אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, תודה. זה הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5334 וזה השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5493 וזה השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6508 מדובר בקירור חדש יחסית, VF1000 LED Silent blue LED VGA Cooler של ZALMAN.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי קרור לכרטיס8800GTX לא משנה לי אים זה יהיה קירור אויר או מים עד 800ש"חץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
דבר ראשון אני קונה : AMD Athlon 64 3500+ 512K (939) 1GB kit (512MBX2) PC3700 466MHz Dual Channel DDR SAMSUNG MSI K8N Neo2 Platinum nForce3 Ultra Athlon 64(FX) Skt939 Radeon x800xt pe כבר קניתי דבר שני: חוץ מהthermalright 120 יש עוד מערכות קירור אוויר ל 939? ואם כן אז בבקשה תכתבו איזה..ומה שווה..
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום!! אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI 400/720 (או אפילו קצת יותר) ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH האם זה נכון?? וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
--לא מתוכנן OC-- אני חשבתי ללכת על הVolacano 12 ... אבל יש כרגע גם את הPOLO ועוד HSF אחרים (ככה קוראים לזה נכון..?) רציתי לדעת איזה קירור יביא לי שקט יחסי, ביצועים טובים בטווח מחירים של200 NIS.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראיתי שאין הרבה קירורים ובפרט לא קירורי מים מתקדמים (ראדיאטור 280 מ"מ) שתומכים בAM4. אילו קירורי מים של 280 יש לAM4 (AIO(? ואילו קירורי אוויר מתקדמים יש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חברים הרבה זמן לא הייתי כאן יש לי AMD 955 עם מוגן 2,המחשב היה דיי מזונח בזמן האחרון והמעלות קפצו ואני חושב שצריך טיפה לטפל במחשב עכשיו.. בקיצור אני מחפש קירור נורמלי ולא יקר למעבד ורצוי שלא יהיה מאסיבי כמו המוגן 2 ושיהיה קל להתקנה. כרגע המעבד על תדרי סטוק ואולי עם הקירור החדש אני אנסה לתת לו טיפה OC... הכרטיס מסך(HD5850) גם הוא דיי חם..יש פתרון מסוים? את הקירור אני רוצה לקנות מKSP או איבורי...אין לי חנות אחרת בעיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן שלא כתבתי כאן... יש לי Athlon 2 x3 445 עם קירור סטוק. לפני הפתיחה של הליבה הרביעית הטמפ' הייתה עומדת על כ-75 מעלות במאמץ, העניין הפריע לי אבל המחשב עבד אז התעלמתי. אחרי פתיחת הליבה הרביעית, הטמפ' במאמץ מגיעה ל90+ ואז המחשב קורס. יש לציין שלא החלפתי משחה תרמית מאז קניית המחשב, וכנראה שזה עוד גורם לכך שהמעבד בבסיס שלו חם. אני רוצה לשדרג את הקירור הנוכחי. חשבתי על FREEZER 13 CO של ARCTIC.(נכנס בתקציב, והביקורות טובות) השאלה אם הוא יעשה את העבודה, או שכדאי לקנות משהו טוב יותר? מוגן 4 וכד' אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לקירור של Celeron D בסוקט 478. הקירור המקורי של אינטל בקושי מצליח להחזיק אותו ב50 מעלות ועכשיו בקיץ זה בכלל בעייתי. כנראה בגלל שהוא ליבת Presscot. יש גם כמות אבק דיי גדולה בסביבת המחשב ואם זה יהיה גוף שלא יתפוס אבק זה יהיה בכלל טוב. כדאי שהוא כמובן יהיה כמה שיותר זול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם הפרטים הבאים: לוח אם GA-EX38-DS4 כרטיס מסך Sapphire 4850 שתיים כאלה בCF. מארז Antec 900. 1.כדאי לי לקנות להם קירור מיוחד? אם כן,אפשר המלצה לקירור לשניהם לא יקר במיוחד? 2.וכששמים עוד קירור - מאבדים את האחריות? 3.ואני לא מבין,ראיתי את הדיון של המשחה טרמית שאומר שכדאי להעלות את המהרות של המאווררים - זה מומלץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות קירור פשוט יחסית ב70-150 שקל אבל חשוב לי שיהיה לי קל מאוד להכניס אותו (את הקירור הרגיל של אינטל שברתי ולא הצלחתי להכניס אותו בלחץ). המליצו לי על arctic pro 11 alpine, איך שיטת ההכנסה שלו הולכת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412839.msg3544622#new מבקש קירור שיתאים למטרה שהינה אוברקלוקינג כמובן שיקרר עד כמה שאפשר ויהיה שקט כמה שאפשר.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי GeForce 4 ti 4200 של לידטק יעני יש לי WINFAST 280TDH ואי חייב קירור חדש.... בבקשה תמליצו לי על משהו בין 100-200 שח
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX460 שבזמן האחרון הוא רועש מידי, שהסתכלתי עליו ראיתי שאחד מהרוטורים של המווארר שלו שבור יש איזה תחליף?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב, ימי הקיץ החמים הביאו את כרטיס המסך שלי לטמפ' גבוהות אני מאמין... במהלך משחק TF2 נתקע המחשב ולאחר כמה שניות כל הטקסטורות התחרבשו ונהיו צבעוניות, ככה שאני מאמין שכ. המסך שלי "קצת" חם... (למעבד יש קירור Tuniq) רציתי מכם המלצה לקירור לכ. מסך ( לא גדול, אם אתם מכירים את המארז שמופיע במפרט שלי אתם בטח תבינו את זה) לימי הקיץ החמים הללו... ב200-250 ש"ח בערך... חיפשתי ת'רדים דומים ולא מצאתי כ"כ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-