עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idan3072,

איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. אני רוצה לשנות את הפתיחה בגלל ציטוט יפה שנכתב בפורום (שוב תודה ל SHIBBY15 ) : "אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? " אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!" אכן נסו ותגלו כמה אפשר להגיע ! טוב החלטתי לפתוח דיון זה בכדי לעזור לאנשים לתכנן מראש את המערכת שלהם לאובר קלוק (אפילו קטן ) עם סיכוי כמה שפחות להתקע בגלל רכיב אחד דפוק ! נתחיל במערכות AMD : 1 : מעבד לפי תקציב! א. AXP1700/1800+ , אלו מעבדים שאין לאף לוח בעייה לשנות את המכפלתם, כמו כן יש פוטנציאל למהירויות באס גבוהות (…

• 12 תגובות
    • 16.9k צפיות
  3. אף אחד לא חייב להתחייב לכלום לקנות פשוט כמה היית מוכן להשקיע כדי לקבל מעבד כזה ואם בכלל יש דרישה

• 115 תגובות
    • 8.9k צפיות
  4. איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by idan3072,

הראשון : VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 השני : ZALMAN CNPS7000A-Cu השלישי : Thermalright AX-478 בלי מאוורר אם אפשר לדרג אותם אשמח... כאילו מהטוב ביותר לגרוע

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by m_a_t,

איזה לוח אם למעבד P4 c הכי משתלם לאוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by FatCat,

מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by greenday,

מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. Started by oren_vegas,

אגב הורדתי את התוכנה mbm 5 והוא מראה לי 48 50 מעלות של cpu חשוב לציין שהמחשב עבד רצוף כל הלילה בערך 14 שעות.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by manbot,

ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  11. Started by moranhoresh,

שלום לכולם, אני קניתי מעבר פנטיום 4 במהירות 2.8C. עם המעבר הגיע מאוורר של אינטל. שאלתי היא: האם צריך למרוח משחה טרמית על המעבד כשמתקינים את המאוורר או שאפשר פשוט ישר להתקין את המאוורר על המעבד? אני כמעט ולא מתכוון לעשות OC למעבד, אולי רק קצת. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ThePinkPanther,

אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by m_a_t,

יש לי amd athlon 1700+ שאני רוצה לעשות לו אוברקלוק (יש לי volcao 11+) אבל העלאת ה- fsb או המכפלה בביוס נעולה. (לוח דפוק) יש איזו תוכנה שאני יכול לבצע דרכה אוברקלוק? או כל הצעה אחרת?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by kikkler,

שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by BassMan,

אז כך כפי שתראו המארז שלי הוא דיי מוד קנוי.... אבל הוא מארז עם פוטנציאל אדיר... אז זו רק התחלה .... מה שעשיתי בינתיים זה: 1. הסתרת ה cd-rom 2. רגליים מפרספקס שקוף (מט) עם לד כחול בוהק בפנים. 3. FANBUS שעוד לא פעיל... (בכללי לד עם 2 צבעים 7V ו 12V וכ"ד...) בתמונות אתם תראו את הרגליים ואת ההסתרה של ה CD (ומצטער על התמונות החשוכות... המצלמה הזו ממש פשוטה ולא איכותית) תהנו!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by iakovl,

אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by RT-PRO,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אנשים! היום קיבלתי את מערכת האוברקלוקינג החדשה שלי! מפרט: AXP 1700+ TBred B EPoX EP-8K9AI Samsung 256 MB DDR 333 Leadtek GeForce 4 TI 4200 w/AGP*8 כמובן התחלתי באוברקלוקינג: AXP 1700+ 1500 MHz OCed TO AXP 2200+ 1850 MHz ORB: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5780670 מה אתם אומרים? BTW, 180 FSB

• 588 תגובות
    • 54.2k צפיות
  23. Started by shimon956,

ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eSLC,

בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by FatCat,

אני רוצה לחבר קבוצה מהכבלים של הספק ביחד ע"י מחיצה עגולה שקופה מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכול לקנות כאלה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים