עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה ביומיים האחרונים שמתי לב שהמעלות עלו במחשב והמחשב ניתקע \ נכבה בדקתי את הכל ושמתי לב שאחרי דקה של עבודה של המשאבה היא מפסיקה לעבוד עולות המעלות ואחרי דקה וחצי היא חוזרת שוב לעבוד פעם זה לא קרה לי, כרגע זה כן זה קרה למישהו גם ?

2. Started by yotamavi,

הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by shronxx,

אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?

5. Started by Void,

יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?

6. Started by teddy85,

אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש

7. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  8. Started by arikbaron,

מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה

9. Started by XtraZone,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש

10. Started by מכבי חיפה,

אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום מה זה בדיוק הערך הזה? חשבתי שהוא ערך טמפ' המעבד אבל הוא שונה מהערך הקודם שיש לי (ועדיין מופיע) דהיינו יש לי עכשיו שני ערכים לטמפ' מעבד? וזה גם לא יכול להיות כ. מסך כי גם לו מופיע ערך נפרד. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by -Blaze-,

תראו את המפרט שלי. כשהבאס הוא 320 הטמפרטורה במנוחה היא 50 מעלות, וכשהרצתי 3 בדיקות SPI במקביל הופיעו לי נקודות לבנות על המסך והמחשב נתקע. אז אני מבטל את הOC בינתיים. כי אין לי דרך לייצב אותו. אבל איפה הבעיה? מה מגביל אותי? אני לא מבין!!! נ"ב לא העלתי מתח ולא כלום, אני צריך? ו50 מעלות למנוחה זה לא יותר מדי?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  14. שלום לכולם זה המפרט שלי שכרגע על סטוק: C2D E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975x G.skill 2048 DDR2 6400 800mhz Connect 3D x1800xt 256MB+AC accelero WD 250GB SATAII 16MB Gigabyte 3D Aurora Enermax 400W Liberty הטמפ אצלי במצב מנוחה : מעבד 40 מעלות הלוח על 50 וגשר הצפוני 59 הכרטיס מסך על 58-62 זה לא גבוה למערכת עם מארז וקירור כמו שלי? תודה לעוזרים

15. Started by yogev_k,

חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  16. Started by D-Bang,

הרכבתי את המעבד על הלוח הנ"ל שמתי קירור של AC, פריזר 7 פרו בEVEREST (וגם תוכנות אחרות) רשום לי: Core 1/2: 47c (בBIOS כ 42 מעלות) CPU: ~65c mother bord: 48c GPU (7600GT): 55c HD (samsung): 37c אני מניח שCPU זה הNB (לפחות לפי הBIOS). רציתי לדעת אם הטמפ' האלה תקינות? בדגש על הNB ה 60+ נראים לי קצת מוגזם...

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  17. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה בסוף ללכת על מאוורר אז למי מבין ה 2 יש קירור יותר טוב ?? ופחות רועש!?? ואם איזה אחד מהם אני יוכל לעשות OC יותר טוב !??! AMD 64 BIT 3000+

18. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by Ac1D,

המעבד בחתימה. אני מעוניין להוציא אותו ואני רואה שיש שתי קליפסים לבנים מכל צד. לאחר שאני מרים אותם.. לא הבנתי מה אני צריך להרים. אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by Ido.K,

לסוקט 939,תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by spacedude,

אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר

22. Started by JellyBlast,

שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.

23. Started by kinglol,

שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?

24. שלום לכולם התקנתי על המעבד שלי זלמן 9500 ד"א אחלה קירור שקט והמעבד שהיה מגיע ל60 מעלות במנוחה עכשיו הוא ב35 מעלות במנוחה... אקיצר נשארתי עם הקירור סטוק של אינטח והשאלה זה אם יש מה לעשות איתו... יש לי מאוור שמכניס אוויר למארז שזה מקרר את הHD ומאורר שמוציא אוויר מהמארז ואת הזלמן... אז יש איפשהו שאני יכול לשים את המאוורר הזה? (זה מאורר סטוק של פנטים 4 530 תושבת 755 פרסקוט נראלי...) תודה עמית

25. עשיתי אוברקלוק קטן עם תוכנה של GIGABYTE של הלוח אם שלי, עם אני לא תוהה easytune עכשיו, המהירות של הFSP תקועה על 201.0MHZ, ניסיתי להוריד דרך התוכנה ללא הצלחה, ובBIOS רשום שזה על 200. וככה שרואים שעשיתי אוברקלוק.. אני צריך לשלוח אותו למעבדה ואני לא יודע מה הם יעשו עם זה, למישהו יש מושג ? ועוד משהו, קניתי מKSP והיה מדבקות על המארז שאם אני יוריד אות אז האחריות תפוג .. והיתי חייב לנקות אבק אז מישהו יודע מה יעשו לגבי זה ? עריכה: קניתי משחה טרמית AS5, ואני לא יודע ממש איך למרוח .. פשוט לשים כמות קטנה באמצע המעבד ולמרוח על כולו ? אני זוכר שפעם היה פה מדריך ואני לא מוצא אותו ..

• 1 תגובה
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.