אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה עולה עד 75 מעלות ואני רוצה למצוא פתרון קירור לא יקר. אפשרות ראשונה: מאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב שממוקם בדיוק מול המעבד הגראפי של כרטיס המסך. המחיר: עבודה בלבד. אפשרות שניה: מכלול קירור Arctic Cooling Accelero L2 Pro VGA COOLER מחיר 77 ש"ח. לא ברור לי אם יש התאמה מיכנית מלאה של מכלול הקירור לכרטיס. נראה לי שאפשרות השניה תגרום לירידה של 25 עד 30 מעלות. לעומת אולי 10 מעלות באפשרות הראשונה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחשבתי לקנות את הקריסטל אורב, אמרו לי שהוא מרעיש גם אחרי שמורידים את הגריל שחשבתי לקנות את הICEBERQ של וונטק, אמרו לי שיש לו צליח חלש אחיד מעצבן ירדתי משתיהם, אני לא מוכן לסבול רעשים יש לי בבית מאורר קטן של מעבד 266 מגהרץ. מהקטנים האלה שהיו יושבים על לוח קטן משלהם לא זוכר איך זה נקרא... כל מקרה. איזה קירור יש לכרטיס מסך אני חייב לציין שהכרטיס שלי בא בלי מאורר והוא מתחמם בצורה נורמלית, חם חם.. אבל לא רותח תודה לאל.. אז איזה קירור טוב יש שהוא שקטטטטטטט והאם כדאי לי להרכיב את המאורר הקטן שהיה על הפנטיום 266 (הוא שקט.. מאוד) אבל הוא לא נראה לי ממש יעזור כי שחיברתי אותו לחשמל ושמתי את היד שלי 2 סנטימטר ממנו. הייתי צריך ממש להתאמץ בשביל להרגיש רוח חלשה חלשה אז כמה זה כבר יכול ל…
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני חושב לקנות קירור לכרטיס שברשותי שזה 8800GT ... מה אומרים על ה S1 ? וה AC TWIN TURBO ?שמעתי שהוא רועש ברמות זה נכון ?האם ניתן לכוון את מהירות המאוררים דרך תוכנה או משהו ? איך הוא לעומת ה S1 בתוספת מאורר 120 ממ? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך עם קירור פאסיבי מהסוג הנ"ל https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/GT1030-SL-2G-BRK/ האמת עם ציפיות נמוכות (עלה 350 ש"ח) אבל מפתיע אותי וסוחב את רוב המשחקים החדשים על 1080... העניין הוא שלאורך זמן הוא מתחמם. האם קיים פתרון פשוט לקירור שלו?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך דגם MSI 7300GT אני מעוניין לשים עליו מאורר אשמח להכוונה ולמידע כיצד אני שם מאורר על הכרטיס מסך... הנה תמונה שלו http://www.pctuning.cz/ilustrace3/stefek/lowend1/msi_geforce7300gt_back_big.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם צריך קירור יקר למעבדים האלה (יקר בשבילי זה עד 250 ש"ח) או שאפשר להסתפק בזולים ?? אני לא מתכנן OC למעבד .ובמארז עצמו כבר יש 4 מאוורים . חשבתי ללכת על ה Freezer i30 - http://ksp.co.il/?uin=14895. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור מסוג: zerotherm nirvana nv120 והבעיה איתו היא שנשברה לו התושבת ועכשיו הוא מחובר באמצעות 2 ברגים במקום 4 בתושבת . לכן אני מחפש קירור חדש שיהיה ברמה שלו ואפילו יותר טוב ממנו ואם אפשר שיתמוך גם בתושבות החדשות. התקציב שלי עד 350 שקלים . תודה וגח שמח .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב ושקט לOC למעבד שלי, הקירור חייב להיות "מגדל" ושהמאוורר יהיה מהצד (סטייל OCZ וונדטה ולא כמו טרמלטייק ביג טייפון). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש קירור חזק, עמיד ואמין [קיצר הכי טוב] ל - Sapphire Radeon X1800GTO2 512M + אפשרות ל - OC גדול.... במקסימום 200 ש"ח וכמובן אם אפשר אז יותר זול. * האם הקירור שבא איתו [של ה - XT] יעיל ומספיק גם ב - OC ושווה להשאר איתו ?!
-
- 1 תגובה
- 365 צפיות
-
-
הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קצת מתלבט לגבי שדרוג קטן שאני רוצה לעשות. כרגע יש לי מערכת מבוסס מעבד וינצ'סטר עם קירור רגיל של TT סילנט בוסט.הפליטת חום שלו היא 67 ואט. אני רוצה להחליף מעבד ואני מעוניין ב 4400 עם פליטת חום של 110 וואט.ראיתי שבסוקט החדשה AM2 ה 4400 לא כל כך חם ויש לו "רק" 65 וואט. אבל.. יש לי מערכת מבוססת אסוס A8N דלוקס ואני לא משחק וכל ההחלפה בגלל בעית חום ניראה לי מוגזם.למישהו יש הערכה איך אפשר להשאר עם מערכת קיימת החלפה לדואל קור ובלי שהמחשב ירתח לי?? קראתי ש ה 4400 מגיע ל54 מעלות וזה מצויין אבל מה עם הספק החום שהוא מייצר.עברתי כבר על כל מה שקשור עליו בפורום. הרבה תודה ושבוע טוב לכולם\ן
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 ל 5600 החמוד שלי למטרות OC שקט וקצת יופי ? (הכרטיס הוא של LEADTEK והקירור הוא מאלומיניום ויש עליו מאוורר של 120 מהדלת עם שראוד והוא לא יורד את ה 65 מעלות ברגיל )
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 non pro כמו שאפשר לראות במפרט והוא של הרקולס הוא בא עם קירור סטוק מאוד טוב כאילו מאוורר ל GPU סינקים לזכרונות ולמאחורה של המעבד של הכרטיס אני מצליח להגיע עם הכרטיס למהירויות גבוהות 400 CORE 360 MEM אבל שאני עושה אוברקלוק כל כך גבוהה הכרטיס מתחמם ממש ואם אני נוגע בסינקים אני מרגיש שזה מאוד חם במיוחד הסינק על המאחורה של המעבד. יש לי עכשיו מאורר מתחת לכרטיס מסך שעושה עליו רוח אז מהחלק התחתון אני מרגיש שהוא קר מאוד עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות קירור אקטיבי למאחורה של המעבד ואולי זה יעזור לדחוף את הכרטיס ליותר OC. אבל יש לי בעיה גם לעשות את זה בגלל שבלוח שלי IS7 שקיבלתי עם המאוורר החדש כאילו מה שיש על ה IC7MAX3 אז המאוורר על הנורט'ברידג' גדול מאוד ועכ…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ב newegg מעבד 1600X . רק לא סמתי לב שמעבד מגיע בלי קירור סתוק אף פעם לא השתמשתי עם קירור שלא סתוק ומחפש המלצה מה כדי ועדיף עד 150 ש"ח , אפשר מאמזון לא מתכוון לעשות אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני ככל הנראה קונה בפעם הראשונה AMD ורציתי לשאול איזה קירור אתם ממליצים , מטרת המחשב יהיה בעיקר משחקים. חשוב שהקרירור יהיה שקט וחשוב גם לשים לב שאם אתם ממליצים על קירור ב 150 שקל אז כבר שווה לשקול דגם מקביל באינטל כי המחיר מתחיל להתקרב לשם... (רק מתחיל כולם להרגע). בכל מקרה האם אני מחוייב בקירור ואם כן אז איזה?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה AMD 2.5 ואני רוצה לקנות גם מאוורר אני לא מתכוון לעשות OC רק מהלינק הבא http://www.skak.co.il/Trader/Products.aspx?loc=CPUFAN&DRID=CPUFAN קיבלתי המלצה על ה Spire FridgeRock With Temp Control For Socket A גג עד 100 שקל
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור למעבד AMD 3200 יש לי התלבטות בין שני גופי קירור ל OC האחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 נראה לי דווקא סבבה והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 שלפי הביקורות שאני שמעתי צריך להיות ממש טוב בכל מקרה אני דווקא בכיוון של Freezer 64 Pro אבל אני לא כל כך מבין בנושא אז אשמח לקבל עזרה אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-