אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אממ אז תקשיבו, אני חדש בתחום של ה-OC.... יש לי מעבד ישן יחסית ומציקה לי המהירות שלו... אז החלטתי לעשות לו אוברקלוק אבל אני לא ממש מצליח...הצלחתי מ-3.00MHZ להגיע רק ל-3.30MHZ... הייתי רוצה שתעזרו לי להגיע לתוצאות טובות יותר שממש ישפיעו.... לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה לעוזרים....!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הי חיפשתי כמה תוכנות וכל תוכנה מראה לי Temp N\a הS.M.A.R.T עובד. אם איזה תוכנה אני רואה תודה.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים למארז, אחד מכניס ואחד מוציא. איזה כדאי לי לקנות, שלא יהיה יותר מדי רועש ויעשה תעבודה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מפרט: i7 4790k @ 4.4Ghz Gigabyte G1 GAMING GTX 980 4GB 16GB Kingston hyperX 1866Mhz ASUS MAXIMUS VII RANGER seasonic 650w gold x-series NZXT H440 לאחרונה עדכנתי את הBIOS ל2801 והפרופיל של המתחים התאפס לי. מכיוון שאני מפחד להתעסק במתחים ללא מדריך, אני לא מצליח למצוא מדריך ל4790k בשביל adaptive voltage. יש ברשותי עוד 2 מאווררים שבאו ביחד עם הh100 ואני חושב להתקין אותם גם. איפה כדאי להתקין אותם בשביל סירקולציה טובה? המאווררים הקדמיים והאחורי מחוברים לHUB שבא עם המארז. המשאבה מחוברת לCPU בלוח אם והמאווררים של הרדיאטור מחוברים ל chs_02 כמה דברים שאני הולך לעשות בעקבות הדיונים שקראתי פה בפורום: חיבור המשאבה ישירות לספק החלפת משחה טרמית צריך את עזרתכם ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות א"ק למעבד אינטל 830 החדש שאני מתכנן לקנות אבל אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות לו האובר קלוק המתוכנן הוא 3.4 אם אפשר ... הסכום הוא גג 400 ש"ח... תודה לעוזרים שמעתי על הXP 120 שהוא טוב אבל ששמעתי שאין להשיג לו תושבת ושמעתי גם על הBigTyphoon וה Zalman CNPS7700-Cu 120MM לא יודע מה לקחת אם לקחת אחד מהם בכלל
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Amd 3200+ Venice @ 2100 300x7, כאשר זו המכפלה הכי גבוה שהמעבד מגיב ב-HTT כזה, המחלק לזכרונות עומד על 166(233mhz) מה המתח המקסימלי שאפשר לתת לווניס לטווח חיים ארוך(ביגטייפון)? מה עדיף? HTT גבוה או מכפלה גבוה?(הגעתי עם המעבד גם ל-270*10) ואם למישהו יש רעיון איך אפשר לעלות טיפה מ-2700/2100? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37298 Mobo: Dfi LP UT NF4 טמפ' מעבד: מאמץ: 38 מנוחה: 33
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
ok קודם כל כרטיס שנתן לי ועדיין פחות או יותר נותן לי ביצועים כמו שאני רוצה... הבעיה.. אני מדליק אותו הכל טוב וסבבה אחרי רבע שעה, חצי שעה שאני באמצע משחק הוא נתקע לי... הכרטיס פשוט נתקע! שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה בלי משחק בלי כלום לא נתקע ולא כלום.. שהוא נתקע פתחתי את המחשב.. נגעתי בגוף קירור והוא היה ממש רותח!! הגעתי למסקנה שזה הבעיה ולא המאוורר כי הוא עבד תקין איך אני מסדר את זה שהטמפ' ירדו..?
-
מה ההבדל בן הבקר הזה Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s136 האם הוא שקט ? כי חשוב לי השקט תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי לוח אם של Gigabyte GA-8IPE775-G ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להרויד את המכפלה שלי בביוס ואם כן אז היכן? אני מעוניין לעשות זאת כדי לעלות יותר את ה-FSB
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת לגבי אפשרות ה OC שלו האם בעידכון ביוס או בתוכנה וגם בנושא הקירור כי שמעתי שקשה לשים לא HSF חדש בגלל הSHIM שלו. וגבי קירור זכרונות
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום! היה לי אטלון 4400 (מ-2300 ל-2750 ) אבל הוא היווה לי צוואר בקבוק ל8800GT.. החלפתי ל6400 ועשיתי לו OC (מ-3200 ל-3450) את הזיכרונות הורדתי בתיזמונים ואת הHT הורדתי לX3 מה שנתן לי את הנתונים הבאים: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=343445 ברגע שאני מנסה לעלות FSB המחשב נהייה בלתי יציב וקורס..=\ האם זהו ה-MAX שהמעבד הזה יכול או שאני לא עושה משהו נכון?? המשך ערב נעים... NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס 4870 של אסוס ובכל פעם שאני מנסה להכנס לאופצייה של ATI OVERDRIVE אני מקבל את ההודעה הבאה : "ati capabilities have not been initialized yet, please try again later " מישהוא יודע מה היא הסיבה לכך ? הדרייבר הוא בגרסה 8.10 (אבל גם הגרסאות הקודמות לא עבדו) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-