עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galsko,

אוקי המעבד שלי e7200 ואני צריך קרור תקציב דדיי מעפן עד 60 שקל בנתיים מה שכן חשבתי על הקרור הזה מה אתם אומרים הוא יספיק http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=DK8-8JD2B-01&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by menihen16,

יש לי כרטיס מסך 8600GT.. רמת הקלוק המקסימלית שלי היא:810 MHZ רמת הקלוק המקסימלית לזיכרון שלי היא:610 MHZ אם אני עושה אוברקלוק לרמה הכי גבוהה{עם קירור חזק כמובן}, לאיזה רמה אני יכול להגיע?{לאיזה כרטיס מסך זה ישתווה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות

4. Started by HUNTI,

5. Started by moskitos,

1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. שלום אני מתחיל לתכנן מחשב חדש והפעם אני רוצה מארז קטן (קוביה עם לוח mATX). מבחינת מעבד, נראה לי שאני אחכה לראות מה שווים משושי הליבה של AMD ואז אני אחליט אם ללכת על אחד כזה או על ה i5 860. מכיוון שאני מדבר על מארז קטן (SFF) אז לא כל גוף קירור יוכל להיכנס לתוכו והשאלה שלי היא האם ישנו גוף קירור מומלץ למעבד שהוא נמוך יחסית ובכל זאת יעיל ? יש לציין שלא מתוכנן אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..

8. Started by UNDERDOG,

מה הכי הרבה שהגיעו איתו על קירור רגיל ואיזה מהירות אני יכול להגיע בלי יותר מידי סיכון ומאמץ?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  9. Started by daniel1234,

האם ערכת הקירור שמסופקת עם מעבד q6600 מספקת את הסחורה או שמה מומלץ להחליפה? אני לא רוצה סתם לבזבז כסף על קירור המעבד.

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  10. Started by boom!,

אתם אולי מכירים מדריכים(אם אפשר בעברית) לאוברקלוקינג? אני לא מתכוון בכלליות(כמו שיש באתר הזה) אלא ממש פירוט על כל התהליך, צעד צעד

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. בדיון הזה ננסה לעלות רעיונות שונים לבניית מערכות קירור ובכך להגיע אל הרעיון הטוב ביותר לקירור הרעיונות לא חייבים להיות מעשיים ופרקטים אלה רק לבדוק סוגי רעיונות שונים אבל מומלץ שהיו מעשיים ופרקטים

13. צריך המלצה לקירור מעבד לא לOC אלא שיהיה שקט וישמור על המעבד כמו שצריך מה כדאי עד 250 שקל ואני לא מדבר על קירור שצריך להוסיף מהוורר וזה שבסוף זה יוצא לך מעל ה300 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד של HP בין שנתיים שמצבו רע הוא מתחמם בטירוף בזמן שיש לו פלטת קירור מתחתיו ומאוור מכוון עליו אני מבין שזה אומר שנגמר הבית זונות ואני חייב לנקות אותו אבל אם אין לי מושג איך עושים את זה ואני מפחד קצת לפגוע בו האם כדי להביא ואתו למעבדת מחשבים? או שהתהליך יחסית פשוט ושמה סתם ישחטו אותי במחיר? האם יש עוד אמצעי קירור שאני יכול לשקול?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  15. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לש…

16. טוב קודם כל המפרט שלי: ASUS P5KC P35 OCZ 800MHZ@900 Platinum Revision CL4 [שב2.2 מגיעים בכיף גם ל950] Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ @ 4.05 HIS IceQ4 HD 4850 [הרגיל.. לא TurboX] Segate 500GB 32MB buffer Zerotherm Nirvana NV120 NZXT Tempest יש לי קצת נסיון בOC, אז שיחקתי בביוס והגעתי למצב אידיאלי שהמעבד עובד על 4.05 גי'גה ב-1.45 וולט זה מעלה POST, בוט.. ווינדוס.. קרייסיס - הכל רץ חלק! והטמפ' לא עלו בהרבה- מקסימום 55 מעלות בנקודות פיק קיצוניות לחלוטין [הנירוונה עושה את העבודה ;D] אבל כשאני מריץ בדיקות מאמץ [כגון EVEREST, Prime95] אחרי חצי-דקה~דקה ישר עולה שגיאה [Hardware Faliure] עכשיו באוורסט אפשר לבחור מה לאמץ.. אז בחרתי לאמץ רק את ה-CPU ורץ שעה בלי שום שגיאה.. ב…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by morientes,

ניסית לעשות אוברקלוק ל-radeon 9550 (עם תוכנת ATI TOOL) וקיבלתי הודעה שהכרטיס סגור לאובר קלוק. מישהו בבקשה מכיר תוכנה שפותחת את זה ,ואיזהשהיא תוכנה לצריבת ביוס. תודה מראש נ.ב: אם מישהו עשה כבר O.C לכרטיס הזה אז אני אשמח לשמוע תגובות הערות ועצות הכרטיס הוא: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm#

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. שלום! עשיתי OC למעבד שלי (I5 760) הגעתי מ2.8GHZ ל-3.85GHZ עכשיו לא התעסקתי במתחים של המעבד והשארתי את זה על אוטומט וזה עובד יציב בלי בעיות, אבל חבר שלי אמר לי שעכשיו שזה על אוטומט יש יותר מידי מתח למעבד והוא יכול להישרף זה נכון? אם כן על כמה מתח להשים את המעבד? תודה! סהר.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by ychamp,

אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  20. ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by xyples,

איפה אפשר לקנות גריל למאוורר 80 ממ ומה בערך מחירו?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by dennis14,

איזה משני גופי הקירור לצ'יפסט האלו אפקטיבי יותר?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

25. בחנות TMS נעשה לי אוברקלוק למחשב ללא שביקשתי על ה2500k + mugen 2 כרגע מהירות הליבה היא 4.3 בעיקרון בדקתי טמפרטורות הכל יציב תמיד גם בבדיקת מאמץ ונראה בסדר. העניין זה שמהירות הליבה תמיד על 4.3 על אף שהבנתי שזה יותר בריא למערכת כשהמחשב משנה את מהירות הליבה לפי הצורך. אז הבנתי שיש הגדרת EIST שעוד משהו בנידון, מה המשמעות שלה? יש לי עוד כמה הגדרות שכולן disabled: cpu enhanced halt c3/c6 state support cpu thermal monitor cpu EIST function Bi-directional prochot האם חלקן אמורות להיות על enabled? האם זה ידאג שתדר הליבה ישתנה לפי הצורך?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.