אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי מחשב הינה המפרט שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E6300. לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU (ספק של HEC). וקירור למעבד(שמעתי שהוא לא רע): Zalman CNPS9500 AT 92mm. עכשיו אני עושה אוברקוקלינג ולא מצליח לעבור את ה2.2 למרות שהמעבד קר! יש מצב לעזרה אני ממש לא מבין כלום בזה, אבל שמעתי שאפשר להגיע ל 3GHZ+-. הינה המסנג'ר שלי: pashut_m@012.net.il תודה, רבה,רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל ביום בהיר אחד לעשות רעשים של נגמ"ש מסתער! לא חוויה נעימה. (ד"א הכרטיס הוא Expertvision 7600 GT ) התקשרתי לחנות ומה שנאמר לי זה שאין אחריות על מאוורר, גם עם הוא בן חודש וחצי. אז דבר ראשון חשוב לפי דעתי שכולם ידעו את זה, אולי לחלק זה מובן מאוד אבל אני בטוח שחצי מדיירי הפורום לא יודעים את זה. דבר שני הוא מה עושים מכאן הלאה?? אין לי שום נסיון בהחלפת מאוורר לכ.מסך, יש דברים כאלו לכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם? או שאולי יש פיתרון קסמים אחר שלא חשבתי עליו?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש ליINTEL875PBZ והאפשרות שלי ל OC הם מקס 4% או AGP/PCI MOD שזה מקס 73.60*36.80 . (אם משהוא יכל להבהיר את העניין של ה)PCI AG הטמ'פ במחשב במעמץ הוא 40 למערכת ו 38 למעבד . פנטיום 4 HT 2.8 @2.9 צריך עזרה ...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מאוורר אינטל ישן התעייף והתחיל להרעיש מדי. אני מעוניין לקנות אחד חדש כאשר הדגש הוא על השקט בלבד. יכולות הקירור יכולות להיות מינמליות מבחינתי. מה דעתכם על Alpine 7 Pro למשל? תודה רבה והמשך יום נעים. נ.ב מדובר בלוח הבא אגב: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Kgx9yzCGyaMQeas5
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני בעל מחשב עם מפרט: Q9450 EP45-DS3R G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-12 - F2-6400CL4D-4GBPI זה הטמפ' לפי אברסט. Temperatures: Motherboard 38 °C (100 °F) CPU 21 °C (70 °F) CPU #1 / Core #1 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #2 37 °C (99 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) GPU Diode 43 °C (109 °F) אני עם קירור אוויר Freezer 7 אם לא טועה. המחשב מיועד בעיקר כתחנת עבודה אינטנסיבית ל - VMWARE. אני יודע שבעיקר לא מומלץ לת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי חזר מתיקון אצל סקייפיסי, הם שידרגו לי מ HD4870 ל HD4890 + הקירור הנ"ל פחות או יותר בחינם (הם היו חייבים לתת לי משהו מעבר ל HD4870, כי אני קניתי OC Edition). בקיצור הורדתי את הדרייברים רק ליתר בטחון, ונכנסתי ל control center.ב FAN speed אני רואה שגם המינימום וגם המקסימום הם על 100% מה שלא נראה הגיוני כי הצליל לא נשמע כמו 100% או אפילו 50%. נכנסתי ל Riva Tuner ואני בכלל לא רואה שם את האופציה של כרטיס המסך. איך אני אמור לשלוט ידנית במהירות המאוורר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות Flaring ל HEATSINK של המעבד יש למישהו מדריך איך לעשות את זה? חיפשתי בגוגל ואין לי מושג.. למי שלא בטוח מה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_sink#Fin_arrangements תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המצב אצלי לא להיט (או שכן - הצ'יפסט רותח יחד עם המייצבי מתח) אשמח לשמוע מה המצב אצלכם, ומה עשיתם לפתרון הבעיה. השיקול אצלי הוא האם להשקיע בקירור אקטיבי, אם האם ללכת רחוק ולקרר בעזרת מים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה בכלל כדאי להיכנס לזה אני יודע שצריך כמובן להחליף לו את הקירור האם כדאי להשקיע והאם הביצועים יכולים להיות הוגנים לעבודה..אם כן האם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים כי בחיים לא עשיתי OC לשום דבר זו פעם ראשונה. (מקווה לא להתמכר) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום-ראשית אקדים ואומר שאין לי ניסיון עם אוברקלוק-רציתי לדעת כרגע התדר הוא 3.4 גיגהרץ, לכמה אפשר להגיע עם המפרט שלי?מבלי שיהרוס את המעבד? במנוחה כרגע הטמפ היא 40 מעלות לערך,כמה מעלות למשל ב PRIME 95 יגיע המעבד? ומה המקסימום שהוא אמור להגיע (כלומר עד דרגה שזה נחשב למסוכן) אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://img510.imageshack.us/i/3dmarkp.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה שהמאוורר של המעבד עושה רעשים של האצה והאטה כל הזמן ללא קשר לפעילות המחשב איך אני מתקן את זה ולמה זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , לאחר שהמאוורר של הכרטיס מסך(GT240) עבר כל גבול עם החפירות הוחלט להעיף אותו ולשים מאוור רגיל של מארז. ההחלפה היתה מאוד קלה להפתעתי. כמעת ולא שומעים את המאוור והטמפרוטה ירדה ב 3 מעלות במנוחה ו 2 במאמץ סה"כ היה שווה בשביל השקט. הנה התמונות : 1. פירוק הצלעות קירור והמאוורר 2.תפיסת המאוורר ה"חדש" על הצלעות באמצעות אזיקונים(שתפסו אותו מצויין ואין רעידות) 3.הכרטיס מסך בפעולה בסופו של דבר קיבלתי גם שקט וגם תוספת קירור ללא כל עלות. עריכה:הייתה בעיה עם התמונות עכשיו סידרתי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ככה יש לי מעבד core i7 870 קירור FREEZER 7 PRO REV 2 מעבד GIGABYTE PA G55 UD3 זכרון WD 1TB 64 MB כ.ס - PALIT GEFORCE GTX 470 ספק כוח 700 W מארז thermaltake aser v1 MX זה מה שכתוב על המארז(כאילו השם שלו) בקיצור בהתחשב בדברים האלה איזה OC הכי מומלץ שאני יעשה ללוח אם למעבד ולזכרון מבלי שיקרה להם משהו ושימריץ אתם ואיזה אוברקלוק נראה לכם שאני צריך לעשות לכרטיס מסך ולאיזה רמה הוא יגיע נגיד הוא יהיה במהירות שעון כמו GTX 480 ..(סתם דוגמא) ואיך דרך תוכנה או הBIOS
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-