אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לבדוק על כמה % המאווררים פועלים ?
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב ל O/C הסתכלתי במפרט המומלץ והמפרט נראה לי אחלה החלטתי לרכוש את המעבד + לוח אם + מארז . . הבעיה היא שבכל חנות שאני מכיר לא ראיתי את המחירים האלה . . את ה 2600+ בלי מאוורר מצאתי ב 440 שקל האם למישהו יש חנויות זולות וטובות ? ובקשר למעבד עצמו לא שווה להשקיע עוד 80 שקל ב 2800 או 3000 ? הם לא יתנו תוצאות יותר טובות ב O/C ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שיהיה טוב לקירור אני מעדיף אחד גדול מחוברים אצלי 4 קוננים קשיחים (אצל הקיים הכרטיס מסך קצת מפריע) שתהיה תחלופת אויר טובה אבל גם שיהיה שקט אני לא מחפש מראה מיוחד (אבל לא מכוער) יותר חשוב לי שיהיה טוב ובעתיד אני מתכנן קירור מים ככה שהוא לא יהווה מכשול לזה. תקציב 300 +- בלי ספק תודה ;D אה ואם כבר נהרס לי לפני כמה ימים הארדיסק 250GB מקפיצת מתח אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אם יש לכם איזה משהו להממליץ עליו אני אשמח (מייצב מתח או אל פסק מה שיהיה טוב)
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אוקי להלן הביקורות: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1161&pageID=3893 http://www.guru3d.com/article/cooling/458/8 עכשיו נשאלת השאלה האם הקירור הזה יותר טוב מ Big Typhoon ? מכיוון שהקירור נקנה מחו"ל אני יכול לקנות אותו... אני קונה Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד יכול להיות...
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ראיתי באתרים השונים כל מיני מאווררי מעבדים שונים אבל אני לא יודע על איזה ללכת כדי להגיע למעלות נמוכות יותר יש לי לוח אינטל 865 מעבד פרסקוט 3.0 אני מחפש משהוא חזק תקציב בסביבות 250 ש'ח ומשהוא משולב גוף קירור + מאוורר ראיתי של טרמלטייק וולקנו עם הלהבים האדומים מה אתם אומרים על זה ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי ATI HD2900XT ויש לי כמה שאלות.. הראשונה.. הטמפ' שלו כל הזמן על 50+-.. ובשום מקום בפורום לא כתוב מה הטמפ' המומלצת שלו או של כל כרטיס אחר.. אז האם זו טמפ' טובה ?? ואם כן.. איזה תוכנה טובה לOC איתו (ATI TOOL לא עובדת).. ודבר נוסף.. איפה אפשר לשלוט במהירות מאוורור שלו ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
תגידו הטמפרטורות האלה בסדר לנוטווד 2000MHZ ללא אובר קלוק ..... זה נשמע לי קצת לא הגיוני ובדקתי כבר עם כמה תוכנות כולל רסוס פרוב......הנה: במנוחה: מארז24 מעבד27 במאמץ: הטמפרטורה של המארז עולה רק טמפרטורה אחת!לא הגיוני! מארז:25 מעבד:39 קרור מעבד סטוק(הלך לי הזלמן.....) קירור מארז ע"י 6 מאווררים 2 של זלמן 1 שלTT 2 של VENTEC ואחד גנ'רי השאלה אם התוכנה אומרת אמת או לא...? ואם כן האם זה טוב ויש לי משחה טרמית של רכטיק סילבר 5 אז המאמץ הוא קופץ ביותר מ10 מעלות המעבד זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את הגוף קירור הנל מותקן על תושבת AM2 ואני מעוניין להתקין אותו במחשב אחר עם 775 ואין לי את המתאם . למישהו במקרה יש את המתאמים שבאו עם הקירור הנל ולא צריך אותם? תודה דודי.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
בס"ד אהלן , לפני מספר חודשים , רכשתי מחשב די חזק . המקום שבו אני עובד עם המחשב , חם ומלא אבק . 90 אחוז שאחליף מארז בשביל למנוע כניסת אבק מסיבית ורצון לקירור גדול יותר עבור רכיבי המחשב. לדעתכם ! כמה מאווררים אמורים להיות במחשב ? (או שבכלל עדיף קירור מים) המחשב בשימוש רציף של 3 עד 5 שעות ביום , (מעבד I5 ללא כרטיס מסך תושבת 1151) כרגע יש מאוורר 1 , המחשב שקט מאוד אבל לא קר , המטרה שלי להיות עם ראש שקט ! ולדעת שהוא בטמפ' טובה עבור הרכיבים הפנימיים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, מקווה שקשור לפה- קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך, חזק מאד, עם מאוורר AC7 PRO למעבד, ובמארז - HEC 6919B יש 2 מאווררים סטנדרטיים 12 MM הבעיה היא שהמווארר האחורי, בגב המחשב לא מסתובב בכלל! על הלוח אם יש לי 2 חיבורים - SYSTEM FAN 1 ו - SYSTEM FAN 2 ניסיתי לחבר אותו לשניהם, אך הוא לא עובד... כשאני נותן לו דחיפה ידנית, הוא ממשיך להסתובב לכמה שניות ואז מפסיק- משמע שיש לו חשמל אך עדיין הוא לא מסתובב כראוי.. מה אפשר לעשות מלבד להחליף את המאוורר? תודה רבה!! :hi:
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום אז נא לא לצחוק עלי אם אני מפגין בורות מוחלטת ניסיתי להעלות טיפה את המהירות של המעבד שלי, הבעיה היא שאילו העלאה קטנה של 50 הרץ גורמת לBios לא לזהות את הHD ??? האם המעבד נעול? האם הבעיה היא בלוח? יש לי את ה IS7-E (הנפוץ) של Abit וHD SATA של Samsung תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
איזה לוח אם כידי לי לקנות בשביל לעשות OC מצויין ל- מעבד AMD מה אתם מציאים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות בתדר 800MHZ ומעבד שעובד על 230FSB כרגע ואין לי אופציה בלוח להוריד את הזכרונות ל533 בשביל שהיחס יהיה כמה שיותר טוב(בשאיפה ל1:1) האם יש איזה תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-