עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש המלצה לקירור כ. מסך 8800GT, כרגע מקורר ע"י TT DUORB שלאחרונה אחד המאוררים התחיל להרעיש.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. Started by almightydani,

שלום שמתי לב למשהו מאוד מוזר...רציתי לעשות OC וסתם בדקתי מעלות במאמץ עם OCCT והמעבד מגיע רק ל 2333.4Mhz... למה הוא חוסך ב 167Mhz? הינה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/851/wierd.jpg/ מה זה החרא הזה? ושמתי לב שיש לי גם תוכנה בשם easysaver שזה אולי חוסך במתח\חשמל (אבל התוכנה על OFF) זה יכול להיות קשור לזה? יש לי לוח אם של gigabyte אם זה עוזר בכל מקרה זה נורמאלי? כי אני רוצה שהמעבד שלי יינצל את ה stock שלו ולא יהיה על underclock... ואם זאת בעיה וזה נכון מה שאני אומר איך אני משנה את זה לנורמאלי? (לא נגעתי בחיים במכפלות או משהו כזה) יש לי דרך אגב 3g ddr2 800mhz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by eL!RaN,

עם מישהו יודע לשפר ביצועים וללמד אותי פה אני ישמח http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpWcYuKk.png יש וידאו של המחשב שלי כולל המפרט תודה לכולכם על העזרה קהילה מס'1 ברשת אתם

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. אהלן, מחפש קירור חדש לAMD AM2 4000 X2 למטרות OC. שיהיה כמה שניתן שקט כל עוד זה לא פוגע בביצועים שלו. תקציב 100-120 ש''ח ללא חריגות נוספות. תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by daniel_18,

אהלן, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות OC למעבד/כרטיס/זכרונות ואם כן, מה ייתן הכי הרבה תועלת. המחשב משמש בעיקר למשחקים כמו MAFIA II, TDU2 וגם לGTA 5 ולNFS RUN (שייצאו). המפרט שלי הוא כזה: ספק: ENERMAX MODU 525W כרטיס מסך: SAPPHIRE 6870 1GB מעבד: ATHLON II X4 640 לוח אם: GIGABYTE 870A-UD3 rev 2.1 זכרונות: 2X2 1666 DDR3 KINGSTON (קירור סטוק) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by liors22,

שלום התייעצתי בפורום המפרטים לגבי קירור כללי למחשב ונוכחתי לדעת שגוף הקירור שמגיע עם המעבד הוא חלש ואינו איכותי במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן אוברקלוקינג בעצת המוכר הזמנתי את הקורסאיר A50 ,שאלתי היא האם הוא יקרר טוב את המעבד באובר קלוק של 4.3 4.5 . האם למישהוא יש חוות דעת עליו אני ישמח לשמוע מהם גבולות הטמפרטורה שלמעבד 2500k מותר להגיע? דבר נוסף האם מידותיו יכולות ליצור בעיה אם כרטיסי הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. התקנתי את הגוף קירור Accelero Twin Turbo PRO לכרטיס מסך (HD5850) והטמפרטורה ירדה בלפחות 10-15 מעלות ויותר שקט .. לגבי VDDC מה הטמפ' המומלצת לזה? כרגע זה על 34-35 בIDLE ואיזה 70-80 במשחקים ..

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by dragon051,

המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by doker,

אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן קירור מים,אני מחכה ל7970 על פי השמועות הם יהיו יחסית קרים. אני רוצה לעשות קירור מים למעבד חשבתי אולי להוסיף לזכרונות(לא בטוח אם נחוץ) מעבד i5 2500k כמה שאלות: 1.האם יש מארז שעדיף לקירור מים שעדיף על מארז אחר כמובן אני מעדיף קירור פנימי. 2.האם אפשר לבנות קירור מים ב300 דולר? 3.איזה גודל של מיכל מים אתם ממליצים לפעולות האלה? 4.יש קירורים שמותאמים ל5.2,הרדיאטור מותאם או המיכל מותאם לגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אני קונה במחשב בקרוב המפרט הדי סופי (אני משלים הרדיסק וצורב והמחשב הישן שלי ) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290 מסך כרטיסי ASUS - nVidia Price Units Total GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380 PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter …

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. הבנתי שסדרות מסויימות של מעבדים משתמשים ב - TJMax בתוכנה REAL TEMP איך לכיול אותה בצורה הכי טובה על מנת לדעת את הטמפ המדוייקת שהכי אפשר למעבד i5 2500K ? והאם זה הכי נכונה לבדיקת I5 2500K ? אני שואל כי בהתחלה בדקתי עם גריסא ישנה 3.00 וזה מכוייל ל 90 ונתן טמפ סביב ה 22מעלות (idle) אחרי ראיתי גירסא חדשה 3.60 הורדתי והכיול היה שם על 98 וזה נתן לי טמפ סביב ה 32מעלות (idle) פער של 10 מעלות זה משמעותי , איך אני אדע עם איזה כיול הכי נכון לעבוד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. שלום אני בזמן האחרון התחלתי לעשות OC למחשב והייתי רוצה לקרר את המעבד כדי להגיע למהירות גבוה יותר בלי סיכון אני התחלתי לקרוא בפורומים על הקירור הזה קיבלתי המלצות על חלקים וזה הסל שלי : [table][tr][td]-rad-109[/t]Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Koolance Compression Fittings3/8" ID Koolance Compression Fittings The Koolance 3/8" (10mm) ID G1/4 Threaded Nozzles Pair is one pair of rotational 3/8" (10mm) ID G1/4 threaded nozzles for Koolance components with replaceable nozzles. Nickel-plated brass with compression fitting and gasket. ($11.99) Select Optional Radiator Accessories: No Thanks!Select Optional Radiator Accessori…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  22. היי, אני בונה כעת מחשב קטן ומעוניין לרכוש את המארז Lian Li PC-V351 ולוח אם מסוג mATX. כמה פרטים נוספים: זיכרון - Corsair 4GB CML4GX3M1A1600C9 CL9. מעבד - Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB. המארז מסוגל להכיל קירור למעבד בגובה 115mm, מאוד חשוב לי נושא השקט (המחשב עתיד לשמש כמעין HTPC-NAS), אך כמובן לא במחיר של לצלות את המעבד ;D קראתי מעט ביקורות באינטרנט ואני מעוניין ללכת על הקירור Shythe Big Shuriken 2 Low Profile. מאחר והקירור הנ"ל מאוד נמוך (58mm) וכמובן רחב (125mm), אני "חושש" מעט שהוא יהיה קרוב מדיי לזיכרון ויפריע. אשמח לשמוע את דעתכם ו/או המלצה לקירור Low Profile מומלץ אחר. תודה! לירן.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  23. Started by lee.,

יש לי מחשב ישן (~2006), שכמו נבנה כדי להרעיש... פעם בכמה זמן נמאס לי ואני מנסה להשתיק אותו טיפה. פעם קודמה התקנתי מאוור נוקטואה 80 באיוורור האחורי, והוא שקט וטוב לו. אבל כל העסק עדיין רועש מאוד. קירור המעבד כרגע זה זלמן, לדעתי 7000. ועצירה שלו מפחיתה את הרעש מאוד מאוד (את הספק החצי גנרי אני כנראה כבר לא אחליף...) הייתי מעוניין בהצעה, לא יקרה מדי לתחליף שקט. רצוי כזה שבבוא היום יוכל להתחבר על תושבת מודרנית (נניח 1155) ראיתי של arctic cooling יש כמה זולים (alpine למינהם סביב ה60 ש"ח) ופריזר סביב הכפול המעבד הוא סוג זה או אחר של E, שלא אמור לייצר חום. אשמח לעצה טובה, או לפחות לדיעה האם שווה להכפיל את הסכום בשביל הפריזר בהתחשב בכך שכל דציבל נשמע היטב. תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by fenix5545,

אני רוצה לקנות קירור למעבד I5 2500K בכוונה לעשות OC יש לי 250 ש"ח בשביל זה בדקתי כבר באתר ולא מצאתי משו רלוונטי לגבי זה או משו מובן השקט לא הכי חשוב לי אבל רצוי שיהיה שקט ואני רוצה לקנות את הקירור באייבורי מיכיוון שיש לי סניף של אייבורי 2 מטר מהבית שלי ואני מכיר מישו שעובד שם אז זה יותר נוח לי אין לי כוונה לרוץ לכפר סבא או מקום אחר בשביל זה חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7399&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7050&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7704&CatCode=553 עריכה: אני מעדיף לחסוך ולא להוציא את הכל אבל אם יש הבדלים די גדולים אז סבבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by David_K,

קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.