עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by smoingdrugs,

אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X

3. לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. מחיר עד 200 שקל . שיהיה שקט. בתיכנון אוברקלוק קטן. מצב מנוחה המעבד מגיע ל 52 מעלות

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by eyaloz,

מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי (1900XT) המאוורר שלו(ZALMAN משהו כבר לא זוכר איזה דגם שמתי) זורק את האוויר החם כלפי תחתית המארז ושם אין אף מאוורר שיפלוט אותו החוצה ראיתי את זה ‏PCI Slot Blue Led Fan A2426‎ נראה לי פתרון מעולה לבעיה שלי מישהו מכיר את המאוורר הזה משתמש בו ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by 64bit,

שלום, יש לי מעבד AMD 64 3000+ וכרגע יש עליו את גוף הקירור המקורי. אני מעוניין לקנות קירור שקט יותר ואחד שיוכל לתת לי את האפשרות לבצע אוברקלוק אני מתלבט בין שני גופי הקירור האלה: 1. ZALMAN CNPS7000-Cu http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=4297 2. Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=6451 שאלה נוספת היא איזה מאוורר עלי לקחת עבור הSLK-948U? חשבתי על המאוורר של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=6739 אבל אני לא בטוח שזה יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  8. Started by totah,

לוח P35 DS3 E8400 Zalman 9500 רצוי (במידה ויש) תוכנה של אינטל.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  10. Started by locdog,

אני צריך לקבל עוד כמה ימים מחשב חדש - Q6600, 88GT, CM 690 יש לי כמה שאלות איפה במארז כדאי לי מאוררים (הכנסת/הוצאת אויר וזה)? מאורר למטה יהיה טוב? הזמנתי תמחשב עם COOLING FREEZER 7 אבל עדיין אפשר לשנות.. היית רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר קריר - ה COOLING FREEZER יעשה תעבודה? אני לא מתכוון לעשות OC. אולי לקחת tuniq tower? קצת יקר אבל והאם כדאי לי לשים קירור על הכרטיס מסך? לפי מה שהבנתי ה 88GT מתחמם.. מאוד חשבתי על מקסימום 200 שח, ה DuOrb יהיה טוב? לא הייתי רוצה שהכרטיס והמעבד יגיעו לטמפ' של 80 או יותר Oם תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  11. אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  12. כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. Started by Vissor,

האם שווה לעשות OC למעבד שלי ככה עד 3.2 ghz או 3.4?? ואם כן צריך להוסיף מערכת קירור למחשב?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. 42 זה תקין ? ובתוכנת EVEREST הוא מראה לי טמפ' של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ...איך אני מאפשר הצגת הטמפ' של ההארדיסק השני גם ?! תודה.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  15. Started by hakoki,

המפרט: 6420 gigabyte 965p s3 2gb kingston 667 cl5 8600gt 256 palit hec 6a19b+400trt אני צריך הצעות לפתרונות קירור למעבד ולכרטיס מסך כדי לעשות להם oc נחמד(לא משהו רצחני) והאם הספק והמארז מגבילים בקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by yakirkarshviz,

הנושא ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. המערכת כתובה לי בחתימה... מה שעשיתי היה להוריד את המכפלה ל 12.5 ולהעלות את FSB ל 160...המעבד רץ באותו MHZ רק מזוהה כ 2600 (2000MHZ)... התוצאה עלתה בקרוב ל 150 נקודות ב3DMARK05... טמפ' של המעבד נעה בין 42-47 ללא קירור במארז... (סביר לא)? האם להמשיך ? (יש לי זכרונות 266 אני לא רוצה לגרום נזק...) אני גם אשמח לדעת מה עוד אפשר לעשות - האם מומלץ כרגע להעלות מתח (+VCORE) או אפילו ל AGP על מנת לשפר? אשמח לתשובה מהירה...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by del,

Thermaltake BigWater 760 Plus מומלץ ?..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by חבקוק,

שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  21. 2.4C GIGABYTE 8IK1100 שני סטיקים של WINBOND 3200 512MB בדואל הנה מה שאני יודע: אני יכול לעשות אוברקלוק כאשר אני משנה את יחס הזכרונות מ- 2 ל - 1.66. עשיתי כבר אוברקלוק ל2900 MHZ, והWINDOWS עלה, והמערכת פעלה יפה (למרות שלא עשיתי בדיקה בPRIME). ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן ולשמור את יחס הזכרונות על 2. הWINDOWS עלה אבל לא התנהג יפה, אז בדקתי בPRIME וכבר אחרי 5 דקות קיבלתי ERROR. ועכשיו לעיקר - השאלה: 1. מתי צריך להתעסק עם תזמונים (מה שאני קורא פה כ 2.5 -2 -2 וכו...)?? 2. איך עושים את זה? 3. האם זה אמור לעזור לי לנסות להפעיל את הזכרונות ביחס של 2? בקיצור, מה......???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?

23. Started by elixvx,

יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:

25. שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.