עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eSLC,

לפי הלינק הבא http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ הגיעו אם חבורת הTBREDים ה2100 וה2700 וכמובן הידוע לשימצה ה1700 לתוצאות מדהימות... אני בא לחדש לכם אך ורק על ה2700 שכנראה בעל יכולות OC יפות מעוד... העלתי את אחת התמונות מהאתר... מפרט: Athlon XP 2700+ (2.17Ghz) T'Bred "B" AIUGB 0243XPAW EPoX EP-8K9AI Crucial NB DDR-400 CL2.5 256MB Winbond BH-5 Vcore 2.17V Vio 3.40V Vddr 3.0V LN2 Cooling Windows XP SP1 לפי דעתי מדהים! שמו לב שהוא האכיל טוב מאוד את הVCORE...

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  2. ערב טוב ! הפעם - חיבור צינורות נחושת לצלעות הקירוaר של הספק, וחיבורם למעגל מערכת קירור המים ! פשוט מאוד אני חושב ;D התמונות אומרות הכל ! והכי חשוב - נפתרתי מהמאוורר המעפן והמעצבן של הספק !!! 8) תגובות בברכה, אבנר רישרד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ABG,

איפה אני יכול למצא? זיגזאג אמרו שאין במלאי וכך גם עוד 4 חנויות אחרות הכרטיס מסך שלי על 69-70 מעלות קבוע עקב מאורר "שהתעייף" ואני צריך פיתרון זריז וקריר. (עדיפות לאזור המרכז) תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ceyal,

בוקר טוב לכולם כזכור - אתמול ביצעתי OC למחשב שלי (לוח ASUS P4T533 RDRAM) והנה התוצאות: העליתי את מהירות ה FSB מ 133 ל 150 בתור נסיון ראשון.(אולי קפיצה גדולה מידי אבל לא היתה לי סבלנות : ) התוצאות היו - מעבד 2.4 שהפך ל 2.7 מה שטוב בלוח הזה הוא שאפשר לנעול את מהירות ה AGP שלא תעלה יחד עם הלוח - וזה מה שבאמת עשיתי - כדי למנוע בעיות תצוגה. 3 דברים שכדאי לציין כרגע. 1. תודות למארז מאוורר וגדול (ANTEC ) - המעבד נשאר בטמפרטורה של 35 מעלות בערך במנוחה ו 48-9 במאמץ גדול (משחק GTA VICE CITY במשך חצי שעה) אז נראה לי שכאן זה בסדר.חוץ מזה מהירות המאורר של המעבד היא באיזור ה 5000 סל"ד כך ששם אין מה לשפר נראה לי 2. בבדיקות ביצועים שנעשו ב SANDRA 2003 - ביצועים כוללים משתווים ל P…

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower שאיתו קבלתי 4 מאווררים 80 מ"מ עם מדבקה של צ'יפטק. האם מאווררים אלה נחשבים כמאווררים ג'נרים? אם כן מדוע. שמתי לב כי המאווררים מספקים עוצמת רוח חלשה. האם כדאי להחליפם במאווררים טובים יותר? האם כדאי להשקיע בזה כסף בכלל? אם כן, איזה מאווררים כדאי לרכוש שיהיו טובים ושקטים? תודה לכם וסופשבוע נעים

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  6. החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  8. קראתי את המדריך והוא אינו מפרט כלל וכלל על הכמות שצריך לשים על המעבד ולא על ההיטסינק אם אפשר תמונות יותר ברורות של הכמות ששמים על שניהם לפני המריחה ואחרי המריחה מכיוון שהקיץ הגיע אני חדש בנושא אז בבקשה רק תגובות בונות פה ;D

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by RT-PRO,

יש לי בתכנון אוברקלוק , אבל לפני זה אני רוצה לעשות קירור נכון במארז הוספתי מאווררים אבל זה לא הכי עוזר אז איך אתם ממליצים לסדר אותם ? הוספתי תמונה של הסידור שעשיתי אבל זה לא פועל הכי טוב....

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by locke,

איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. למה לא מייצרים משחות טרמיות מנחושת במקום מכסף?? כאילו אני יודע שכסף יותר טוב בהולכת חום, אבל בחיית, מה זה המחירים האלה?! נחושת אחושילינג זולה בהשוואה לכסף וההבדל בהולכה לא כזה קריטי, אם זה היה המצב אז היינו רואים היטסינקים מכסף ולא מנחושת... קצת חומר למחשבה...

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

אוקיי אז לפני שאני מתחיל בכלל להסביר את הבעיה(בעיות) אני אדגיש שזהו לא המחשב שלי !! אז ככה. המחשב של חבר שלי התחיל לקצר לו לפני כמה זמן זאת אומרת שהוא היה משחק במשחקים או סתם גולש וםתאום הוא היה מתכבה לו לאחר מספר פעמים הוא פתח לראות מה קורה שם בתוכו שלעזעזאל עושה את זה ! הוא ראה שהחוטים היוצאים מהספק למין חיבור מולקס גדול זה שמתחבר ללוח אם החיבור הראשי אחד החוטים שם החוט הצהוב הוא זה שגורם לבעיה מאה אחוז. עכשיו הלכנו לחנות מחשבים שכונתיתי עם הבעיה וראינו שאחד החוטים שמתחבר נשרף בתוך הפלסטיק והותיר סימן שחור ונאמר לנו שצריך להחליף ספק עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את כל הספק או שאפשר רק את הכבל הראשי הזה שיוצא מהספק? עכשיו עוד בעיה לפי מה שאני הסתכלתי וראיתי על הציפ…

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by fareedamr,

שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  15. קודם כל תודה לכל מי שעוזר. עכשיו השאלה שלי אם איזה תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטסי הריאדון לי יש 9700 פרו של ספיר אני לא רוצה לעשות אוברקלוק אני רק רוצה לנסות אך זה. יש לי חישני טמפ ואמרו לי שעושים אוברקלוק לוקח זמן ? עד שזה מתרגל מזה תאומרת ?! תוך כמה זמן האוברקלוק נהיה ..

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by LordOfNemesis,

שלום, אני צריך עזרה לקנייה של מאוורר למארז של מחשב 1.2 AMD ATHLON שיוריד את הטמפ' בצורה ברורה!!! הכוונה לברורה שיוריד בצורה שהכי תשלם לעבודה של המחשב!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by Mafteah,

אני מתכוון להכין את הLCD לפי המדריך הבא: http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf מישהו הצליח עם זה? זה קשה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mephisto,

לכל המומחים בפורום, אני מעוניין לבצע OC על מעבד AMD XP 2600, throughbred core. Board: Abit nf7-s האם החומרה הזאת מתאימה לביצוע OC, אם לא מה מומלץ יותר. אשמח לכל תשובה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by Roee_G,

יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by The_Byter,

1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. זה הכרטיס http://www.amdmb.com/images/ti4200/ti4400.jpg והמאוורר השחור שמה השתחרר כי מה שמחזיק אותו מאחורה נשבר ואי אפשר לשים שמה כלום.. בקיצור נשארתי עם סינק.. מה אתם ממליצים לי לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by amisha,

נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  24. Started by RT-PRO,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן

• 10 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים