אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתחתי את המארז שלי והסתכלתי על גוף הקירור של המעבד, וראיתי שהמאורר קצת אפור יותר מאשר הוא היה בהתחלה... תפס אבק.. גם הגוף עצמו ראיתי קצת התאבק.. אז מה שאני רוצה לדעת זה, איך אתם מנקים את גוף הקירור שלכם, האם צריך להוציא אותו ובכל פעם למרוח מחדש את המשחה הטרמית.. בקשר לגוף הקירור, עם מים? איך אתם מנקים את המאורר.. האם אני צריך להוריד אותו מגוף הקירור? ובכלל כל מה שאני צריך לעשות כדי לקבל שוב את מקסימום היעילות ראוי לציין כי עוד לא יצא לי לעשות זאת, ולכן אני שואל את כל השאלות האלו.. יום טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אל תשימו לב למעלות שMBM 5 קובע כי הם לא נכונות ללוח אם שלי יש תוכנה שבודקת מעלות ישירות מהביוס והמעלות שונות לגמרי. הוא מתכוונן על סנסור לא טוב.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד דרך הביוס מ133 מהירות באס ל142 כמה מתח לדעתכם כדי לי לתת לו כדי שיהיה מספיק עמיד?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני אולי ארצה לעשות אוברקלוק על המחשב החדש שלי, אם הולכים בדיוק על פי ההגדרות והסעיפים הנכונים, מהם הסיכויים שיקרה משהו למחשב? האם אפשר לדעת לכמה MHZ זה יגיע על פי המחשב? אם כן: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) ATI Radeon 9800 128MB DVI OEM Video Card Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD HEC (Heroichi) 300ER Power Supply DVD-ROM LG 16/48 Bulk Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה 5 מאוררים בחוץ שחורים כאל ה ומסריחים מאבק.... וקניתי 4 ממירים או מעבירים או איך שקוראים לזה.. ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני יכול לצבוע את הכנפיים של המאורר זתומרת הפלסטיקים שמסתובבים... ולהוציא את מה שיש מסביב תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase 6A19 מקדימה מאוורר גנרי 120 ומאחור Vantec Stealth 120mm + מאוורר של הספק הבעיה היא שה Vantec מאחור לא מוציא כמעט אויר רק המאוורר של הספק. אם הדופן של המארז פתוח אז הוא מוציא אויר אבל כשאני סוגר את הדופן התפוקה שלו יורדת פלאים (כנראה שאין לו מספיק אויר לשאוב) יש לכם הצעות איך לשפר את האיוורור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בגלל החום המחשב שלי מתחרפן. הטמפרטורות עלו דיי דרמטית מאז שהתחיל הקיץ ואני לא מוצא דרך להוריד אותן. בחורף הייתי עומד על 33-34 מעלות. היום אני במינימום 43. יש לי במארז 5 מאווררים: 120 ממ מקדימה מכניס, 80 ממ מאחורה מוציאים(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...). כמו כן יש לי וולקנו 7+ מופעל על השיא עם AC3 מרוח עליו. אני נמצא באוברקלוק ל 1900MHZ, עם 1.75V (הכי מעט שעובד חלק) כל שאר המפרט מופיע בפרטים שלי... תגידו אתם... מה הטמפרטורות הממוצעות שלכם בימים אלו? למישהו יש טיפים להוריד את הטמפ'?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי לא מצאתי בביוס וזה נראה לי מה שגורם למערכת לקרוס (הוינדוז עובר לPIO ) עם אני עובר FSB מסויים (140)
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי את sandra 2002 ו-cpucool ויש בינהם הבדל של 7 מעלות (cpucool פחות מsandra) איזה תוכנה יותר אמינה? יש תוכנות אחרות? תודה! עריכה: בדקתי עכשיו במצב ldle ןב-full load עם prime 95 בcpu cool הטמפרטורות בldle הם 43-45 ובprime 95 הם 57-60 בsandra 2002 הטמפרטורות בldle הם 47-49 ובprime 95 הם 58-61 מה נכון? יש לי p3 800mhz והטמפרטורות האלהדיי גבוהות כדאי להחליף גוף קירור? אם כן מה עדיף וולקנו 9: http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm או ארופלו http://www.pch.co.il/docs/pd-73977067.htm יש משהו אחר יותר טוב עד 180 ש"ח? (לסוקט A)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לבנות פאן באס לשומנה מאוררים (בנתיים יש לי רק 4) אז הלכתי לחנות קניתי את כל הרכיבים הדרושים כמו שציון במדריך הזה : http://bit-tech.net/article/52/3 בניתי את הזה שלמטה . לשם בדיקה החלטתי לחבר מפסק אחד למאורר אחד. בהתחלה שמתי את המאורר על 12V הכל פעל יפה.. החלפתי ל OFF, אבל המאורר לא נכבה וכשהחלפתי ל 7V הפלסטיק המבודד של החוט האדום (5V) התחיל להשרף והמתג (on\off\on) התחמם מאוד גם הוא, אבל חשוב לציין שהמאורר אכן פעל על 7V . אז מה הבעיה מישהו יכול להגיד לי ??? אני מבואס בזבתי 70 שח על זה :\ נ.ב במקום הנגד של 150 OHM קניתי 240 או 220 (לא זוכר) כי לא היה בחנות 150.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת עד כמה המערכת הזאת טובה למשל החום של המעבד שלי 36 ולוח אם 31 עד כמה המערכת תוריד את החום מהרמה הזאת ועוד דבר תגידו כל כמה זמן מחליפים מים?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
איזה סינק+מאורר טוב בשביל OC טוב למעבד הנ"ל? האם יש איזה סטפינג מועדף לOC למעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה - הבעיה שלי היא כזאת: עומס חוס במחשב!!!!! המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD1700 XP לוח אם ASUS A7V333. דיסק קשיח MAXTOR 120GB 8 MB BUFFER. ויש לי שני מאוורים אחד נמצא בגב המארז (ליד כל היציאות מאחורה) והוא מוציא את האוויר החם . והמאוורר השני נמצא בתחתית המארז בחזית והוא מכניס אוויר קר. אבל שאני מפעיל את תוכנת הניטור שלי הטמפ' משתוללת: טמפ' לוח אם:33 מעלות. וטמפ' המעבד 63 מעלות!!! עוד משהו שלא ציינתי - קניתי והתקנתי בשבוע שעבר גוף קירור חדש למעבד: AEROCOOL DP 101. אבל הטמפ' גבוהה! מה לעשות?? ניקיתי את המעבד הישן מהמשחה הישנה ומרחתי את המשחה החדשה. והתקנתי את גוף הקירור. אבל עדיין הטמפ' גבוהה. יש לכם המלצות בשבילי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
סוף-סוף התחלתי לבתר את המארז לחתיכות קטנות,ובקרוב יתחיל שלב הצביעה. להנאתכם ,מצורפת תמונה:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-