אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי מעוניין לקנות קירור למעבד הנ"ל מה אתם מצעיים (לא קירור מים ולא חנקן) תקציב ~500
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את קירור הסטוק הנוכחי. תקציב: עד 400 ש"ח (אלא אם כן החריגה תביא לביצועי קירור טובים יותר) שקט- 8/10 קלות הרכבה וניקוי- 10/10 (ללא הוצאת לוח אם) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אין לי מושגג איך עושים אובר קלוק ואני צריך קירור למעבד מה אתם ממליצים
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הכטיס מסך שלי (ATI Radeon X850 XT) לאחד יותר טוב כי הוא מרעיש מידי! איזה קירור אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מבקש שיהיה זול עד כמה שניתן גג 150 ש''ח אם אפשר פחות! :-\ ומה זה אוברלוק יש סוגי אוברלוק? האם אני יכול לבד או עדיף מעבדה ?
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף תקירור המקורי של אינטל לאחד טוב שיוריד לי טמפ' משמעותית ויאפשר לי אוברקלוק לבאס 380-400 אני יודע שיש ת FREEZER 7 PRO אבל הוא עולה כ 150,ואין לי אפשרות להוסיף לו. יש יותר זול ?
-
- 10 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
השגתי לאחד שלי מחשב עכשיו יש שם FX5200 שאין לו מאורר אלא פלטת קירור כזאת .. והיא לא תפוסה טוב , הכרטיס מגיע ל65-70 מעלות , נגעתי בו ואפשר להכין עליו חביתה בקטע רציני . עכשיו יש קירור זול לקנות לו ? לא מעוניין לקנות לו כרטיס חדש חרם על הכסף , מריץ לו פיפא גנרלס וכל המשחקים הקלים .. אממ ויש לי 2 קירורים של מעבדים , אם אני יחבר אותם וישים אותם על הכרטיס מסך זה יוריד אותו באיזה 15 מעלות ? אם יש פתרוונת אחרים אשמח לשמוע , תודה ויום טוב אריק .
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי הכרטיס שלי די חם לאומת המחשב, וחשבתי לקנות לו ICEBERQ, במקו ם הקירור סטוק. אז רציתי לדעת איך הICEBERQ בקירור לכרטיס מסך (fx5600) תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקרר כרטיס מסוג geforce2 בעזרת סינק של P4 ומאורר עכשיו אחת הבעיות המרכזיות שעומדות מולי היא איך לתפוס אותו על הכרטיס(אין לו חורים) אני די חשבתי על דבק טרמי(מישהו ניסה?) אני פתוח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם קיימת חיה כזו כמו קירור צד שלישי לכרטיס המסך הנ"ל? אני רוצה לשנות את הקירור בגדול 2 סיבות רעש וחום. אני זוכר שבזמנו היה ניתן לקנות קירור לכרטיס מסך אפילו בKSP אך נכון להרגע לא נתקלתי בשום חנות שמוכרת.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי זמן מסויים שאני משחק ב GTA אני מגלה שהמשחק פתאום לא חלק כמו בהתחלה. אפילו פעם אחת נתקע לי והייתי צריך לעשות ריסט. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם. הוא פשוט רותח. האם יש סטוק קירור יותר טוב ל GTX 260 שאפשר לקנות ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי עצה לגבי גירור למעבד הנ"ל, כרגע יש לי arctic freez 7 אבל הבעיה שלי איתו שהוא עושה הרבה רעש (המעבד שלי הוא ללא OC, הוא לא K) וחשבתי להחליף לקירור אחר, אבל אני דיי מתלבט לגבי coolver master 212 evo או דגם אחר. הסוקט שלי הוא 1155. אגב, האם יש המצלמה גם להחליף למעבד אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום אני מתחדש במעבד וצריך קירור חדש יש המלצות לקירור עד 200 ש"ח? חשוב שיהיה שקט. אם יש ביותר זול אפילו יותר טוב. לוח אם H81 HDS מעבד I5 4590 מארז ANTEC ONE כ.מסך HD7950
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי הקירור שיש לי עכשיו פשוט מעצבן אותי , הוא רועש מדי לדעתי [ כשאני משחק BF3 לדוגמא לפעמיים אפשר לשמוע אותו דרך האוזניות ] וגם הטמפ' שהוא מציג לא הכי טובות. אני מגיע ל 73 בערך אחרי כמה דקות משחק. אני יודע שאני לא הולך לבצע O.C ולא צריך להפגיז בקירור , אבל אם כבר אני מחליף שיהיה משהו טוב. אם אני אקנה מTMS חשבתי על זה - http://www.tms.co.il/product/11458 אם מKSP , על זה - http://ksp.co.il/?uin=13196 אשמח לשמוע מה עדיף עד 210 ש"ח בערך. זה מה שיש עכשיו - http://www.deepcoolglobal.com/Product/ALTA9/ עוד נושא שחשוב לי , המשחה הטרמית. ראיתי שבחלק מהקירורים יש משחה על התושבת. האם זה אומר שאפשר לוותר על קניית ומריחת משחה חדשה ? רק לנקות את הישנה וזהו ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איזה קירור אוויר מומלץ להמהרה? האם זה רועש?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור נוזלי למעבד I7 4770K עם OC בינוני עד כבר לצורך עריכה ועיבוד וידאו וגראפי התקציב שלי זה 750 רצוי 2x140 ממ המפרט שלי זה I7 4770K עם OC GTX780 X2 SLI עם oc לוח אם MSI Z87 G45 SeaSonic x850 gold מארז Corsair Air540R 16GB DDR3 2133MHZ SSD SAMSUNG 840 120GB HDD SEAGATE BARRACUDA 2TB תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-