עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.

2. שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?

3. Started by elad76,

סגרתם לי תדיון הקודם והבאתם לי אזהרה...שכחתי לומר סליחה הדיון שלי כבר היה בעמוד ה2 אף אחד לא ענה איזה 14 שעות...ואתם סוגרים אין צדק!!!אזהרות בלי סיבה מה אתם עושים כל היום??מחפשים אזהרות??כי אני לא רואה שאתם עוזרים לאנשים רק דופקים אותם. בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? העלתי ל330 ,משהו הכניע אותי. מה זה יכול להיות??הTWINMOS 667CL5?? איפסתי תביוס...המחשב עלה...הכל טוב...אני לא יודע אם לעשות OC שוב?? זאת הייתה טמפ'?? למה הטמפ במנוחה על 50???אני יודע שיש בעיה בלוחות של DF…

4. המעבד לא במאמץ רב עומד על טמפרטורה של 40-46 מעלות האם זה נורמלי יש לי מעבד Pentium® D cpu 3.40ghz

5. Started by YarYar,

אני נותן ל ATI tool להעלות לו את המהירות ולעשות בדיקת ארטיפקטים. טוב... הכל הולך סבבה, זה מעלה כל פעם באיזה 10 MHz ואין בעיות... אבל פתאום התמונה קופאת, אחרי כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא מגיב. והקטע שאין ארטיפקטים או משהו... יש מצב זה בגלל הספק כוח שלי? 400W ג'נרי... תאמת לא נראה לי כי אין לי מפרט חזק משהו. וזה לא קרה פעם אחת, זה קרה כמה פעמים. וגם כשהעליתי איזה 15 MHz בליבה ובזכרונות והפעלתי 3dmark05 אז גם אחרי כמה דקות המסך נכבה והמחשב הפסיק להגיב. אבל שזה בסטוק אין בעיות... (זה כולה 15MHz פחות... זה כזה משמעותי?) יכול להיות שזה בעיה בטמפרטורה? אין לכרטיס הזה חיישן נכון? או שזה רק אצלי? (הכרטיס של PALIT) ואגב, איך אני פותח לו צינורות? תודה לכל מי שעוזר!

6. Started by tomerzhr,

מישהוא מוכן להסבי לי לפי מה קובעים את התיזמנוים ואיזה הכי טובים ואיזה הכי פחות ולמהההה?

7. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by TheRedEye,

מה אתם אומרים? אם פתוח אז גם שני הצדדים או צד אחד?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. Started by gania23,

יש לי מעבד e6300 על לוח של gigabyte 945p-s3 וספק fsp400GLN מה אני אמור לעשותכדי להאיץ את המעבד מצטער על השאלה הזאת אני פשוט חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש מבין בזה..

10. שלום, יש לי ספק 550W של TOPOWER (ולא, זאת לא חברה ג'נרית לכל אלו שייקפצו לשאול..) שלצערי לא מגיע עם חיבור מתח ל PCI-E . כידוע הכרטיס מסך מגיע עם מתאם משני מולקסים לכניסת ה PCI-E .. עכשיו השאלה: האם אני אמור לחבר לכל מולקס שבמתאם מתח מרייל שונה או שזה בסדר לקחת מרייל אחד שני מולקסים ולחבר אותם ? * בשני המקרים הכרטיס עובד בסדר גמור, גם ב OC מטורף לא נתקלתי בבעיה של מתח, השאלה פשוט אם בכלל יש הבדל או שזה בדיוק אותו זרם ? * על הספק שלי מאחורה יש שני אפשרויות (כפתור בחירה כזה..) COMBINED ועוד אחת שאני לא יכול לראות כי זה מחוק..(אני משער שזה SINGEL או משהו בסגנון..) השאלה על איזה מצב זה מומלץ להיות ?? = על פי הנתונים שלו הוא אמור לתת 20A ברייל יחיד ובמצב "משולב" הוא אמור לתת סה…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

12. Started by ABL,

יש לי X800XT PE 256MB עם קרור של ארקטיק הנתוני בסיס הם מעבד 520 וזכרון 560 הצלחתי להגיע ל521 על 610 בלי ארטיפקטים (כשאני מעלה את המעבד יוצאים מיד ארטיפקטים) טמפרטורות במצב מנוחה 37-39 טמפרטורות מקסימליות 51-55 וזה הוסיף לי 300 נקודות ל3DMARK05 1)השאלה אם זה לא ידפוק את הזכרונות או את הכרטיס מסך לאורך זמן? 2) ובכלל מתי יש סכנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. פחות או יותר לאיזה באס אני יגיע? בלי שדברים אחרים יגבילו אותי.. (ומה יהיה הסיבה שהלוח לא יוכל יותר מהבאס שתרשמו לו) האם ללוח אם הזה יש אפשרות העלאת מתחים אוטמוטית? שמעתי שבלוחות החדשים יש את זה שבוחרים בשינוי המסתח במעבד בביוס AUTO והלוח אם מחשב לבד ומשנה לפי כמה שצריך את המתחים בלי סיכון..? בכלל יש כזה דבר? ואם יש האם הלוח אם הזה תומך בזה?

14. Started by SSA,

איך אני משנה תיחס בביוס החדש לש DFI אינפיניטי 975X?

• 1 תגובה
    • 382 צפיות
  15. Started by cellman,

שלום, האם הטמפרטורות האלו נורמליות לצ'יפסט אינטל 965 ? מעבד E6300, לוח אינטל 965 תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת עשיתי OC לAMD ATHLON 64 3000+ שלי. הגעתי איתו ל2577 MHZ - מקורר ע"י Scythe Ninja Plus. העלתי את המתח ל1.65, את הFSB ל284 והורדתי את הזכרונות ל133MHZ - עם אני אוריד מכפלה ל8.5 - 8 ככה אני יכול להגיע אפילו ליותר מ2700MHZ לדעתי [עוד לא ניסיתי]. הטמפ במנוחה 30 מעלות, ובמאמץ שקורע את המעבד [הכי הרבה שאפשר - בדיקת FPU בS&M] הגעתי ל48 מעלות מקימום. תמונה: http://img431.imageshack.us/img431/618/overclockib6.png ד"א אני מודה מאוד לFIRE STORM שעזר לי לנצל את הSychte Ninja Plus שלי עד הסוף! [המארז חנק אותו - סתם ג'נרי אחד אז הוא אמר לפתוח את הצד של הדלת ולראות אם זה עובד] ללא OC הטמפ' במנוחה 25-27 ככה, ובמאמץ מלא [בדיקת FPU בS&M] לא עובר את ה33. קירור מדהים.

17. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי מעבד p d 950 3.4 הוא מעולה אבל רציתי לדעת עם הטמפרטורה ללא מאמץ מתאימה למעבד הנה תמונה לא עשיתי oc והמאורר שלו של אינטל ועם לא מה אתם ממליצים לי לעשות

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by galh_5,

במנוחה הסל"ד על 3200-3300 ובמאמץ הוא מגיע גם ל-4200 ככה וראיתי פה הרבה וגם כמה עם מעבד כמו שלי ואין לי סל"ד כל כך גבוהה אני חושב שזה בגלל שיש לי מאוורר של 9 שמכניס בדיוק על המעבד אז הסל"ד נהיה יותר גבוהה אבל האם ב-1000-1500 ???

19. שלום לכל המשתמשים היקרים, רגע לפני הרכבת ה-Sunbeam Tuniq Tower 120 יש לי שאלה. הגוף קירור (החיה הזה) שוקל בסביבות הקילו, זה מטורף...!!!!! מה יקרה אם אני אשים אותו על הלוח - באותו הרגע הוא ישבר, לא? הלוח אם Asus P5W DH Deluxe! תעזרו לי, אני פוחד, אבל ממש פוחד שיקרה ללוח אם היקר הזה משהו.. תודה מראש, אלי.

20. שלום יש לי מעבד 6300 לוח של ASTROCK VISTA 667 DDR2 1 G למה אני לא מצליח לעבור את ה290 באס שאלה ראשונה שאלה שניה אני רוצה לעבוד בתדר של הזיכרונות שהמעבד יהיה גם 333 האם אפשרי?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. Started by tomerzhr,

איזה תיזמונים יותר טובים? 3-3-9-9 או 4-4-7-12

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  22. Started by bsphere,

שלום, יש לי E6600 על לוח ASUS P5B-E עם קירור ZALMAN CNPS9700. כשהרכבתי את המעבד שמתי את המשחה הטרמית הטובה של זלמן שבאה עם הקירור הנ"ל. אחרי שהרכבתי את ההיטסינק כמו שצריך מחוץ למארז והרכבתי הכל הייתי צריך לפרק את ההיטסינק ולהחזיר אותו כשהלוח בתוך המארז, תהליך זה היה די קשה ודרש הרבה משחק עם ההיטסינק, בהסתכלות על המשחה היא לא הייתה בצורה יפה ואחידה כמו אחרי המריחה הראשונה. לפי התוכנה CORE TEMP הטמפ שיש לי (במהירות סטוק) הם 34 ו 45 מעלות במנוחה ובעומס ולפי התוכנה של ASUS 36 ו 47. (עומס נבדק בעזרת ORTHOS ו INTEL THERMAL ANALASYS TOOL. מאורר במהירות מקסימלית. כל הטמפ נמדדו בטווח של שבוע מההתקנה כך שלא בטוח שהמשחה הגיע לביצועים מקסימליים. האם הטמפ האלה בסדר לקונפיגורציה? האם י…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by dudu26,

יש לי E6400 עם פריזר 7. שמתי את הפריזר על אוטומט דרך הביוס ומסתבר שהוא הופחת ל-33% (מאוווד שקט). כעת הטמפ' הן 44-47. אם אני מפעיל את הפריזר ידנית על MAX, אני מקבל 30 וקצת. השאלה פשוטה: מהי הקונפיגורציה הטובה ביותר לעבודה יומיומית? השקט מאוד חשוב לי והפריזר די רועש כשהוא על MAX. האם יש סיבה לשמור על המעבד קפוא? האם יש סיבה לא להישאר על 47 מעלות? זה פוגע במעבד? ואם יש צדיק בסדום שיואיל למצוא לי את טווח הטמפרטורות המדוייק למעבד (לא מה שכתוב ב-FAQ, לא מצאתי כלום ב-INTEL) - מאוד אודה לו. תודה!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  24. Started by fit3,

שלום אנשים אני מחפש מאווררים למארז של 80 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואיזה מהם יותר שקט??? האם שניהם מבצעים את אותה עבודה מכניסים אוויר???

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  25. Started by or ziv,

אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ואני תמיד בכל תוכנה נתקל במין רשימה כזאת שצריך לבחור מתוכה איזה משהו ואני לא יודע מה לבחור צירפתי תמונה שמסומן בה בריבוע אדום הרשימה שעליה אני מדבר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 380 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.