אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שמתי לב שהשניים דומים ביותר , רק שאחד מנחושת ושני אלומיניום וחוץ מזה אין שום הבדל:
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה מה שכתוב לי בביוס: mb temperature: 35c/95f cpu temperature: 74c/165f cpu fan speed: 4115 power fan speed: n/a chass's fan speed: n/a vcore voltage: 1.68 5.3 voltage: 3.47 5v voltage: 4.81 12v voltage: 11.91 המארז זה TASK E-Star Silver 350W Case בדקתי את המאוררים וכולם עובדים (אחד מתחת להארד דיסק, אחד על המעבד ואחד בספק כוח) לפני כמה חודשים התקלקל לי המאורר של המעבד והחליפו לי אותו הטמפ' היתה אז 40-50 מעלןת
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מארז חדש. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. אפשר לחרוג. הוא צריך להיות מארז וחצי או מארז כפול (פול טאוור אני חושב שקוראים לזה..). רצוי חלון ותאורה, לא חובה.
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ברשותי Athlon XP 2500 OC 3200 וברצוני לשדרג את גוף הקירור שבא אם המעבד. על היטסינק הייתם ממליצים ומה דעתכם על 4 ההיטסינקים הבאים: AeroCool Extreme Thermalright SLK-600 Thermalright SK-7 Thermaltake VOLCANO 11
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להודות למנהלי הפורם על שהחזירו אותי(אבל עדיין לא אמרתם לי מדוע הודחתי) ועכשיו ישר ולעניין אני רוצה לבנות פנל למחשב אם חיבורים לUSB2,USB,PS2,LPT,אוזניותו מיקרופון כדי שאני אוכל לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם כי משעמם לי בחופש ואני צריך מידע לגביי בנית החיבורים( איך הם מורכבים ,איזה פין מתחבר לאיזה חוט ) חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי כלום יש לי את כל הראשים מלוח אם ישן כך שאני צריך לחבר אותם בשילוב אם לוח האם הנוכחי אם מישהוא יכול לעזור לי אני הודה לאו מאוד אני צריך מידע על איך בנויים החיבורים או איך להרכיב אותם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי? שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM
-
איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי מצויין בפרטי משתמש, וגם לא אז בכל מקרה אני יכתוב שוב סלרון 2.4 גיגהרץ 256 זיכרון ראם (כרגע אס.די.ראם, זמני עד שאני יקנה די.די.אר) כ.מסך ג'יפורס אמ.אמ.איקס 128 מגהבייט הרדיסק 80גיגה - 8מגה באפר, של חברת ווסטרן דיגיטל קטודה קרה מארז סימבדה 2 מאוררי ג'נריק, 80ממ, קדמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר ספק 480וואט, הגיע עם המארז במצב מנוחה, (תוכנות אינטרנט פשוטות וכו) המעבד יושב על 44-45 מעלות (ללא מזגן..) שהפעלתי וויס סיטי ושיחקתי במשך... 40 דקות, המשחק התחיל להתקע טיפה ממש ממש טיפה, לא שמו לב אבל אני שם לב תמיד להכל אז מזערתי את המשחק והפעלתי את התוכנה ASUS PC PROB שמראה מידע על המערכת וראיתי שהמעבד על 55 מעלות!!!!! האמת שזה לא הפריע כלכך למשחק, …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראשון : VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 השני : ZALMAN CNPS7000A-Cu השלישי : Thermalright AX-478 בלי מאוורר אם אפשר לדרג אותם אשמח... כאילו מהטוב ביותר לגרוע
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-