עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496398.0 הקישור השני תקול

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by XCG120,

מה ההבדל בן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller‎ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by dani688933,

יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by White Eagle,

קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by benyben,

מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייד של HP בין שנתיים שמצבו רע הוא מתחמם בטירוף בזמן שיש לו פלטת קירור מתחתיו ומאוור מכוון עליו אני מבין שזה אומר שנגמר הבית זונות ואני חייב לנקות אותו אבל אם אין לי מושג איך עושים את זה ואני מפחד קצת לפגוע בו האם כדי להביא ואתו למעבדת מחשבים? או שהתהליך יחסית פשוט ושמה סתם ישחטו אותי במחיר? האם יש עוד אמצעי קירור שאני יכול לשקול?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי מאורר למעבד katana 3 וברצוני להתקין אותו על המעבד i7 2600, יש לי לוח אם dh67blb3 של אינטל. פתחתי את המארז והוצאתי את המאורר סטוק שהיה על המעבד עכשיו השאלה שלי האם להתקין שמה את הkatana 3 ? ולאיזה כיוון ? זה דיי דחוף תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. ביצעתי OC למעבד מסוג Phenom II X4 840 התמונה הבאה לקוחה מ AIDA64. צריכה להדאיג? תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. Started by Gil3,

שלום גמרתי כבר לעשות את ה OC לכרטיס מסך של הלפטופ שלי אך הייתי רוצה שה OC הזה יפעל באופן אוטומטי במצבים הבאים: 1) אך ורק כשמפעילים משחק או יישום שמציג גרפיקה 2) מתי שהטמפרטורה לא עוברת את ה 80 מעלות ושיתבטל במצבים הבאים: 1) כשיוצאים מהמשחק או המיישום שמציג גרפיקה 2) כשהטמפרטורה עוברת את ה 80 מעלות האם זה אפשרי? אם כן אז אשמח אם תגידו לי איך לעשות את זה! תודה לעוזרים! עריכה: לא משנה הבנתי איך עושים את זה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by adis50,

איך הקירור של חברת Arctic Cooling??

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. אני מתכוון לבנות שרת עם הרכיבים הבאים: Intel® Xeon® Processor X3440 Intel® Server Board S3420GPLC KVR1333D3N9/2G X 4 Western digital black 1TB הייתי רוצה שתציעו לי מאוורר למעבד זה במחיר של בערך 150 ש"ח תגידו לי גם בבקשה האם יש מאווררים מיוחדים לסוקט הזה (LGA1156) תודה!! מקס

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by OverclockDisaster,

אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. עשיתי לכרטיס HD4770 אוברקלוק , ל 850MHZ בליבה ו 975MHZ בזיכרון. הוא עבר חצי שעה של בדיקת מאמץ OCCT GPU , אבל כשהפעלתי משחק (HAWX על ההגדרות הכי גבוהות ו DX10) הוא קרס אחרי 5 דקות של משחק. ברור שהמשחק גם על ההגדרות הגבוהות לוקח פחות כוח מהכרטיס מאשר הבדיקת מאמץ , אז ממה זה נובע?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום, המאורר של הספק-כוח שלי משום מה הפסיק לעבוד. הוא כל 3 שניות מסתובב קצת ומפסיק זו בעצם הפעולה שלו. כל 3 שניות סיבוב. ANYWAY אני מעוניין לדעת האם יש תוכנה לבדיקת טמפרטורה של ספק-כוח? אם כן איזו? אני מעוניין לשחק במחשב, כמובן שהמחשב יהיה במאמץ ואני לא רוצה להגיע לטמפ' גבוהות. יש לי מארז ANTEC 900 אז הסירקולציה די טובה ודי מקררת אני משער. אני לא יודע כמה זה עוזר לספק... אגב, יש תוכנה לבדיקת טמפ' שבודקת גם חום של מעבד + כ.מסך ועוד...? הורדתי כרגע REAL TEMP 3.40 היא לא כ"כ מובנת... אני רק מבין שהטמפרטורה נעה בין 31 - 36 כרגע... תודה רבה לעוזרים. מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by pergola,

אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. Started by RX7,

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. ראיתי את הקירור חדש של חברת הבת של TR והוא מאד סקרן אותי מכיוון שזהו סוג גופי הקירור שאני מחפש (קלי משקל ואופקיים). http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5547 http://www.cogage.com/a_page/cpu_cooler/mst-140/product_cpu_cooler_mst-140.html יש לי 2 שאלות לגביו: 1. איך הוא מול ה - THERMALRIGHT SI-128 SE שנחשב אחד טובים ביותר מסוגו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7256 (דוגמא - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-si128se-ultra120a_10.html) 2. מה ההבדל בינו ל - THERMALRIGHT AXP-140 ? ומי מהם עדיף ? הם נראים מאד דומים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5621 http://www.thermalright.com/new_a_page/…

20. Started by Burkey,

שלום, יש לי מעבד Conroe E6300 (להבדיל מה - E6300 שיש היום בחנויות). הוא נוטה להתחמם מאוד, גם בלי OC. כרגע המאוורר שיש לי עליו הוא המקורי של אינטל. חשבתי להחליף אותו ב - AC Alpine 11, שאינו יקר במיוחד. שאלתי היא האם הוא טוב יותר מהמקורי של אינטל (ואם אפשר לדעת למה) ? באותו מחיר אני יכול לקנות גם את Arctic Cooling Alpine 7 PRO. איך הוא בהשוואה לשניים האחרים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by JewBear,

שלום לכולם, בבעלותי כרטיס מסך 5850, בזמן מנוחה הוא בסביבות ה41c כאשר אני מחבר את ה LCD שלי בנוסף למסך המחשב הטמפרטורה עולה ל52 מעלות ב IDLE האם זה תיקני? והיכן אני מוצא מה טווח המעלות התקין שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by IME3,

עד עכשיו ה QPI עמד על 2800 החלטתי לנסות לשנות ולהריץ כמה דברים לראות את ההבדל אבל נזכרתי שראיתי שעדיף שה CORE תמיד יהיה מהיר יותר מה QPI יש אמת? שמתי בביוס את ה QPI ו UNCORE על אוטומטי כדי לראות מה המחשב יחליט והוא הקפיץ לי את הQPI עד 3800 בזמן שהשאר יותר נמוכים די משמעותית מוזר ? בריא? בסופו של דבר הלכתי על דבר כזה שמתי על 172 אבל הייתי צריך להוריד את הזכרון ל 688 במקום 800 כדי שיסתדר לי להגיע ל 3600 מה יותר כדאי לוותר ולהפוך זכרונות 1600 ולרדת איתם ל 1300 כדי שיהיה אפשר לשים את המעבד על 3600 או לשמור את הזכרונות על 1600 אבל אז מסתדר לי להגיע רק עד 3200 על המעבד ניסיתי גם באס על 180 וזה נתן לי כמעט 3800 על המעבד אבל שהרצתי פריים הוא הגיע ל 87…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. Started by esaly,

היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. Started by etay34,

היי חבר'ה רציתי לקבל הצעות למאווררים ממש אבל ממש שקטים למארז (מאווררים בגודל 12) אשמח לקבל דגמים אבל באמת חשוב שיהיה שקט מאוד (למרות שיש לי מארז HUSH השקט שמצופה מבפנים) תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  25. Started by openta75,

בס"ד יש לי מעבד E8400 INTEL רציתי לדעת מה ה-TJ MAX שלו בשביל לבדוק טמפרטורה ומה הטמפרטורה המקסימלית שלו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.