עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gunga_g,

בקרוב יהיה לי 7600GT של GIGABYTE, ושמעתי כי הקירור סטוק שלו ממש מעפן... השאלה היא, האם זה ממש קריטי להחליף אותו? ואם כן, מה הם המאווררים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך? תקציב: עד 100 גמיש.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by alonig,

רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. קניתי כרטיס מסך x1900xt 256 ורציתי לדעת אם אני יתקין אקסלרו עליו האחריות תתבטל??

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by shai11,

יש לי את המפרט הבא:לוח: asus p5ld2 se מעבד:intel d-c d945 3.4 ghz זכרון:ddr2 1024 הרד דיסק:250 gb כרטיס מסך:7300 le אני רוצה לכון את המערכת לביצועים הכי טובים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by elipok,

איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by yotamavi,

מתי באוברקלוק אני אדע שאיזה רכיב מגביל אותי? בביוס לא ייתאפשר לי להמשיך? או שכל 5 MHZ נוספים אני ייצטרך להפעיל את המחשב ולחכות 3 שעות בשביל לראות שבPRIME95 לדומא הכל יציב..?

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  7. Started by Bh,

יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  8. Started by cutOFtea,

שלום, לאחר שעשיתי אוברקלוק ל- E6600 לוח אם P5W DH יש לי תופעה מוזרה במשחק אחד FLIGHT SIMULATOR 2004 שבו אחרי איזה 10 דקות הזיכרון שלי ב-TASK MANAGER מראה לי 1.71GB (לא עבר מעולם את הג'יגה) ואף לעיתים קרובות קורס.... האם יכולה להיות בעיה של זיכרון ? איך אני יכול לוודא שהזיכרון שלי עובד 100% אחרי האוברקלוק ? תודה מראש, חיים.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. Started by ciauai,

האם מה שרשום פה בסדר? המעבד Core 2 1.8 E6300 עכשיו לחצתי PC Health ושמה על Hardware Monitor ומזה השגיאה הזו שם ה! הזה ופה על המאווררים וזה מה שרשום אני צריך לעלות את זה? ולכמה לעלות את זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  10. סתם עברתי על ההגדרות של הכרטיס מסך בתוכנה ואז נכנסתי לATI OVERRIDE וראיתי שהטמפרטורה היא 66 מעלות(נראה לי במצב מנוחה כי אני לא מריץ שום משחק או משהו כבד) מה שנראה לי די גבוה אז הורדתי את אוורסט וזה מה שקיבלתי http://img201.imageshack.us/img201/131/tempnk2.jpg לא עשיתי בכלל OC ואין לי קירור נוסף חוץ ממה שבא עם הכרטיס מסך(1900XT 512MBשל גיגהבייט) זה מצב תקין או שאני צריך לדאוג? ואגב, חשבתי אולי לעשות OC ורציתי קצת הסברים על איזה קירור כדאי לי לקנות(יש לי קצת ניסיון עם OC שפעם עשיתי לG4TI4200) לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  12. Started by KoM,

יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. קניתי לא מזמן קופסא חיצונית לHDD שמתחברת בUSB למחשב, שמתי לב שהדבר הזה מתחמם בטירוף לאחר מספר דקות עבודה וחשבתי להוסיף מאוורר בנוסף לקיים (קטן כזה של 40מ"מ). קיצר מצאתי מאוורר של 60 מ"מ שיש לו פרופיל נמוך ככה שאפשר לדחוף אותו בלי בעיות רק צריך לחתוך קצת בחלק התחתון של הקופסא. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו שישאב אוויר פנימה או שיוציא אותו? תודה לעונים

14. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  15. Started by CASIOMAN,

אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )

16. הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  17. צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?

18. שלום, לפני כמה שעות לקחתי את הכריס מסך מחבר 6600 רגיל הינה הדגם שלו למי שיוכל לבדוק מיוזמתו זה יעזור מאוד כמו כן תמונות פה. הינה הדגם: Gigabyte GV-N66128DP אז הבעיה שלי היא כזאת: כאשר לקחתי ממנו את הכרטיס לבדיקות בכדי לבדוק האם כדי לי להחליף אותו ב ATI Radeon 9550 256MB אז מה שראיתי קצת לא הבנתי... וזה את זה: גוף הקירור אשר יושב עליו למי שבדק דגם או מכיר לא נוגע במלואו במעבד של כרטיס המסך, זאת אומרת רק חלק ממך קטן מהשטח נוגע בו והינה זה כך תראו את התמונה אחריי שהורדתי את גוף הקירור: http://img246.imageshack.us/img246/2095/6600regular001ih3.jpg והינה של הקירור עצמו רק חלק ממנו נגע בכלל (ככה זה בא עם הכרטיס זאת הפעם הראשונה שמישהו הוריד אותו (אני) ) http://img246.imagesh…

19. שלום, הינה אחריי שניקיתי הכל ומרחתי הינה הכרטיס כמו שאמור להראות במקורי... אבל אני עדיין לא מבין למה הקירור תלוי בשיפוע, הינה תמונות של השיפוע ולמה זה ככה והוא רק נוגע בחלק מן המעבד? תמונות שיפוע: http://img416.imageshack.us/img416/4351/6600regularr002iv5.jpg עוד אחת.... תראו אם תראו טוב שחצי מן המעבד לא נוגע בגוף הקירור שם... ואני רואה את זה עוד יותר טוב במציאות... אבל הבעיה שככה הכרטיס מגיע במקורי.., מה הקטעשל זה זה בסדר? מישהו מכיר את זה? היה לו נסיון עם זה? שמע על זה? http://img88.imageshack.us/img88/4241/6600regularr003jd7.jpg ככה הוא במקורי אחרי ישסיימתי הכל: http://img409.imageshack.us/img409/9562/6600regularr001ay0.jpg ועכשיו חלק שני.... כאשר הורדתי את הקירור זה …

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

22. Started by adir53,

הטמפרטורות שלי טובות <<<??? ומה זה השלישי שם??? וזה הזמן מנוחה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by יניב51,

שלום לכולם קיבלתי את הפריזר 7 פרו והיום כשניסיתי להוציא את הגוף קירור הרגיל ניתקלתי בבעיה: יש פין אחד מבין הארבע שלא רוצה להשתחרר כשאני מסובב אותו יש קליקים והוא פשוט לא מעוניין לצאת יש מה לעשות חוץ מלקרוא לטכנאי?

24. Started by THE FOX,

http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.

25. Started by audi 80 t,

חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?

• 1 תגובה
    • 401 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.