אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוינמוס עם צ'יפ של TMD (50D) או וינבונד עם BH-5? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס באוברקלוק קטן של 200MHz!! עשיתי אוברקלוק 2000@2200. טמפ' מעבד: 34 במנוחה 55 מקסימום במאמץ מלא. זכרון: (אולי זאת הבעייה) זכרונות 333MHz שעובדות על 266MHz בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מזה. המחשב היה הרבה יותר יציב עם זכרונות הSDRAM.בינתיים אין לי מושג אילו זכרונות אלו (אולי ג'נריים). למה המחשב קורס לי באוברקלוק כזה קטן???
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
-
קראתי את הביקורת הזו והם כותבים בסוף שהגיעו איתו ל 252 FSB שזה פשוט ענק. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=492&dPage=19
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם? שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
ה Memory Acceleration שלי על Auto כשאני משנה את הביוס ל Turbo אז המחשב לא מגיע ל POST אפילו מה יכולה להיות הבעיה? ??? (ראו מפרט למטה) Intel Pentium IV 2.4C Asus P4P800 Geil 2x256MB 3200 DDR Golden Dragon Western Digital 120GB 8MB Buffer ATI Radeon 9700 Pro Liteon x52/x24/x52 Creative Sound Blaster 5.1 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window HEC 475W Power Supply גרסת הביוס שלי היא 1007 (עדכנתי)
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי XP 1800 AGOIA.. זה טוב או לא? איזה נחשבים לטובים? תודה...
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower שאיתו קבלתי 4 מאווררים 80 מ"מ עם מדבקה של צ'יפטק. האם מאווררים אלה נחשבים כמאווררים ג'נרים? אם כן מדוע. שמתי לב כי המאווררים מספקים עוצמת רוח חלשה. האם כדאי להחליפם במאווררים טובים יותר? האם כדאי להשקיע בזה כסף בכלל? אם כן, איזה מאווררים כדאי לרכוש שיהיו טובים ושקטים? תודה לכם וסופשבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מי מבין שניהם ויש OC בתוכנית!!! (הדגם של זלמן זה הדגם מנחושת מלאה 7000cucu למתעניים בדגם המלא)
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפי הלינק הבא http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ הגיעו אם חבורת הTBREDים ה2100 וה2700 וכמובן הידוע לשימצה ה1700 לתוצאות מדהימות... אני בא לחדש לכם אך ורק על ה2700 שכנראה בעל יכולות OC יפות מעוד... העלתי את אחת התמונות מהאתר... מפרט: Athlon XP 2700+ (2.17Ghz) T'Bred "B" AIUGB 0243XPAW EPoX EP-8K9AI Crucial NB DDR-400 CL2.5 256MB Winbond BH-5 Vcore 2.17V Vio 3.40V Vddr 3.0V LN2 Cooling Windows XP SP1 לפי דעתי מדהים! שמו לב שהוא האכיל טוב מאוד את הVCORE...
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-