עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OfirOfir,

שלום, אני מעונין להחליף במארז שלי את מאווררי ה-120mm מקדימה ומאחורה בדגש על כאלה שיהיו שקטים אך אפקטיביים. בדגש על שקטים כמה שאפשר. אודה להמלצה על דגם מומלץ, עד 100-150 ש״ח למאוורר (יש עדיפות ל-Noctua?). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by walla,

מה ההבדל בין הקטודה הזאת http://www.pch.co.il/docs/pd203496857.htm לקטודה הזאת: Thermaltake PerfectLight Sound-Activated Cathode ובין זה גם http://www.pch.co.il/docs/pd585443331.htm וזה: http://www.pch.co.il/docs/pd905624200.htm ואחרון חביב: Cold Lighting Cathode Kit - 2 lamps הם גם שונים במחירים למה?

3. כאמור הכרטיס הוא: leadtek winfast px8800 gts 640mb אלה בערך התוצאות: סטנדרטי.513\792 מנוחה: 61-63C מאמץ: 66-73C תוצאה ב 3DMARK06 לפני אוברקלוק 8614 דירוג 69 אוברקלוק.564\871 מנוחה: 62-63C מאמץ: 66-78C תוצאה ב 3DMARK06 אחרי אוברקלוק 9277 דירוג 29 רציתי לדעת אם אני מסכן ככה את הכרטיס מסך אם לא להוריד או לעלות את האוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. Started by Rhx,

פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. הטמפ' כרגע: הקירור על המעבד הוא של BigTyphoon הרגיל לא VX, שנורא מרעיש, האם אפשר לשלוט על המהירות שלו? או שכדאי להחליף אותו? הכבל שלו הוא 3 פינים, ובלוח אם יש כניסה ל4 פינים של CPU Fan , לכן הוא מחובר לSYSfan. מאוורר נוסף מכניס מקדימה, עוד אחד מוציא למעלה, מאחורה מוציא, ואחד בדלת בחור התחתוו מכניס. המארז הוא CM690. איך אפשר לשפר טמפ'? ואיך אפשר לשלוט על מהירות המאווררים? כי בspeedfan מסומן לי רק מהירות של מאוורר אחד ואין לי מושג איזה הוא . (3 מאווררים מחוברים לספק ולא ללוח אם, ו2 מחוברים ללוח אם כולל הקירור מעבד). אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד. האם הטמפ' תקינות? ע''פ איזה מדריך לעבוד? אין לי ניסיון בזה. תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  7. Started by vip133,

רציתי לדעת האם 65-67 מעלות במשחק ובמנוחה בין 40-50 האם זה בסדר לכרטיס מסך ati 1950pro תודה לעוזרים

8. Started by Shlomi TC,

שלום כולם! קראתי את המדריך הנ"ל http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ביצעתי את כל פעולותיו והכנתי את המאוורר ועכשיו השאלה שלי שאולי תשמע לכם מטומטמת: האם אני צריך לקדוח לי מקום נוסף במארז כדי לחבר את המאוורר במידה ואין לי עוד מקום למאוורר או שאני פשוט יכול לשים אותו ליד המעבד או למקום אחר שאני רוצה לקרר וככה הוא ייתקרר. גם קראתי מדריכים נוספים באתר אבל לא ידעתי אם אני צריך לעשות את זה. אני פשוט ממש לא בקיא בנושא הזה ורוצה קצת להעמיר בו אז תעזרו לי בבקשה ממש תודה לכולם, שנה טובה

9. מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?

10. Started by marvje,

הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis

11. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by walla,

אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות

14. Started by Alex1503,

אוקיי יש לי R9600PRO sapphire אני רוצה לעשות לו OC ורציתי לדעת כמה להעלות בליבה וכמה בזכרונות כל פעם? ואחרי שאני מעלה כל פעם את המהירות כמה פעמים להריץ 3DMARK?? והאם להעלות בהתאמה את הזכרונות והליבה הכוונה אם אני מעלה X בליבה להעלות ביחד עם זה X בזכרונות ??או אחרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  15. Started by HolliwinD,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  16. Started by Neldana,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  17. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by Seaninho10,

שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-60. כל המאוורים עובדים, ולהשוואה, במצב רגיל המעבד 40 מעלות, לוח האם 35 וכל השאר באזור ה-40.. רק ה-GPU על אזור ה-60 וה- GPU Ambient (קויותי לדעת מה זה..) על אזור ה-50. כאשר אני משחק המעבד ושאר הרכיבים מתחממים ב-10 מעלות פלוס מינוס וה-GPU מתחממם ב-40 מעלות. מצב זה אינו תקין ולכן אני שואל מה עליי לעשות. תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. שלום לכולם... אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m... ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0.. ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12.. מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה.. ולפעמים זה כן עובר.. עריכה: מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70? בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. Started by offirs,

קראתי עשרות שירשורים בפורום על קירור למעבד,ועל ההמלצות לקירור. יש לי מפרט שמורכב ממעבד Q6600 לוח אם P35 מארז לקסה ספק קורסייר 450 זיכרון 4 ג'יגה למארז יש 4 מאווררים ולא מתוכנן OC השאלה אם דרוש קירור למעבד,או שניתן להסתפק במאווררים הקיימים? אם בכל זאת כדאי, חשבתי על AC PRO 7 או ביג טייפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. Started by Jack_g,

קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  23. Started by Trance,

שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט

24. אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.

25. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.