אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי מעבד AXP 2500+ Barton עליו יש מאורר AeroFlew(החדש...לא זוכר תדגם) ועוד שני מאוררי שמונים מאחורה אחד מכניס אחד מוציא עכשיו בשניה שהמחשב נדלק הטמפרטורה של המעבד היא כבר 47 מעלות זה נראה לי קצת מוזר...לא? הרי הוא לא עשה כלום במשך השניה הזאת הצעות? מאווררים נוספים אני מתכוון להוסיף(עוד 2 80 למעלה שיוציאו אוויר חם ולמטה שיכניסו אוויר קר) (יש לי פול טאוור דרך אגב :\) נ.ב המחשב לא באובר קלוק ובפעילות רגילה הוא על 50 מעלות ובמאמץ מגיע גם ל-55 :-\
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC עם רדאון 9600 פרו. העלתי כהתחלה את הזכרונות ב-3 MHZ, עם פאוור סטריפ. התמונה נהיית מרוחה ועקומה. כשהחזרתי התמונה חזרה לעצמה. איך לעשות כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לינק http://mafteah.redirectme.net/gallery/ קצת איטי אני מחפש שרת לאכסן עריכה: לצבוע את כל הקדימה בכחול? לעשות סידירומים נסתרים? ממש נסתרים או לסמן משהו?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
או קיי אז ככה המעבד שלי הוא במנוחה 48 במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55 והמתח הוא 1.875.... היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכלל האם בטמפרטורות טובות יחסית להכל? אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה... כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככה וזהו בעיקרון... וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....
-
- 12 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית שמגיעה עם ספארק 7\7+ או לקנות אחרת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצג LCD שהזמתי מארהיב , עכשיו קיבלתי את הצג ,פינים , וכבל שאני לא יודע לאן הוא הולך!! תמונה של הכבל (מצטער על האיכות): ועוד שאלה. קנית מארהיב גם 3 לדים אדומים (אולטרה ברייט) 5V וקנתי גם 3 נגדים של 1K אוהם (הזמתי 3 וקיבלתי 10....) איך אני יכול לחבר אותם לספק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-