אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי ושלום ברצוני לדעת :8800gts 320 מה התוכנה המומלצת לאוברקלוק? ואם יש הגדרות מומלצות אשמח לדעת ה BFG משתוקק לדהור קדימה.................[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:00:23 ניסיתי להוסיף את ממשק האובקלוק של nvidia רק משום מה הוא לא מופיע?מערכת הפעלה ויסטה מישהו יודע מדוע? Coolbits
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
היי מבחינת חיבור הגוף קירור למעבד- לאחר החיבור הגוף מעד רוטט ויש תזוזה אם לוחצי קצת בכח. ע"פ העלון שבא עם גוף הקירור רשום אכן שכל המערכת צריכה להיות מעט רופפת. האם תקין? כמו כן, טמפ' מעבד ממוצעת לאחר עבודה-45 מעלות. אומר שתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
גודל: 120MM לדים: בלי רעש: די מפריע לי אני ישמח למאוורר שקט אבל אם אין אז לא נורא הקירור יותר חשוב תקציב: לא מוגבל איזור מגורים: בסביבות חיפה אני צריך חנות עוד משהו ממש חשוב בשבילי... אני משתמש במאוורר הזה למודינג של הXbox שלי כי הוא התחמם יותר מידי... זה לא משנה לסוג מאוורר מה שכן עקרוני לי המתח שלו- 12V (אני כמעט בטוח שכל המאווררים עובדים על 12V אבל ליתר ביטחון) עריכה: אשמח גם אם תוכלו למצוא לי חנות באיזור שמוכרת את המשחה הטרמית Arcting cooling MX-2 באותו איזור תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אם מחליפים משחה טרמית למעבד זה יוריד בטוח טטמפרטורה של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכום, בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב חדש. ציוד הקפי\מארז\ספק\דיסק קשיח\כרטיס מסך\מסך כבר יש לי. אני רוצה לקנות מעבד + קירור למעבד+ לוח אם טוב ל - OC + זכרונות ל - OC. זה מה שהצלחתי להרכיב: Core 2 Duo E6300 BOX - 1050 NIS Gigabyte GA965PS3 - 702 NIS SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - 255 NIS מה כדאי לקחת מהזכרונות? G.Skill DDR 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBHK 4-4-3-5 - 1500 NIS Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL4 DUAL PACK 2x1Gb T800UX2GC4 CL 4-3-4-8 - 1757 NIS 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS 1. מה דעתכם על המפרט? הייתם משנים משהו? אולי לוח אם אחר? 2. איזה זכרון לקחת? 3. כמה רחוק אוכל להגיע ב - OC ללא יותר מדי מאמץ ובקירור אווי…
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אז ככה, עם האופטי שהיה לי קודם הכל היה טוב והכרתי יפה מאוד את המגבלות שלו. עם C2D אני קצת אובד עיצות ואשמח לשמוע את דעתכם. קודם כל, קירור מים TT BW 735 עם רדיאטור מחוץ למארז, מאוורר בודד של 120 של AC משחת AS5, מעבד במהירות סטוק עומד על 32 במנוחה ו43 במאמץ. הטמפ' האלו נראות לי גבוהות מאוד יחסית לקירור הנ"ל, יש למישהו רעיון למה? חשבתי על המדבקה של איסטרוניקס שנמצאת על המעבד. לשם השוואה האופטי שלי היה על 22 מעלות (טמפ' חדר) ו32 במאמץ. אולי למישהו מתחום קירור המים יש רעיון למשהו שניתן לשפר במערכת הזו. אין לי כסף למערכת חדשה לגמריי, אבל אשמח לשיפורים לקיימת. שנית, מתח מקסימלי שניתן לתת למעבד? טמפ' מקסימלית שרצוי לא לעבור? מתח מקסימלי לזכרונות אני יודע, הם באחריות עד 2.2 (cells…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי את כל המפרט והחלטתי כי המחשב יחזיק מעמד לתקופה ארוכה, אזי כדאי להשקיע בקירור טוב כבר עכשיו. הדברים החשובים פה הם: 1. מעבד i7-4790K 2. לוח אם Gigabyte Z97X Gaming G1 3. זכרון Crucial Baslistix Tactical 8*2GB. 4. כרטיס מסך EVGA 780 SuperClocked עם 2 מאוררים. 5. מארז Deep Silence 1 עכשיו חשבתי שהקירור אוויר (אין לי רצון בקירור אחר) הכי טוב בארץ (חבל שלא מוכרים את המקררים של Phanteks) הוא ה NH-D15, אבל מה הבעיה... ברשימת תמיכה רשום שהוא גדול מדי ויחסום את הסלוט הראשון של ה PCIE: http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=68&lng=en#LGA1150_Gigabyte אבל בספרות של הלוח אם רשום שמומלץ לשים את הכרטיס הראשון (יש לי רק אחד) בסלוט הכי קר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני קצת אובססיבי לרעש ועדיין רוצה מערכת גיימינג בסלון אצלי. המפרט הנוכחי שלי הוא (מארז corsair 250d): - מעבד Arctic cooling 11 LP - מארז: Corsair AF120L & AF140L - ספק כוח Corsair CX430M כל האוורור פחות או יותר זול / הגיע עם המארז - ורוב הזמן המאווררים של המארז והכרטיס מסך כבוים וגם שנדלקים, לא עושים רעש חריג. המאוורר בספק כוח לעומת זאת עושה רעש די מעצבן... אני מעוניין להחליף את המאוורר בספק כוח שלי למשהו שקט יותר, ומסרטונים ביוטיוב זה לא נראה כזה מורכב. השאלות שלי הן: 1. כמה זה מורכב באמת? (למישהו עם חוש טכני סביר) 2. בסרטונים ביוטיוב הקונקטור עצמו נראה שונה ממה שמגיע עם המאווררים - או שדמיינתי? ובכלל איזה קונקטור צריך? 3. איזה מאוורר לקנות? של מעבד?…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מפרט: core2duo E6750 @ 3200 1.4v Gigabyte GA-P35-DS4 @ 413FSB קירור מים למעבד Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 @ 990Mhz טמפ: 35 במנוחה 47 במאמץ לוח 55 כל הזמן (גם בלי OC) בדקתי יציבות עם ORTHOS במשך שעה זה מספיק? עד כמה אני יכול לעלות מתח ל24/7?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מאווררים צריכים למארז של מערכת רגילה במידה ואני לא עושה OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
יש לי ATI 4870,הדרייבר שלי הוא האחרון,מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. המהירות של המאוורר שלי מוגדרת בדרייבר על 35%-40% ומדי פעם כל כמה דק' המהירות של המאוורר עולה למקסימום,או לפחות למהירות ממש מהירה (לפי הרעש אני יודע) ותוך 2 שניות חוזרת למצב המקורי שמוגדר לה. הבעיה הייתה גם בגירסת דרייבר הקודמת. אגב זה לא קורה תוך כדי משחק אלא אפילו תוך כדי מנוחה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבצע OC למעבד. יש לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע נמצא כבר בOC והוא כרגע עומד על 3.0 במקום 2.6 כל האנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהמעבד שלי יכול להגיע ל 3.2 בכיף. מה שכן הOC שעשו לי זה הטכנאי בחנות מחשבים משם קניתי את המחשב... החנות עצמה נסגרה כבר, ואני בעצמי אין לי מושג איך עושים OC. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להעלות ל 3.2. כעיקרון הטמפרטורות שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
למי שיש פנטיום 920D בבקשה שיפרסם את הטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ מלא במצב סטוק.. ואם איזה לוח אם הוא משתמש כי אצלי הלוח עושה בעיות עם הקריאה של החיישן והוא מזייף לפחות ב 10-15 מעלות כלפי מטה.. אסוס והלוחות שלהם אלק לוח אקסטרים!!! אז למי שיש שיפרסם פה בבקשה זה יעזור לי מאוד כי אני כבר 3 שעות מודד את הטמפ' עם מד-חום תודה רבההההההה SPARCO!!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האם יש עדיפות כלשהי לסוג האוברקלוק? , לעולות את המכפלה? או לעלות את הבאס? - הליבה הרביעית של המעבד נפתחה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-