עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בביוס זה מראה לי משהו בסביבות ה-15 מעלות למעבד באוורסט זה מראה לי מעבד 13, ליבות 31 כרטיס מסך 39 ולוח אם 34 הכל במנוחה למחשב שבצד זה נורמאלי? גבוה? נמוך?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  2. Started by telzur,

אני לא יודע כלום אבל ממש כלום על אוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים: 1.לאילו רכיבים אני עושה OC 2. איך אנשים מגיעים לרמות כלכך גבוהות?? 3.אינטל e6600 ו ge force 7900 gs טובים ל OC 4. מה צריך לעשות כדאי לבצע OC תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  3. שלום לכולם. לא מזמן הזמנתי בלוק קירור של זלמן וצינור 3/8. עכשיו הצינור נכנס במחבר אבל יש במחבר את החלק שאמור להיכנס לצינור לפני שאני מחבר אותו ואז הוא מתברג אבל הוא לא נכנס כי הקוטר של הצינור עבה מידי. איזה מידה אני צריך לצינור עלמנת שייכנס במחבר שבא עם הבלוק ? שמי שלא הבין צירפתי תמונה שמוקפת בעיגול של שני המחברים שהצינור עבה מידי בשבילם. אגב יש בתמונה עוד שני מחברים שבהם לא צריכה לבוא הברגה מלמעלה אלא רק להכניס את הצינור וזהו אבל אני מעוניין להשתמש באחרים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by segevgabay,

שלום רציתי לדעת באיזה קפיצות אני צריך להעלות את המעבד שלי ב5-10 MHZ? ובאיזה שלב אני מעלה מתח למעבד? תודה...

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  5. אהלן חברים,המפרט של המחשב שלי היא: DUAL CORE 3.40 GHZ ASUS P5LD2-VM SE 1024 MB DDR 2 533 ASUS GEOFORCE 7300 GT 256 MB DDR 2 PCI EXPRESS-עשיתי לו OC רציתי לדעת כמה דברים: מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X?את FS 2004 הוא מעלה לי על 35 פריימים שזה מעולה,את FSX DEMO הוא נותן לי 27 פריימים אבל לדעתי זה לא יספיק כי זה רק הדמו. אני זקוק לעזרה בקשר לביצוע OC.קראתי את המדיך באתר על OC,הדפסתי אותו,קראתי ושוב קראתי אך לצערי כל הפונקציות שקיימות בBIOS שעל אותו מחשב מבוצעת ההדרכה,שונה מהBIOS בלוח אם שלי... לדעתי להרבה מאוד אנשים יש את הלוח אם הזה,ורציתי לשאול כיצד לבצע טוב את הOC?אני נכנסתי בADVANCED שם בJUMPERFREE CONFIGURATION ושמה יש לי אפשרות DRAM FREQUNCY,שם יש…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by esharone,

שלום רציתי לשאול מה נחשבת טמפ' סבירה למעבד e6600 (ללא oc) עם המאוורר שמסופק איתו

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  7. Started by mokisho,

איך אפשר לדעת מה החום של הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  8. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  9. Started by bozi,

שלום לכולכם אחרי חיפוש מעמיק ברחבי הרשת לא מצאתי תשובות לשאלתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב נוסף : לוח aopen מעבד אינטל p3 866 ב -133mhz על הלוח יש אפשרות לגמפר סביבת עבודה מ-66mhz עד 133mhz בביוס מסוג phoenix-awardbios v6.0pg יש אפשרות לעלות את המהירות של המעבד עד 160mhz את המכפלה ניתן לשנות עד כפול 15 ,אך השינוי מצליח רק עד מכפלה של 6.5 . איך ניתן לבטל את הנעילה של המכפל שלא יגביל אותי רק עד ל6.5 ? דרך אגב הביוס שומר על השינוי [כפול 10 למשל],עך בעליית המחשב הוא לא מתיחס לשינוי ורושם רק כפול 6.5 . תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by Skippy,

עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  14. Started by kof23,

אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  15. שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  16. Started by Etus,

אני רוצה לעשות OC למחשב שלי. יש בביוס שלי אפשרות לשנות את מהירות המחשב, או לחלופין, את המכפלות. ניסיתי לשנות את המהירות, אבל המחשב עדיין מזהה את המעבד כ- 800MHz. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/?i=4409&s=16 אין ממש תוצאות באתר של AMD לאחר חיפוש קצר... אז מאיפה משיגים את התוכנה הזו? לינק?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by VailSide,

שלום, אני חדש בתחום של ה אוברקלוק ורציתי לדעת במה זה כרוך? למשל אני עושה אוברקלוק לחלק מסויים יש סיכוי שהחלק ישרף / יהרס? האם OC מכל סוג שהוא מקצר את חיי הרכיב? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? אם כן במה זה תלוי? סוגי מוליכים, קאבלים וחלקים אלקטרונים או תוכנה או שניהם כאחד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by DRz,

שלום לכולם... אני די חדש בתחום, אז אל תרדו עליי אבל המחשב שלי פשוט מתחנן לאוברקלוק, אז החלטתי לנסות. המפרט שלי: Intel E6600 Asus P5B Deluxe 2GB 800 Twinmos Big Typhoon 7600GT אני לא רוצה להגיע לתוצאות מטורפות, קצת להמהיר אותו לראות איך זה. האם מישהו יכול להסביר לי את כול התהליך ? איך לעשות מהביוס, במה זה כרוך... איך מעלים תדר וגם מתח ? איך יודעים כמה להעלות, תוכנות מומלצות... תודה לכול מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  20. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by yan_ymar,

1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  22. Started by moshtager,

שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by JSK,

שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

...

25. יש לי כרגע VF900-CU ובאתר כתוב שהוא עובד בשקט של 18DB עכשיו כל החברות האחרות מפרסמות את הרעש בעוצמת DBA...השאלה היא איך אני יכול להפוך את יחידות הDB לDBA..

• 1 תגובה
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.