אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. קניתי כרטיס HD4850, התקנתי עליו S1 ACCELERO. לצורך העניין גם עשיתי בדיקות מאמץ עם תוכנת ה FURMARK/ מה שמוזר זה שבתוכנה הזאת, שאני מריץ STABILITY TEST... הוא מעיף אותי אחרי -25-15 שניות בערך.. למסך שחור..כאילו הכרטיס מסך מנתק את עצמו לפני שייגרם לו נזק או משהו... והוא בכלל רק מגיע ל75 מעלות... יש לציין שגם לפני התקנת הקירור הוא היה מגיע ל107 מעלות.. ואז היה עושה לי מסך שחור..וכאילו מנתק את עצמו הכ.מסך... בכל מקרה... אני דיי בטוח בגלל שמופעל VPU RECOVER. האם הדבר הזה הכרחי? הוא אכן שומר לי על הכרטיס מסך? בחלק ממקומות שמעתי שבכלל לא מומלץ להשתמש בתוכנת ה FURMARK...שהיא הורסת או משו...? ופשוט אני עושה לכרטיס שלי OC.. אני עכשיו על ההגגבלה בOVERIDE 700/1200 הס…
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום שלום רציתי לשמוע את דעתכם על התוצאה של ה-OC שעשיתי לכרטיס שלי טמפ' במאמץ 55-60 מאורר 65% 831@1039 מעבר לזה היו שגיאות ב- ATITOOL . לא נעשה VCORE יותר מ- 1262 בסטוק . כי אני גם לא יודע לאן להעלות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברל'ך רכשתי לפני ימים מספר XFX hd5850 מנועה מחשבים (זה יוצא חרוז, תקריאו בקול רם) אני בסך הכל מרוצה ממנו, משחק ונהנה, אך שמתי לב שיחסית לטמפרטורות המיוחסות לו ברשת, הכרטיס שלי מתחמם מעט יותר. בגדול מצויין במספר אתרים כי הטמפרטורה במנוחה היא סביבות ה30+ מעלות ואילו במאמץ 60-70, ושלי יושב כבדרך קבע על 44 מעלות במנוחה, ובמאמץ 70+, כלומר 10 מעלות בממוצע מעל הטמפרטורות המומלצות. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? אגב, אני משוכנע שבמארז שוררת סירקולציה טובה + , המארז הינו Centurion590 והוספתי מאוורר שנושף על הכרטיס ויש שניים שמוציאים אוויר מלמעלה (בנוסף לאחד שמכניס אוויר מקדימה)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט בצד.. עשיתי OC מ266 ל316 בFSB והכל יציב אני רוצה לדחוף את זה עוד וכשאני מגיע ל320 בFSB הHDD מתחיל לתקתק. יש לציין שיש לי 2 HDD. שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד פועל בSATA ואחד בIDE הSATA לא מזוהה כשאני ב320 והIDE כן.(מה שאומר שהSATA מתקתק) כשאני מוריד את הFSB חזרה למתחת ל320 בHDD חוזר לעבוד כמו שצריך. ממה זה נובע? יש דרך להגיע לFSB גבוה יותר ושהHDD יעבוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא יודע למה עשיתי את זה.... ממש לא..... אבל רציתי אחד כזה משלי IBM Deskstar 60 GB הברגים בקושי היו מוברגים, כך שיכולתי בקלות לשחרר אותם עם צבת, אם כי היו ברגים עקשניים.... חיתוך - דרמל, לאחר מכן שיוף גס - דרמל, ושיוף יותר עדין - דרמל. החלון - שקף קצת עבה, לא פרספקס ! בין התמונו השונות תוכלו לראות תמונה שאני מחבר את הדיסק לראות אם הוא עדיין חי בבקשה: אשמח לתגובות, שבת שלום, אבנר
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון התחלתי קצת לסדר את המארז (ניקוי אבק, החלפת כיוון המאווררים, הוספת מאווררים, סידור כבלים וכד') והופתעתי לראות עד כמה שזה משנה את טמפ' המארז. עקב זה, החלטתי כי אני צריך להחליף את ה-heat sink הישן והפשוט אשר בא עם המעבד ב-heat sink חדש, חזק והרבה יותר יפה... אבל הבעיה שלי היא שהמארז שלי קטן (מאוד הייתי אומר) ולכן אינני יכול לקנות heat sink גדול במיוחד. בנוסף לזאת, רציתי לציין כי עוצמת הרעש אשר ה-heat sink ייצור לא תפריע לי, לכן לא אכפת לי שהוא יהיה רועש. קצת פרטים על המחשב שלי: Intel p4 530 prescott socket 775 LGA הלוח אם הוא של החברה Asus ודגם הלוח הינו P5SD2-X אני מניח כי זה מספיק מידע, אם צריך עוד רק תבקשו. תקציב: בין 150 ל-250, עדיף כמה שיות…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי heat sink של רסיבר (אני אשתדל לשים תמונה ביום הקרוב). למי שאינו מכיר מדובר בHS גדול מאוד, בעל "סנפירים" גדולים. יש אילו שהן מחשבות/הצעות לגבי איך אפשר אולי להוסיף את העניין הזה לקרר קצת את העניינים?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
תהנו http://www.digit-life.com/articles2/cpu/heatpipe-massive-shootout-dec2k5-part3.html [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו לי על מאוורר והיטסינק עד 100 שקל שיהיה טוב וקריר... למעבדי א.מ.ד SOCKET A כמובן. ***עריכה*** לא מתכנן אוברקלוק
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב. זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה: לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה. עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר. מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ??? כל עצה תעזור. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה היטסינק כדי לקנות לP3?!? או יש המלצה למשהוא טוב זול ובעיקר קל להרכבה!? :
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ברצוני לקרר את ה MOSFETS ורציתי לדעת האם משהו עושה זאת. הצעות מהיכן להשיג\איך להכין את HEATSINKS הקטנים במיוחד ל - MOSFETS - יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-