לקבל נקודת מבט על כמה שהסטפינג הזה גרוע... אם תוכלו לתת גם טמפ' אני אשמח! תודה רבה!!! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך לעקוף את המגבלה על מעבדי SB ללא "K" מבחינת המהרה? הייתי רוצה להעלות את התדר הקיים של המעבד, אפילו אם מדובר בתוספת קטנה. * עריכה: סליחה, פתחתי את הדיון במקום הלא נכון. אשמח אם מישהו יוכל להעביר אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
=-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
טוב אני מתחיל בפרוייקט המודדינג שלי.. איפה אני יכול לקנות גריל למאורר? אשלח תמונות ברגע שיהיו.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שעברו מודינג מין כונן כזה עם אורות כחולים ששולטים בהפעלה של המאווררים רציתי לדעת אם למישהו יש מדריך לזה ואם כן עדיף בעברית ולא משהו מסובך תודה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום . יש לי מאוור קדמי קטן שהוא יושב מול ה HD , ניתקתי אותו מזמן כי הוא עשה רעש מחריד פתאום . ומאז יש לי ריסטים של המחשב . יכול להיות שזה בגלל שה HD מתחמם וא בעיה אחרת ? יש לי 20G HD 5400
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באפשרויות לOC בAMD מזה האפשרויות האלה: HT Speed |HT Width תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אם אני צודק המעבד הזה נחשב טוב לOC אז השאלות הם : 1.אם אני עושה לו OC לסביבות מהירות 3.2 הוא עדיין יהיה ממש חלש או התפוקה שלו תגדל והוא יהיה הרבה יותר חזק?,יהיה שיפור ניכר בביצעוים?,הוא לא יעשה צוואר בקבוק עם כ.מסך חדש כמו:ATI RADEON HD5850 1GB GDDR5 או דומים לו ? 2.הקירור הוא MUGEN2.REV B האם במצב של אוברקלוק הוה תמיד יהיה חייב לעבוד במצב מאמץ ולהיות רועש או שהוא הסתדר בצורה טובה עם OC רציני? 3.איזה OC רצוי למעבד הזה שלא יהיה יותר מדי אבל הכי טוב שאפשר? 4.יש לי גם אפשרות לקנות מעבד חדש ואם הלוח הזה אני יכול לקנות איזה ארבע ליבות יד שניה האם יש בכלל טעם לעשות לוOC יעזור ?או לעשות למטרות לימודיות בלבד? הלוח אם שעליו אני עושה OC הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 ו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור ומאוורר למעבד פנטיום 4 בסביבות ה-150 ש"ח , מה אתם אומרים על הארו 7 , הוא משתלם? אני לא מכיר שום קירור אחר , פשוט המליצו לי על הארו 7 אז חשבתי להתייעץ לפני... אני מעדיף ביצועים על רעש רק לא לחרוג יותר מידי , גג 200 ש"ח אבל לא יותר.. תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כל תוכנה שפותחים הוא מראה בין היתר CPU ו SYSTEM מה הנורמל בסיסטם בין כמה לכמה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
עד עכשיו ה QPI עמד על 2800 החלטתי לנסות לשנות ולהריץ כמה דברים לראות את ההבדל אבל נזכרתי שראיתי שעדיף שה CORE תמיד יהיה מהיר יותר מה QPI יש אמת? שמתי בביוס את ה QPI ו UNCORE על אוטומטי כדי לראות מה המחשב יחליט והוא הקפיץ לי את הQPI עד 3800 בזמן שהשאר יותר נמוכים די משמעותית מוזר ? בריא? בסופו של דבר הלכתי על דבר כזה שמתי על 172 אבל הייתי צריך להוריד את הזכרון ל 688 במקום 800 כדי שיסתדר לי להגיע ל 3600 מה יותר כדאי לוותר ולהפוך זכרונות 1600 ולרדת איתם ל 1300 כדי שיהיה אפשר לשים את המעבד על 3600 או לשמור את הזכרונות על 1600 אבל אז מסתדר לי להגיע רק עד 3200 על המעבד ניסיתי גם באס על 180 וזה נתן לי כמעט 3800 על המעבד אבל שהרצתי פריים הוא הגיע ל 87…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בoc ועשיתי למעבד שלי (Q9500) אוברקלוק מ2.83 ל3.10 בלי להעלות מתח ואחרי בדיקת מאמץ והכול והוא מגיע הכי הרבה ל65 ב100 אחוז מאמץ אבל אני רוצה לקנות לו קירור טוב שיוריד את המעלות ואני יוכל להעלות מתחים ולהמשיך עם הoc איזה קירור מומלץ לסוקט 775 עד 200 שקל אולי קצת יותר? יש לי לוח אם p5kpl-am
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני לא מדבר על הפנלים של מראים את הטמפ' למרות שזו דרך נהדרת, איזה תוכנה מומלצת להישתמש בשביל לבדוק את הטמפ'....
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אם אני ישנה את הזתמון של הזכרון שלי ליותר נמוך זה יכול לגרום נזק? ואיך אני בודק יצובות וכו' של הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 פרסקוט. המאוורר שלו הוא 8 אינץ' אם אני לא טועה. רציתי לדעת מה רמת הרעש שלו בדיצבלים.... אני גם מניח שזה טווח כי לפעמים הוא רועש יותר לפעמים פחות.... ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-