אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב, יש לי קירור גנרי למעבד שלי, הוא עושה את העבודה רוב הזמן, אבל הרבה פעמים (בעיקר בעומס מלא על המערכת) הוא מתחיל להרעיש. אני חושב על להחליף אותו לקירור של חברה מוכרת כדי שיהיה לי שקט כשאני משחק, אני רוצה לדעת מה המחיר לקירור חדש, לא משהו מטורף. אבל בעיקר שיהיה מאורר שקט.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :... כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2 בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמ…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי , יש ברשותי 100שקלים חדשים וברצוני להשקיע אותם בקירור למעבד Athlon xp 2400 (Thorton) , אני חשבתי על לקנות את הVolcano 7+ מזיגזאג ב120שקל... אבל תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות טובות יותר?...
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אומנם השאלה שלי לא קשורה ממש לקירור CASE של מחשב, אבל אני זקוק לפתרון קירור ואני בטוח שפה יש מקצוענים שיוכלו לתת לי פתרון הולם זה ארון המערכת שלי: מידות פנימיות של האזור לקירור: גובה 70 ס"מ עומק: 48 ס"מ רוחב: 50 ס"מ אני זקוק לקירור רק של הצד השמאלי של התמונה. מדף עליון: מגבר עבור ה SUB, מעליו יש נגן TIVX 5000 עם כונן קשיח (3200JB של western digital - לפי הוראות יצרן אסור לו לעבור 55 מעלות צלסיוס). מדף תחתון: מגבר. כאשר הדלת של הארון סגורה, הרכיבים מתחממים לטמפרטורה 60 מעלות צלסיוס. מה אתם יכולים להציע לי בתור פתרון קירור, מאווררים? מאוד חשוב לי שהפתרון יהיה שקט במיוחד.
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800 כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו. יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הכי חשוב הוא שלא אצטרך לפתוח את הלוח ושיהיה שקט ושיחזיק לי את ה-6300 בקור ... אשמח לעצות אני לא ממש שוחה בתחום כמו פעם...
-
- 15 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6590&PHPSESSID=9fd0c46d5914dbc44e0815367c6e1333 שווה לקנות?
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בשביל מה לקרר את ההארד דיסק? אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין.... אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את אחד ההארדיסקים שלי (ה60GXP) במגירת קירור בשבילו, ראיתי כמה שמות וכתבות(כמו כאן באתר), אבל אין כמעט השוואות גדולות ורציניות, אז השאלה שלי היא בעצם, איזו מגירת קירור הכי טובה ? Globalwin KINGKONG III HERMANNATOR HARDCANO II\V Enermax Whispersys ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה אמור להיות הרדיסק. השאלה בתמונה.. אבל שיהיה הם לשים את הצלעות קירור על ההרדיסק (הריבוע בצד) הם זה יעשה משהוא, ישמור לי עליו... יש לעיו כבר איזה מאוורר ואין לי כסף לקנות משהוא נורמלאלי בחנות. האם כדאי לפזר הרבה צעלות קירור על השטח של ההרדיסק (למעלה). האם צריך לשים משהוא על הכרטיס ??? תודה.. (אם תענו לי בכלל..) נ.ב אהה...אופס.. ההרדיסק IBM IC35L040
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7V333 ואני מעוניין להוסיף מאוורר 40מ"מ על ההיטסינק של הלוח ע"מ לקרר אותו יוצר... רציתי לדעת באיזה כיוון אני צריך לשים אותו ? שהוא ידחוף אוויר על הצלעות או הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-