אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קודם כל כמה תמונות של המחשב עצמו: http://img369.imageshack.us/my.php?image=0164ux.jpg http://img369.imageshack.us/my.php?image=0233jq.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=0200id.jpg עכשיו התחלתי באוברקלוק: שמתי HT על 3 זכרונות על 133 באס על 220 והעלאה במתח מ- 1.400 ל- 1.425 טמפ. עומד על 38 ב- Full Load אפשר עצות/המלצות כיצד להמשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…
-
- 17 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
במסגרת התכנון של המחשב החדש חשוב לי מאד השקט של המערכת והבנתי שמערכת קירור המעבד הינה חוליה קריטית. ההתלבטות שלי הינה בין: Scythe NINJA PLUS או Zalman CNPS9500 או Thermalright SI 120 אפשרות קצת יותר יקרה שראיתי הינה "SCYTHE "INFINITY המפרט המתוכנן כרגע הינו: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 799 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 870 ש"ח Westren Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS 409 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 ש"ח XFX GeForce 7950 GT 512MB DDR3 HDCP PV-T71J-YHF9 1,759 ש"ח ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 936 ש"ח Neo HE 430…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סבירים אני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב. כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינג אז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשב אותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600 xt של club 3d ,אני רוצה להוסיף קירור לזכרונות ולליבה ,עכשיו דבר ראשון ניסיתי להוציא את המאורר אבל לא הצלחתי,מה צריך לעשות ועל מה אתה ממליצים בלי שזה יפריע לשום דבר ללא השקעה נוספת של כסף כמו גופי קירור וכל מיני דברים משהו פשוט מאורר כפול משהו וגם לזכרונות לשים שם גוף שיוציא אוויר חם
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי סטנדרטי ללא שום OC פשוט היה נדמה לי שהוא חם מדי וביחוד בחודשי הקיץ כאשר בתוך החדר יש לי טמפרטורה של 30-32 מעלות כי אין לי מזגן והמאוורר שאני מפעיל בחדר לא ממש עוזר. הוספתי 3 מאווררים של 80 מילימטר בתוך המארז,אחד מקדימה ואחד מהצד שמכניסים אוויר ואחד מאחור שמוציא,זאת כמובן ללא שום קשר למאוורר הספק. לכדתי את התמונות של תצוגת האינטל מוניטור ומי שמבין בזה מעט אז שיאמר לי בבקשה מה הוא רואה ואם ניתן לשפר עוד את המצב. תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום זאת הטמפ של המחשב שלי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-917874976.JPG רציתי לשאול אם זה טמפ טובה? ויש לי עוד שאלה, אם אני אפתח את המארז ואשים מולו מאוורר חזק מאוד ואשאיר אותו ככה... זה יהיה טוב, כלומר זה לא יעשה לי בעיות או משהו? אה ועוד משהו זה יקרר יותר את המארז ויוריד את הטמפ? למי שלא הבין... הנה תמונה להמחשה...(התמונה להמחשה בלבד, למצולמים אין קשר לכתבה) http://www.zix.co.il/images/z-1400333080.JPG בתודה מראש, גל
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
חבריות צהריים טובים... יש לי במארז מאוורר 80 מאחורה מוציא.. ומאוורר 120 של הספק.. התקציב.. כ150 שקלים חדשים.. שמתי עין על זה : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2269 זה 4 מאוררי 80 עם הספק טוב מאוד.. יותר טוב מהאנרמקס 80 למשל.. + פאנבאס... ב150 שח.. מה אתם אומרים? תנו עוד הצעות... ועוד משו.. כמה cfm נותן הסטוק של אמד? נ.ב... שימו גם דברים יותר יקרים.. אבל שבאמת שווים את זה...
-
- 51 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62 נשאר רק למרוח את SILUER 5 אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבש תודה רבה 2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM 2 של COOL MASTER 3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברות Danger Den RBX" Swiftech MCW5002TM Silverprop Cyclone Evolutions V2.5 עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו?? עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה מאווררים כדאי לשים במארז מקדימה ומאחורה (כמה שיותר שקטים)? חברה/גודל/מהירות/dB ובכלל על מה צריך לשים לב כשאני קונה אותם? כנ"ל קירור המעבד, נניח אחד המעבדים החדשים של פנטיום D.. בלי אוברקלוקינג, שיהיה שקט ויקרר טוב?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם כדי את הקירור הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2853&catcode=328 למפרט הזה: מעבד: P4 2.4 478 PIN 512 K לוח אם:P4S8X של אסוס זכרונות:512 מ"ב של A-DATA פי סי=PC 3200 דיסק קשיח: 160 גיגה SATA של WD כרטיס מסך:Radeon 9600 pro ספק: 300W של HEC מארז:הכי פשוט שיש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה לשמור על טמפרטורה טובה יש לי בנתיים מאורר 80 m'm אחד ועווד מאוורר מקורי של אינטל על המעבד והטמפרטורה של המעבד במנוחה 36 ובמאמץ 42! אז כדי? או שאחד כזה יספיק? http://noacomp.co.il/Product.asp?pr...319&catcode=328
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב חברים כמו שכבר הומלץ לי כאן קניתי את ה SF2 בשביל להחליף את הדלתא הרועש שלי בתקווה שיהיה לי יותר שקט בלילה הוא אומר להגיע מחר או מחרותיים המעבד שלי הוא ה AMD 2700+ בלי אוברקלוק קניתי איתו גם עוד שני מאווררים למארז בשביל הסירקולציה במארז רציתי לדעת איך אתם ממליצים למקם אותם במארז מקדימה או מאחורה ואיזה תפקיד יהיה לכל אחד {מכניס או מוציא אוויר} כרגע יש לי אחד שמוציא אוויר מאחורה בגובה המעבד
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !) אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד 90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90 אחד שמכניס ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ? ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד ;D) שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( ) אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד . ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי שתי מאוורים אחד של ספק ישן ואחד שפרקתי ממחשב ישן אני מעוניין להתקין אותם במחשב החדש במחשב החדש יש לי כאילו יש תכפתורים במארז שמדליקים אותו מאחוריהם יש מאוורר שמכניס אויר לתוך המארז על הלוח יש מאוורר שמקרר את המעבד שמכניס לו אויר דרך תעלה רק שלו ויש תכרטיס מסך שיש לו מאוור קטן שמקרר אותו השאלה שלי זה איפה אני צריך להשים תמאווררים השניים ואיזה צריכים להוציא אווויר ואיזה להכינס? מצטער אם סיבכתי אותכם ועוד בקשה קטנה אם למישהו יש תוכנה שמראה מה המעלות של הלוח וכול העסק כדי שאחרה שאני יוסיף תמאוורים אני יעשה השוואה ביניהם תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם מאווררים כדי לקרר את המארז הכי טוב? יש לי מארז עם פוטנציאל לעוד מאוורר אחד, מקדימה.(על המחשב יש מאוורר אחד מאחורה, איפה שלכולם יש.) אך הייתי רוצה להתקין עוד מאווררים. עם איזה מכשירים אפשר לעשות חורים ולסדר מקומות למאווררים נוספים?
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הצעות לקרר את המחשב בעזרת מזגן בפורום ''אוברקלוקינג וקירור'' החלטתי לנסות!. אם תסתכלו בתמונות אתם תראו שאני לא פתחתי אותו מכיוון שאסור לי (אחריות מ-KSP). הצלחתי להוריד את המעלות לפחות ב-6 מעלות מכל רכיב ש-Everest מציגה. בעיקרון אני רציתי לעשות OC אבל כאשר נכנסתי למדריך של OC היה כתוב ש-OC מקצר את חייו של הרכיב. (המזגן די ישן - אבל הוא עבד על פחות מ-17 מעלות) (יש להזכיר - לא עשיתי OC בזמן הקירור!) טוב הגיעה זמן התמונות: http://img291.imageshack.us/my.php?image=img4947jo3.jpg - באמצע הקירור. http://img472.imageshack.us/my.php?image=img4948ja0.jpg - איך המארז. http://img104.imageshack.us/my.php?image=15111497151214931512149ox7.jpg - המעלות הכי נמו…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! תראו אני בדילמה יש לי מאוור למעבד termaltek וגם מאוור מארז של אותו החברה והמחשב שלי יושב על 39 מעלות ואני רוצה להוריד אותו עוד יותר אני לא ידוע איך עושים את זה כול החוטים שלי בתוך המחשב עוברים בתוך תעלות מיוחדות ויש מלא מקום בתוך המחשב אני לא מבין למה הוא כזה חם מה אני עושה אני מאוד ישמח אם תעזרו לי ??? :-X
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום וכרגע הצטרפתי. אני מחפש שלושה דברים: 1)תוכנה פשוטה שתראה לי את החום של המעבד. 2)מה לדעתכם אני יכול להפיק מ athlon 1900xp עם אוברקלוקינג מקצועי? 3)איזו מערכת קירור כדאי לקנות? האם כדאי להכין מערכת קירור של מיים? איפה אני משיג בלוק מיים?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-