אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 כאשר המעבד במאמץ הוא בטמפ' של בין 25 ל- 28 מעלות...... וכאשר הוא במנוחה הטמפ' שלו היא בסביבות ה-19 עד 22 מעלות..... הבעיה היחידה שלי זה לוח האם שלי והזכרונות..... יש לי לוח אם MSI P4MAM-V וזיכרונות 256 מ"ב ראם.... יש מצב שכאשר אי יעשה לו אוברקלוק אי יביא קירור של זלמן משהו טוב מאוד....!! השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות לו אוברקלוק רציני ?? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
-
-
יש לי היטסינק Thermalright SP-94 עם מאוורר Vantec tornado 80mm הוא נותן ביצועים מצויינים, אבל אני כבר לא יכול לסבול את הרעש שלו. גם שאני מכוון אותו על מהירות הכי נמוכה ( 3200), הרעש שלו מטורף. אני רוצה המלצה על מאורר שקט יותר? אפשר גם 80mm וגם 92mm , מה עדיף? האם מאוורר רגיל בעובי 25mm ( לא כמו ה- tornado ) , יתן ירידה גדולה בביצועים? או שזה מהשהו שניתן לספוג, בתמורה לרעש. המעבד ה- P4 3.0 , כרגע לא ב- OC .
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב לכולם, אז ככה יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עם קירור סקוט עשיתי לו אובר ל3.2 והטמפרטורות הם 46 במנוחה ו60 במאמץ 100% אחרי הרבה מאוווווודדדדדדדדד זמןןןןןןןןןןןןןןן השיא שלו זה 62 וזה היה לשנייה האם זה נורמלי ועוד שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם צלעות קירור ומאורר קטן עליהם האים זה אפשרי לעשות לו oc נחמד? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אם מחליפים משחה טרמית למעבד זה יוריד בטוח טטמפרטורה של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום הרצתי בדיקה בתוכנה S&M הוא הראה לי 2 בעיות ב CPU(FPU) power supply את השני הבנתי שזה אומר שאין מספיק מתח אבל מה הראשון אומר מה אני צריך לעשות כדי לפתור אותו עריכה בזיכונות הוא מראה לי בעיה מספר 1 מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט כמה מעלות הוא צריך להיות ביום חם תרשמו לי גם במנוחה וגם במאמץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין פה בפורום ולהכינס לנושא. הסתכלתי על נושאים ועמוד או 2 אחורה, ומישהו יכול להסביר לי קצת יותר טוב מהי פתיחת מכפלה וכו' הסתכלית עמודים אחורה ולא הבנתי. אם אני רוצה לעשות OC למחשב לא דרך הביוס לא OC רציני אל דרך תוכנה? ומאיפה משיגים Smartguardion - P4 P4S800MX
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב החדש שלי, והשאלה היא איזה זכרון אני צריך (איזה זכרון לא יגביל אותי ויעשה בעיות) הכוונה היא להגיע בערך ל- 2.7-2.9Ghz AMD Athlon 64 +3700 (s939) 2.2Ghz DFI LanParty Ultra-D NF4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
שאלה נגיד אני העלתי את הFSB ואז המחשב לא נדלק בFSB הזה אני מעלה וולטים של המעבד? כי זה מעצבן לפתוח את המחשב ולאפס את הביוס כל פעם הדרך היחידה שזה עובד לי זה עם אני מוריד את המכפלה ואז ווינדאוס לא עולה תודה מראש, טומי.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-