עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yosi yosef,

שלום התחלתי ליבנות מערכת קירור מים שתקרר גם את המעבד וגם את כרטיס המסך וגם את הציפסט וכרגע אני מחפש בלוק למעבד amd 939 ובלוק לכרטיס מסך 6600gt ואני מחפש המלצה לתקציב של עד 500 שקל לשתי הרכיבים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by arikbaron,

האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  3. Started by galh_5,

קניתי את המארז הזה ביחד עם המחשב החדש לפני חודש וקצת מה דעתכם עליו? http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/sws/sws.htm

4. Started by אמיר ט,

במארז שלי יש מקום למאווררים בצורה הבאה : מקדימה - מקום למאוורר 120 מ"מ מאחורה יש מקום ל2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה (איפה שהחיבורים של הPCI, אין שם כרטיסים כרגע) בדלת יש מקום למאוורר 120 מ"מ\80 מ"מ בחלק האחורי למטה. מה לדעתכם הקונפיגורציה הכי טובה של הכנסת\הוצאת אויר ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by YAK33,

שלום יש לי את המפרט שבצד ואני קצת עשיתי אוברקלוק בעבר. היום שיש לי את המפרט הזה אני מנסה לקחת אותו כמה שיותר גבוה (כמובן בלי להרוס יותר מדי...) מצורף כאן קובץ של SUPER PI כאשר העלתי את הבאס ל 366 ביחס 2:1 לזכרונות שהיו על 712 הוספתי +0.1 לזכרונות ו +0.5 למעבד במתח. המערכת עבדה על 3.29 GHZ והטמפרטורות היו יציבות גם של המעבד וגם של הלוח על 45 מעלות עד כמה לדעתכם אני יכול לסחוב למעלה ? וכן כמה מתח צריך לעלות ביחס לתוספת הבאס ?(אני לא כל כך מבין בזה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

6. אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by Jeka90,

יכול להיות שזאת הטמפ' של המעבד שלי? לא עשיתי שום OC והקירור רגיל, זה שבא ביחד עם המעבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  9. אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.

10. Started by amos700,

מחפש מאוורר שקט לסוקט 478 תקציב לא משנה

11. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא כל כך חזק בתחום הOC אבל יש לי שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT של GIGABYTE עם קירור SILENT PIPE 2 האם תוסף הקירור הנ"ל שבא עם הכרטיס מאפשר לעשות OC כלשהוא ?? או שבכל מקרה יש לדאוג לקירור טוב יותר תודה ושבוע טוב שי

12. Started by eyaffe,

עשיתי OC קטן הנה המפרט : ASUS P5AD2 DELUXE INTEL P4 530 3GHZ KINGSTON 512MB 533MHZ 4-4-4-12 X 4 = 2GB ASUS X850XT PLATINUM העליתי את הבאס של המעבד ל 240 והזכרונות קפצו איתו לבאס 240 גם כן אבל עם תזמונים של 5-5-5-15 גם כששיניתי את הבאס של הזכרונות ל 320 קיבלתי אותם תזמונים לא הורגש כל שיפור בביצועי המערכת (רק "על הנייר" מהירות המעבד עלתה ל 3600) לעומת המצב ללא OC האם הזכרונות לא מתאימים לOC והחלפתם תתן תוצאות טובות יותר ?

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  13. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  14. Started by surui,

1 איזה תוכנות צריך כדי לבצע את האוברהקלוק 2 זה ללא תוספת קירור 3 כמה בערך אני צריך להגיע ללא תוספת קירור 4 ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת לפני שאני עושה אוברקלוק ?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  15. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  16. Started by yogev_k,

חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  17. Started by cutOFtea,

רוצה לעלות לו את הקצב ל- 3000מגה הרץ.... למישהו יש איזה שהוא מדריך מצולם שמראה איך לעשות OC על הלוח שלי ?? או יכול לרשום כאן סדר פעולות מדוייק ??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by assafmag,

1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. Started by uguru1969,

האם אפשר להתקינו על לוח אם P5B-DLX עם המאוורר מבלי שתווצר בעית גישה לזכרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  20. Started by elipok,

אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. האם הוא נראה כך?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by tomerzhr,

אני קונה אותו השבוע ולכן רציתי לדעת אם הוא מגיע עם מאורר כי קראתי שבמקוריות הוא מגיע בלי

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  23. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 2.8G וזיכרונות רגילים של 400 מגה הרץ הורדתי את יחס הזיכרון והעלתי את הFSB עד שהזיכרונות היו חזרה על 400 לאחר שעשיתי ריסט למחשב המחשב לא נדלק והיתי צריך להוציא ולהכניס את הבטריה ועכשיו זה עובד אבל בלי אוברקלוקינק. מה הבעיה? יש לי לוח:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  24. Started by boludo,

שלום אני רוצה לקרר את המחשב, חם לו בזמן האחרון XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מחפש המלצות ל 1) מארז שקט עם 3 מאוררים 2) ספק חזק ושקט 3) קרור למעבד ושקט אשמח לקבל המלצה למקום בירושלים בו עושים את השידרוג וכמובן מסדרים את המארז והכבלים לזרימת אויר!!! כל הכבלים שלי הם צינורות ארוכים!!!! אבל כבלי המולוקס קצרים מדי לשיפצור!!! סכום השקעה בין 1000-800 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מאוורר 140 למארז איפה אפשר לקנות ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.