אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בתוכנה SiSoftware sandra זה רושם לי את הדברים הבאים על הקירור של המעבד. מה הכוונה? Cooling system thermal resistance is abnormally high. Check cooler/transfer material! Cooling system thermal resistance is higher than recommended. Check it!
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
יש לי לוח של soltek ויש להם כלי מיוחד שנקרא redstorm overclocking ושמעתי שהוא יעיל אך אין לי מושג איפה אני מוצא אותו. הוא נמצא בביוס? או ניתן להורדה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מה הכי הרבה שהגיעו איתו על קירור רגיל ואיזה מהירות אני יכול להגיע בלי יותר מידי סיכון ומאמץ?
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
או קיי אז לפניי הכל... בשעה טובה הצלחתי להעלות עוד קצת את הOC שלי.. הנה הנתונים... מעבד 2720 (320X8.5) מתח 1.612 טמפ מנוחה 35 מאמץ 52 (קיץ) זכרונות וכאן הבעיה... בביוס רשום 266 מתח 2.8 מחלק DDR333 בזמונים של 2.5-4-4-8-1T בתוכנות שרשמתי בכותרת רשום לי 247.5 האם הביוס טועה או התוכנות עצמן טועות?.. אני לא יודע מה לעשות תודה מראש. predator_008
-
- 1 תגובה
- 371 צפיות
-
-
3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לערכת ניתוב (relay), מיועדת למשאבה שמקבלת מתח מהשקע בקיר הדרישה היא לערכה שמפעילה/מכבה את המשאבה יחד עם המחשב (אין צורך בכלמיני גאדג'טים מסביב) וזהו בעקרון כמובן, עדיף שהיא תהיה כמה שיותר זולה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800LE ואני רוצה לפתוח לו צינורות אבל לפני זה אני רוצה לדעת כמה דברים... אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל- 1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? ואני רוצה גם לדעת האם היא מבטלת את האחריות? שאלתי את זה כבר בדיון אחר פה אבל נעלו לי אותו כי שאלתי שם עוד משהו שלא התאים לפורום ולכן לא הספיקו ממש לענות לי אז אני שואל שוב... אני מבקש שרק מי שעשה כבר פתיחת צינרות ו/או יודע בוודאות על מה הוא מדבר יענה לי על השאלות..אני לא רוצה סתם אחרי זה להידפק אם כרטיס מסך הרוס...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגוף קירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT pci-e והאם הוא טוב . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה וואט צורך P4 1.7 Northwood? כנ"ל לגבי Radeon 9800pro? ועוד שאלה המחשב בראשותי כבר כ5 שנים, יש צורך בחידוש המשחה התרמית שעל המעבד או שאין לזה כל משמעות מבחינתי?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד בסוקט 754 הוא לא צריך להיות חיית קירור כי לא מתוכנן אוברקלוק רק שיהיה כמה שיותר קטן ויעיל יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני יכול לחבר שלוש מאוררים (אחד 120 מ"מ ושנים 80 מ"מ)רגיל בלי ביי-באס?? אם חייב ביי-באס כמה הוא עולה??
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אותו מאחורה שיתן תאורה יפה ושיהיה כמה שיותר שקט http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-