עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ROTFL,

ראיתי בפורום של טכנו מישהו שמעוניין להזמין SP94 מחו"ל והחלטתי להצטרף. עכשיו נשאר רק למצוא חנות שמוכרת את המוצר הזה במחיר טוב וששולחת לארץ. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by 114508534,

??????????????????

3. Started by wow,

http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Diman82,

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אחד כזה? מה שבטוח שחנויות מחשבים אי-אפשר למצוא אחד כזה, בדקתי בכל החנויות הגדולות.. כל מי שלא יודע מה זה ומתעניין שיפנה ללינק הבא: http://www.peltier-info.com/info.html מסבירים שם בקצרה.. או שלא בקצרה.. ;D

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  7. שבת שלום לכולם ! אתמול (שישי) קיבלתי את תצוגת ה LCD שהזמנתי (אריהב) בגודל 20*4, ואת הכבלים והחיבורים שבקשתי - בנפרד. התחלתי בהלחמות, וחיבורי הכבלים, ובדיקתו. הכל פעל מצויין, כולל התאורה האחורית. המסך מחובר ליציאה המקבילית דרך 13 גידים המזינים את המסך בין היתר באותות, 5+, והאדמה. על התצוגה מולחמים 13 הפינים, ומהחיבור המקבילי מגיעים 13 גידים שבקצהם חיבור נקבה תואם לפינים המולחמים על התצוגה, כך שאני יכול בקלות להפריד את המסך מכל הכבלים. להכנת המעמד, נדרשתי לכופף משטח ברספקס של 150X150X5 מ"מ בחלקו התחתון לזוית של בערך 75-80 מעלות. קצת עם המבער, ואז לכופף את המשטח.... כאן מתחיל החלק מורט העצבים - החישובים, המדידות והסימונים לחורי הקיבוע. לאחר חישובים רבים ומדידות, הגע…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Mafteah,

לינק http://mafteah.redirectme.net/gallery/ קצת איטי אני מחפש שרת לאכסן עריכה: לצבוע את כל הקדימה בכחול? לעשות סידירומים נסתרים? ממש נסתרים או לסמן משהו?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by charlle,

שלום התקנתי את PRIME98 ואת AIDA32 לפי מה שראיתי שהאנשים ממליצים ואני עדיין לא מצליח להבין איפה ניתן לראות את הטמפ' המדוברות ומתח העבודה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  10. השידה התמימה שלא יודעת מה מחכה לה בבוקר.....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tomz,

אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

מתח גבוה כן. ומתח נמוך מהרגיל ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NISAN,

מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by SixKiller,

או קיי אז ככה המעבד שלי הוא במנוחה 48 במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55 והמתח הוא 1.875.... היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכלל האם בטמפרטורות טובות יחסית להכל? אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה... כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככה וזהו בעיקרון... וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....

• 12 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by bad-sector,

שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by nivezrati,

אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  17. איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by ChronoDog,

טוב, ידיד שלי הציע לי ליצור פה גם תרד בנושא, אז הנה: קניתי מעבד 1700+ KIUHB, בתחילה חשבתי שיהיה סתם איזה... ועכשיו... http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=NEW_SPEED&sortorder=DESC&cpu_type=AMD&PHPSESSID=16bce777757bf3d919e95b20fca9c519 מה אתם חושבים? אפילו אין לי מזגן בבית, זה על קירור אויר והספק שלי על סף מוות, אבל בכל זאת

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by yambtz,

אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  20. אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  21. שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by W0lverine,

האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית שמגיעה עם ספארק 7\7+ או לקנות אחרת בנפרד?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום... אני רוצה לעשות מודינג קטנטן ואני רוצה להוריד אתם יודעים כאלה תמונות שאני גוזר חלקים ואז עושה ספריי ואז יהיה על המארז איזה צורה משהו כזה מקווה שהבנתם :-\ תודה מעין...

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

ניסיתי לעשות OC עם רדאון 9600 פרו. העלתי כהתחלה את הזכרונות ב-3 MHZ, עם פאוור סטריפ. התמונה נהיית מרוחה ועקומה. כשהחזרתי התמונה חזרה לעצמה. איך לעשות כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור) אני פתוח להצעות! ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?

• 12 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.