עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חברים,המפרט של המחשב שלי היא: DUAL CORE 3.40 GHZ ASUS P5LD2-VM SE 1024 MB DDR 2 533 ASUS GEOFORCE 7300 GT 256 MB DDR 2 PCI EXPRESS-עשיתי לו OC רציתי לדעת כמה דברים: מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X?את FS 2004 הוא מעלה לי על 35 פריימים שזה מעולה,את FSX DEMO הוא נותן לי 27 פריימים אבל לדעתי זה לא יספיק כי זה רק הדמו. אני זקוק לעזרה בקשר לביצוע OC.קראתי את המדיך באתר על OC,הדפסתי אותו,קראתי ושוב קראתי אך לצערי כל הפונקציות שקיימות בBIOS שעל אותו מחשב מבוצעת ההדרכה,שונה מהBIOS בלוח אם שלי... לדעתי להרבה מאוד אנשים יש את הלוח אם הזה,ורציתי לשאול כיצד לבצע טוב את הOC?אני נכנסתי בADVANCED שם בJUMPERFREE CONFIGURATION ושמה יש לי אפשרות DRAM FREQUNCY,שם יש…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. בתמונות רואים איזה מעבד יש לי ואיזה זיכרון (יש לי שני סטיקים) ואיזה לוח אם. גם צירפתי מהירות מאוורר וטמפרטורות (יש לי מאוורר די טוב) אני יכול להגביר קצת את המעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by eSLC,

אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין, טמפ בIDLE 48. [סוקט 370] אני מתכנן OC, רציתי לקנות קירור, חשבתי להיסתפק ב VOLCANO 7 או משו כזה, אבל לא מוכרים אותם כבר... אני רוצה לבזבז 100 שח על העניין... לא כל כך בא לי לחגור אלא אם כן אתם ממש תמליצו... זה הברירות שלי: THERMALTAKE Chrome Orb For for AMD ThunderBir4d up to 1.3GHz מחיר טוב אבל לא בטוח שיתאים ללוח שלי. 45 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=777 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus זה לאטלון XP, אז אמור להתאים לא!? והמחיר טוב. 58 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025 ThermoSonic ThermoEngine V60-…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. שלום , ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי ואלה הנתונים , אשמח לדעת אם הכל כמו שצריך ואם אין שום דבר שחורג. אני לא מעוניין ביותר מ 20 אחוז. http://img443.imageshack.us/img443/7209/ochelpln9.jpg תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by manbot,

כשאני נכנס רגיל לביוס ומשנה את ה-"CPU host freq" אני יכול לעשות רק 100 או 133. האם כדי להעלות בMHZ בודדים צריכים לעשות כמו בלוחות החדשים של גיגהבייט שצריך ללחוץ Ctrl+F1 או משהו כזה? בתודה מראש, manbot

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by shayh,

שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  10. Started by My_Name,

אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  11. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  12. Started by אדם לוי,

מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by ac1240,

יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.

16. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by kobibo,

אני מדבר בכלליות ובפרט על 120 מ"מ איזה "טכנולוגיה" עדיפה במאווררים ? לפי מה שבדקתי כאן הדעות דיי חלוקות. יש כאלו שטוענים שה 2BALL עדיפים הגלל הקירור הטוב שלהם במהירויות גבוהות וישנם שטוענים שה Sleeve יותר שקטים...אז מה לגבי ה Thunderblade ? גם מקרר מעולה וגם מפיק רעש לא מבוטל והוא בטכנולוגיית ה Sleeve ( רק דוגמא ) אז מה יותר מומלץ ? ואיזה דגם ? אני אחלפתי את ה thunderblade שלי שהיה רועש בצורה בלתי רגילה וגם מקרר מעולה ב 120 ULTRA UV שאומנם קצת פחות מקרר אבל שקט מאוד ( Sleeve ).

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. תכננתי להזמין מאמאזון את ה-Mugen 5 Rev. B של Scythe, אבל בגלל שהם הפסיקו לשלוח לארץ עד שהמצב ירגע קצת נתקעתי. חיפשתי בארץ ואני רואה שאין אף חנות שמוכרת קירורים של Scythe, לא מאווררים למארז ולא גופי קירור. זכור לי שבעבר ה-Mugen 2 נמכר ב-TMS. מעבר לזה, סקייט חברה סופר איכותית שלא נופלת מנוקטואה באיכות אבל עולה חצי מחיר- המוגן עולה 50$ באמאזון ומציג אותם ביצועים של ה-NH-D15 שעולה 100$ (או 117$ עם מיסים). ה-D15 שקט בדציבל וקריר במעלה, אבל זה ברמת הטעות הסטטיסטית. יש סיבה לדבר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. המערכת קירור מים הזאת מתאימה למעבד שלי? יש לי מעבד AMD 2400+ http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm ואיך אני יודע אם אני אוכל להתקין את הבלוק מים הזה על המעבד שלי? כי ראיתי שצריך לשים אותו עם החורים שיש על הלוח אם האם ללוח אם שלי יש חורים? יש לי ג'יגה בייט 7VT600-L תודה,טל.

21. Started by davey101,

התחלתי להתעניין בOC באופן כללי קלטתי את העניין אבל ישנם מספר מושגים שאינם ברורים לי לחלוטין, אשמח אם תעזרו לי. 1. מה זה BCLK? האם זה BUS CLOCK או BASE CLOCK או שזו אותה גברת בשינוי אדרת? 2. בתוכנה CPU-Z, האם BUS SPEED מתייחס לBCLK? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by nirgilad1,

אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  23. התקנתי את התוכנה והיא לא מודדת לי שום דבר לא מהירויות מאווררים ולא טמפ מה לעשות

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.