אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלי (E5200) היא 70+- כשאני מריץ OCCT אחרי האוברקלוק שעשיתי. המקסימום שהוא מגיע אליו זה 75. להוריד את הOC? או שזה לא עד כדי כך מסוכן להישאר ככה? ובלי קשר Real Temp רושם לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא 111 במקסימום - 8800GT.. מה לגביו?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
הנושא בעצם מתתאים לפה אז אני רושם פה... מדובר ב MSI WIND U100 החברה MSI הוציאה עדכון לביוס של הנייד הזה. עשיתי את העידכון. בביוס צץ משהו חדש : יש אפשרות לעשות אוברקולוק 8% 15% 24% השאלה שלי למה החברה עשתה דבר כזה ? מה היא רוצה שהמעבד ישרף ואז נרוץ לקנות חדש ? האם זה בטיחותי ? כי הרי מי שהמציא את זה נתן את האפשרות לעשות אני רוצה לנסות ..אבל אני מפחד שהמעבד ישרף אני רקק רוצה להיות בטוח שזה לא גורם שום נזק וזה רק ניצול של המעבד ולא העמסה עליו
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הטפרטורה הממוצעת,הממולצת,והמקסימלית למעבד P4 פרסקוט תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/products/11743/ex-wat-159/XSPC_Rasa_750_RS240_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_Hot_Item.html?tl=g30c321s1310#blank מדובר בקיט חדש של חברת XSPC שיש להם מוצרים מאוד איכותיים לקירור מים, כרגע אין עוד ביקורות לכל הקיט אך מהיכרות שלי עם הפריטים כבודדים מדובר פה על קיט לקירור המעבד ברמה מאוד גבוהה. לדעתי תג המחיר של 129$ הוא מאוד הולם לתמורה שתקבל ממוצר שכזה וזה גם הזדמנות מצויינת לכל אלה שחוששים מכניסה לקירור מים עקב סירבול.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז cooler master sniperעם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך NVIDIA 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה GPU מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ?ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים ועוד שאלה קטנה קירור רגיל למעבד מאוורר משו cold bit זה מספיק למעבד המעבד יושב בזמן מנוחה על 35 מעולות סלזיוס בעבודה מגיעה ראיתי גג ל 47 אני לא עושה אובר קלוק משחק שעה שעתיים ביום ובעיקר המחשב פתוח להורדות ושטויות מוזיקה כאלה תודה לעוזרים עד כמה מותר להגיע במעבד במעלות ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הקירור הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6001 עם המוצר קיבלתי משחה תרמית, והייתי רוצה לדעת האם עדיף להשתמש עם המשחה שקיבלתי עם המוצר , או עם המשחה הבסיסית שנמצאת אצלי מזה זמן מה ( ANTEC Formula 5 ) תודה ויום טוב , אור : )
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המון גופי קרור חדשים נכנסו לחנויות בתקופה האחרונה.. ניהיה סלט אחד גדול. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח P8P67 של ASUS, ואני שמתי לב שכבר מאז שקניתי את המחשב, הטמפ' של הלוח על הנקודה CPUTIN עומדת על 60 מעלות ולא זז: זה בסדר? עדיף לי ללכת לאן שקניתי ולהגיד להם על זה ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC למעבד שלי, וקיבלתי תוצאה של 4.12 ב CINBENCH 11.5 למחרת (היום), ביצעתי את הבדיקה שוב, על אותם הגדרות, והתוצאה ירדה ל 2.16. ההליך עצמו נראה מאוד איטי, ויש התעצלות כללית (כך נראה). עשיתי ריסטרט למחשב (לוודא שלא היה איזה הליך ברקע), והתוצאות זהות. אפשרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת כמה עולה כיום קירור מים בצורה סבירה.. חיפשתי בנעוצים אבל אשמח לקבל יעוץ יותר לעניין. האם הקירור דורש גם ברז מים ליד המחשב? איך זה עובד בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל המומחים, אני לא מבין גדול, אבל מבדיקה שעשיתי בתוכנה CPU-Z, וגם מהאינדקציה שלי במחשקים, נראה שהמחשב הישן שלי עם הפנטיום 4 יותר "סוחב" מהחדש.... שניהם עם אותו כרטיס מסך זה נכון או שאני ממש לא בעניינים??
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לקנות מחשב בחנות TMS שלצערי כמעט ואינה מספקת מעבדים בתצורת BOX ולכן אני נאלץ לבחור בעצמי את הקירור. אין לי ענין במחשב הכי שקט שיכול להיות אבל כמובן שלא יהיה רעש מוגזם, משהו ברמה של ה BOX. אני צריך המלצה לקירור בתושבת AM2 ו 775 תודה מראש לכל העוזרים אשמח לקבל הצעות למוצרים הנמכרים ב TMS.co.il
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
תדרים מקוריים: CORE CLOCK-732 SHADER CLOCK-1464 MEMORYCLOACK-1900 תדרים כרגע(העלתי ב10-15 כל פעם וביצעתי בדיקת מאמץ לזה הגעתי כרגע): CORE CLOCK 788 SHADER CLOCK 1576 MEM CLOCK 1956 מעלות(קומבוסטר 16 דקות מסך מלא רזולוציה 900*1440) VALUE 62 MAX 66
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 המהרתי את הכרטיס דרך התוכנה של הכרטיס ccc11.5 לאוברקלוק הנ"ל במכה אחת ולאחר מכן עשיתי בדיקת יציבות וטמפ' והיה תקין היום אני יודע שלא טוב לעשות במכה{חשבתי שזה אוברקלוק קטן מאד ואין צורך בהדרגה} אבל אחרי הכל הבדיקות תקינות למשל בRTHDRIBL עשיתי חצי שעה בדיקה על הגדרות גבוהות ולא היה הארטיפקטים שיחקתי במשחקים כבדים crysis2 ועוד במשך שעות ולא היה בעיה ופועל חלק, הרצתי את התוכנה MSI למשך חצי שעה והיה בסדר{אומנם בבדיקת בנצמארק בmsi המסך היה לפעמים אבל ממש לפעמים מתפצל פתאום כאילו יש לי שני מסכים וזה רק בתוכנה הזאת וזה לא נראה לי קשור כי אולי זה תקיעה בתוכנה כי בבדיקת יציבות של התוכנה לא היה מופיעה …
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להודות לכולם על העזרה ועל הייעוץ המקצועי בפורום הזה. לפני מספר שבועות התלבטתי אם להחליף את מאוורר המעבד במחשב שלי כדי להשיג יותר שקט, ואם כן לאיזה מאוורר. קיבלתי מכם עצות טובות וענייניות, ולאחרונה החלפתי את המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המעבד במאוורר Scythe Katana 3 CPU Cooler. לשמחתי, המחשב הפך שקט יותר באופן משמעותי. לא חל שינוי בטמפרטורה של המעבד (כרגע למשל הטמפרטורה היא 39 מעלות), וזה כמובן טוב מאד גם כן. אז שוב תודה רבה לכולם, על העזרה ועל הייעוץ המאד מקצועי. בברכה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-