עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nizans,

התקנתי mugen 2 חדש על I5-760 עשיתי OC קליל יחסית ל3.5 והטמפ הגיעו במאמץ ל75 מקסימום. זה גבוה לא? במנוחה ללא OC הטמפ' בסביבות ה25 מעלות. ובמאמץ 50. לי זה נראה גבוה. יש למישהו MUGEN 2 על I5 שיש לו טמפ' דומות? עוד שאלה - איזה טמפ' לא מומלץ לעבור עם המעבד הזה?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Supernak,

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by RonCohen,

טוב אז התקנתי את המוגן 2 שלי סוף סוף על לוח אם חדש יש תוצאות יפות לפני אוברקלוק בקרוב נעשה איזה 4GHz לפני כל השינויים היה 3.8GHz שיפור של טפרטורות כמעט 40 מעלות!!(אם החלפת מארז...) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה קירור כמה שיותר שקט, אני מתכנן לקנות מIQPC אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום חברים, החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט. חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו? הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם). האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע? יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע... האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9). יש המלצות אחרות? תודה.

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by flying_g,

פאקינג גאונים החבר'ה האלה. http://scythe-usa.com/product/cpu/116/ScytheUSA-ProductsCPUCoolersusanoo116index.html 12 צינורות נחושת. 4 מאווררים. 4 PWM. וקירור שיותר גדול מלוח ITX. כשראיתי את זה פעם ראשונה אמרתי וואו במשך רבע שעה

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Classified,

חבר שלי מחפש קירור לכרטיס הזה למישהו יש המלצות? עד 300 שקל

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  11. אני רוצה להחליף את הקירור שלי למשהו יותר רציני (בשביל אוברקלוק יותר רציני) אז חשבתי על הצירוף הזה: sf II + Thermalright SLK 900A או שיש משהו טוב יותר מבחינת ההיט סינק כאן (שמתי את הלינק הזה בשביל שתראו את הדגם 947u ומשם תכנסו לרשימה של AMD) ותגידו לי מה יותר כדיי לקחת (אבל לא להמליץ ישר על הכי יקר אלא רק עם יהיה הבדל ביצועים משמעותי)

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. ??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. אהלן לא מזמן החלפתי לוח אם במערכת ישנה(מבוססת פנטיום D), בזמן האחרון המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ברמות שזה כבר בלתי נסבל. בגלל שזו מערכת ישנה שלא מתאמצת יותר מידי(אינטרנט אופיס וסרטים) אשמח אם תמליצו לי על פתרון קירור זול ויעיל(~60-70) חוץ מזה, האם יש צורך להחליף גם את ההיטסינק? או שיש אפשרות לרכוש רק מאורר שיתלבש על ההאחד הקיים? בנוסף, הבנתי שצריך גם למרוח משחת קירור תרמית, איזו מומלץ לקנות על מנת שזה יהיה הכי פשוט ויעיל למרוח? במקביל, על מנת לחסוך פוסט נוסף, יש לי מארז(במערכת אחרת) דגם CM690, בזמן האחרון המאוורר האחורי והקדמי התחילו להרעיש יותר מבעבר(רעש שמתחזק במשחקים), מה ניתן לעשות על מנת להשתיק אותם בחזרה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by XGALX,

קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אהלן, התחדשתי ב Katana 3 היום. לפני זה היה לי קירור סטוק שמולו ישב על דלת המארז מאוורר 90M שהכניס אוויר. (תמונה של המאוורר) עכשיו בגלל שהמאוור של ה-Katna פונה לצד, אז המאוור שיושב על דלת המארז סתם מתבזבז ויוצא שהוא מכניס סתם אוויר לתוך גוף המתכת שאליו מחובר המאוורר של הKatna (תמונה של ה-Katana) חשבתי למקם אותו שלב 1 מתחת לאיפה שהוא נמצא שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. כל מקרה מקווה שהבנתם את המצב ואשמח להצעות מכם. אם יש צורך בעוד תמונות אז תגידו.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by qpalzm,

או במלים אחרות, CNPS9500 במהדורת ה110 מילימטר: http://www.matbe.com/actualites/12713/zalman-cnps9700

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. הקירור נקרא Accelero S1 Rev. 2, קירור שקט מאוד, לא עושה רעש כלל במצב רגיל, ובמצב של עבודה מקסימלית גם כן בקושי עושה רעש (0.1sone) - פחות מ20 דציבלים. הקירור יעיל מאוד ולדוגמא שמו את כרטיס המסך X1950PRo שהקירור סטוק שלו מחזיק את הכרטיס על 67 מעלות, לעומת זאת, הקירור הנ"ל מחזיק את הכרטיס על 63 מעלות, ועל טורבו (שככה"נ מדובר במצב עבודה מקסימלית) מוריד את הכרטיס לטמפ' של 49 מעלות. מה שיותר חשוב, הוא המחיר של הקירור, שעולה 26 דולר, כלומר בסביבות ה130-150 שקל אצלנו לתמונות ומידע מפרט יותר http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by barak_11,

הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by House M.D.,

יש לי מארז Antec 300 וקניתי אתמול ב KSP את הקירור AC Freezer 7 Pro. לפני זה היה לי סטוק. קניתי גם מאוורר סליפסטרים עם כפתור לשינוי מהירות, שמגיע ל 110CFM בMAX (לפי הצהרת החברה). התקנתי את הקירור למעבד, שמתי את הסליפסטרים מאחורה שיוציא אוויר במקום מאוורר של אנטק שהיה לי שם, ושמתי את המאוורר של אנטק מקדימה שיכניס אוויר במקום מאוורר 80mm שהיה לי שם קודם. טמפרטורת המעבד השתפרה פלאים, אבל זרימת האוויר... למרות שלכאורה גם הכנסת האוויר והוצאת האוויר אמורים להשתפר בזכות הסליפסטרים הזה והוצאת המאוורר 80mm שלא דחף אוויר בכלל, הטמפרטורה רק עלתה... לוח אם היה 34 מעלות עכשיו 37 מעלות... הדיסקים הקשיחים עלו במעלה או שתיים אבל עדיין ציפיתי ירידה בטמפרטורות ולא עליה. אני חושב אולי לא הרכ…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  20. Started by iakovl,

נראה נחמד 8 צינורות (יותר נכון 4 בU) נראה פסיבי אבל אני בטוח שיוכל להתקמבן עם 120מ"מ אני חושב שזה התשובה לSONICTOWER של TT אני מחכה לתוצאות (למי שלא הצליח להבין, לחצו על התמונה)

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by qpalzm,

http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by n3b,

במנוחה... הטמפ' לא משהו או שזה אופייני למזג אויר של התקופה? מעבד: Q9450 מארז: CM690 ללא OC [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  24. יש לי מחשב HTPC והוא מותקן בתוך מזנון בסלון. מקדימה של התא של המחשב יש דלת זכוכית ובדופן האחורי יש מספר חורים כ-6 סמ' כשהדלת הזכוכית סגורה - המחשב מתחמם מאוד, לכן חשבתי להתקין מאוורר על הדופן האחורי כדי שיוציא את החום. מקתע הזה אין לי לא ניסון ולא ידע. חשבתי לחבר את המאוורר הנוסף לחיבור מתאים בלוח אם כדי שישלוט במהירות שלו וכד'. אשמח לקבל המלצות לגבי איך לעשות את זה וכן לגבי חלקים. מכיוון שמדובר במחשב בסלון - אעדיף פיתרון שקט ככל האפשר.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by Minex,

המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים