עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MotoCross,

ABIT IS7-G , או ASUS P4P800 ?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by AMITOC,

שלום,לאחרונה ראיתי לא מעט מאוררי AC שדוחפים המון אויר ביחסית לא הרבה רעש (50 דציבלים). לדוגמא לSUNON יש סידרה שלמה של מאוררי 254 על 89 שמוציאים 680-770 CFM. לכן אני שואל למה לי לא לשים מאורר אחד או שניים כאלו במארז ולא לדאוג יותר לעולם לקרור? עליי לציין שמבחינת הגדול אני יכול בקלות להסתדר(המאורר יהיה בחוץ ולא בפנים) כנ"ל לגביי ניקוי האבק וכנ"ל לגבי הרעש (אני עם סמארט פאן שפועל על הרמה הגבוהה ביותר וזה לא ממש מפריע לי) בקיצור כדאי?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by asilic,

היי יש ברשותי מחשב בן שנתיים עוד מעט והוא מפוצץ באבק יש לי זמן פנוי וחשבתי לנצל איזה יום כדי לנקות את האבק שהצתבר בתוך במחשב. עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המחשב? והאם צריך להוציא גם את הכוננים שמנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  4. אני קונה סינק ומאורר והכל חדש.. (P4) התעניינתי בכמה מהדברים הבאים אני צריך חוות דעת.. עוד משו..אין לי בעיה של רעש ממש לא אכפת לי.. חשוב לי רק הביצועים! או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2672 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2030 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=3637 אתם מוזמנים גם לתת המלצות אחרות עד 200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עריכה: אני לא יודע לשים לינק.. אז פשוט תוסיפו פנדס.סיאו.אייאל במקום ה "..."

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  5. Started by RT-PRO,

דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  6. Started by eliXir,

ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by exupgh12,

ברשותי Athlon XP 2500 OC 3200 וברצוני לשדרג את גוף הקירור שבא אם המעבד. על היטסינק הייתם ממליצים ומה דעתכם על 4 ההיטסינקים הבאים: AeroCool Extreme Thermalright SLK-600 Thermalright SK-7 Thermaltake VOLCANO 11

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

יש דבר כזה ? בערך ב550, 600 גג. הנה שאר המפרט : AXP 2500 epox 8rda radeon 9600 pro תודה!

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by dsane,

שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  10. שמתי לב שהשניים דומים ביותר , רק שאחד מנחושת ושני אלומיניום וחוץ מזה אין שום הבדל:

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by looo,

זה מה שכתוב לי בביוס: mb temperature: 35c/95f cpu temperature: 74c/165f cpu fan speed: 4115 power fan speed: n/a chass's fan speed: n/a vcore voltage: 1.68 5.3 voltage: 3.47 5v voltage: 4.81 12v voltage: 11.91 המארז זה TASK E-Star Silver 350W Case בדקתי את המאוררים וכולם עובדים (אחד מתחת להארד דיסק, אחד על המעבד ואחד בספק כוח) לפני כמה חודשים התקלקל לי המאורר של המעבד והחליפו לי אותו הטמפ' היתה אז 40-50 מעלןת

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by TipX-Bomb,

אנשים אני רוצה לקנות מארז חדש. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. אפשר לחרוג. הוא צריך להיות מארז וחצי או מארז כפול (פול טאוור אני חושב שקוראים לזה..). רצוי חלון ותאורה, לא חובה.

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by tovtov,

ברשותי מחשב מאוד ישן - סלרון 400 אני רוצה לנסות לשפר את מהירות המעבד (overclocking), אין לי מושג איך עושים את זה. מישהוא יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה בצורה בטוחה ויעילה? לוח האם שלי הוא של Shuttle במהירות 66MHZ תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  15. Started by alienchickenpie,

יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NeverHood,

מפרט המחשב שלי מצויין בפרטי משתמש, וגם לא אז בכל מקרה אני יכתוב שוב סלרון 2.4 גיגהרץ 256 זיכרון ראם (כרגע אס.די.ראם, זמני עד שאני יקנה די.די.אר) כ.מסך ג'יפורס אמ.אמ.איקס 128 מגהבייט הרדיסק 80גיגה - 8מגה באפר, של חברת ווסטרן דיגיטל קטודה קרה מארז סימבדה 2 מאוררי ג'נריק, 80ממ, קדמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר ספק 480וואט, הגיע עם המארז במצב מנוחה, (תוכנות אינטרנט פשוטות וכו) המעבד יושב על 44-45 מעלות (ללא מזגן..) שהפעלתי וויס סיטי ושיחקתי במשך... 40 דקות, המשחק התחיל להתקע טיפה ממש ממש טיפה, לא שמו לב אבל אני שם לב תמיד להכל אז מזערתי את המשחק והפעלתי את התוכנה ASUS PC PROB שמראה מידע על המערכת וראיתי שהמעבד על 55 מעלות!!!!! האמת שזה לא הפריע כלכך למשחק, …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Bang,

יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנות ויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by R.E.A,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד בסביבות ה 100 ש"ח (או פחות), בעל קירור סביר ורמת רעש סבירה. חשבתי על: Thermaltake Volcano 6CU, Aerocool Glacier, Themaltake Smart & Silent Volcano 9 מתוכנן קצת OC אבל לא רציני המעבד כרגע מגיע ל65C :-[

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by rk666,

יש לי דורון 1200 ולוח גיגביט לא זוכר בידיוק איזה דגם במחשב השני שלי למעבד יש קירור ג'נרי של AXP1800+ פלומינו, שמתי לו משחה טרמית וכלום לא עוזר, הוא נשאר בסביבות 65-75 מעלות, זה מפחיד!!! הקירור הג'נרי כזה גרוע? אפילו בלי אוברקלוק? המשחה הטרמית היא ננוטרם בלו2

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idan3072,

איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים