עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?

2. יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  3. Started by morangal555,

http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=277 אני קונה אותו ב150 ש"ח

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  4. האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  5. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  6. Started by abyss20,

זה אפשרי או לא? יש לו צינורות לפתוח או שכולם כבר פתוחים?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  7. יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by teddy85,

אני רוצה מאורר לקדימה של המארז של AC והבנתי שיש מאורר שרק מוצאי אזה אני צריח לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  9. Started by romanklein,

שלום לכולם, יש לי מעבד פרסוקט 3 ghz ולפני שבוע החלפתי גוף קירור ל-arctic cooling freezer 7 pro. הייתה לי בעיה להתקין אותו חזק על לוח האם והוצאתי והכנסתי אותו איזה 20 פעם. כתוצאה מכך אני חושב שחלק מהחומר הטרמי ירד או נפגם. רציתי לשאול אם מריחה של משחה טרמית תוריד לי כמה מעלות ואם כן איזה משחה מתאימה לי? (כרגע הטמפ' היא 42-45 מעלות במנוחה) ראיתי את המחשה הזאת בנועה היא די זולה ואני חושב שהיא מתאימה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4406

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. Started by tomerzhr,

אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?

11. Started by Torn,

רכשתי את היום את הקירור הזה לאסוס 9800XT הזקן שלי, הוא עלה לי 150 ש"ח (סביר לא?). בכל אופן לפני ששמתי אותו הכרטיס היה רותח, והליבה הייתה מגיעה ל74 מעלות ואף יותר, במנוחה מנימום היה 60 מעלות, מידי פעם גם משחקים היה נתקעים לי (המסך נכבה). בATI TOOL גם במהירויות סטוק היה לי ארטפקטים, כך שנאלצתי להוריד מהירות! אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את הקירור הכל נפתר, חברים 42 מעלות במנוחה, 47 מעלות במאמץ מלא! המחשב יציב יותר, הלוח אם קר בהרבה. אפילו הטמפרטורות של המעבד השתפרו. לא האמנתי למה שגוף קירור יהיה מסוגל להוריד כמעט 30 מעלות. מה גם שהקירור שאסוס סיפקה עם הכרטיס היה נחשב למשהו יחודי, עם 2 מאווררים. החיסרון היחידי של הקירור הזה, הוא שאין קירור נוסף לזיכרונות, אבל בקרוב אני …

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by Barak_G,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך ATI 9550 READEON. אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג אבל משום מה זה מבוטל אצלי. הינה : תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  13. Started by WhiteLen,

היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  14. Started by Goadzilla,

אז ככה אני רוצה לשים מערכת קירור מים במחשב איך זה עובד ? האם אני יכול להתאים אחת כפי שאני רוצה? והאם זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  15. Started by yo0924,

יש לי מעבד אינטל 3.0 775 פרסקוט ועליו מורכב ביג טייפון (הורכב על ידי טכנאי מהחנות). הטמפ' במנוחה ללא כל מאמץ אפילו בלי אינטרנט ובלי שום תוכנה פתוחה היא 48 מעלות צלזיוס. מדוע הטמפ' כזאת גבוהה???(יש לציין שהחדר אינו חם מידי ויש לי עוד מאורר של 80 מ"מ במארז). טמפ' נוספות: Field Value Maxtor 6Y080M0 44 °C (111 °F) Field Value Aux 41 °C (106 °F) Field Value Motherboard 42 °C (108 °F) הטמפ' נמדדו ע"י תוכנת אברסט. אבקש ממכם המלצות איך לקרר את החלקים(אולי הוספת מאוררים או רכיבי קירור לחלקים מסוימים במחשב ). התקציב הוא עד 500 ש"ח בלבד.

16. Started by ZeppeliN,

עשיתי אוברקלוק ל3.4ghz (מפרט בצד) והשיפור בsuperpi 1m היה 5 שניות. זה טוב לא? הטמפרטורות כרגע (בזמן שSNM דולק) 58 למעבד 35 ללוח 57 לPWM2 זה קצת חם לא? הפריזר 7 פרו על מקסימום. רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך או שאם אני צריך לעשות עוד בדיקות. כרגע אין לי אפשרות לעשות 3DMARK למעבד. אני יעשה בהמשך... בקיצור מה אתם אומרים על הOC? ואגב, המאווררים של הטרנספורמר רועשים אז רציתי לקבל המלצה ל2X80MM (לא אכפת לי מלדים) שיכניסו אוויר לא מאוד יקר שיהיו שקטים. חשבתי על הArctic Cooling AF8025. איך הם?

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  17. האם הכרטיס שלי פועל עכשיו עם 16 צינורות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by idov,

היי קניתי מחשב AMD והמאוורר שקיבלתי מאוד רועש. מדדתי את המאוורר והוא 70X70 mm (בערך 3.5 אינץ' אלכסוני). מדובר במעבד Athlon 2800+ על לוח אם PC Chips K7. אשמח לקבל המלצה למאוורר שקט (לא צריך שיהיה מתוחכם או משהו כזה) בתקציב של עד 70 ש"ח - אם יש כזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  19. מישהו יודע משהו על הקירור של ה E6300?? האם הוא טוב/רע?? לאיזה קירור אפשר להשוות אותו??

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  20. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

מחפש קירור חזק, עמיד ואמין [קיצר הכי טוב] ל - Sapphire Radeon X1800GTO2 512M + אפשרות ל - OC גדול.... במקסימום 200 ש"ח וכמובן אם אפשר אז יותר זול. * האם הקירור שבא איתו [של ה - XT] יעיל ומספיק גם ב - OC ושווה להשאר איתו ?!

• 1 תגובה
    • 367 צפיות
  24. טוב אני לא מצליח לייצב את המעבד על 2700MHZ, אז העלתי תמתח ל 1.66 אבל עדיין המעבד לא יציב. יש מצב לעלות תמתח ל 1.7? או שזה לא הגיוני? אני מסרב להאמין שהגעתי לגבול של המעבד יש לי 3200 בסקוט 939 ווניס.

25. Started by WeddingSinger,

האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775

• 1 תגובה
    • 401 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.