עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pcmaster,

אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. שלום, יש לי ספק 550W של TOPOWER (ולא, זאת לא חברה ג'נרית לכל אלו שייקפצו לשאול..) שלצערי לא מגיע עם חיבור מתח ל PCI-E . כידוע הכרטיס מסך מגיע עם מתאם משני מולקסים לכניסת ה PCI-E .. עכשיו השאלה: האם אני אמור לחבר לכל מולקס שבמתאם מתח מרייל שונה או שזה בסדר לקחת מרייל אחד שני מולקסים ולחבר אותם ? * בשני המקרים הכרטיס עובד בסדר גמור, גם ב OC מטורף לא נתקלתי בבעיה של מתח, השאלה פשוט אם בכלל יש הבדל או שזה בדיוק אותו זרם ? * על הספק שלי מאחורה יש שני אפשרויות (כפתור בחירה כזה..) COMBINED ועוד אחת שאני לא יכול לראות כי זה מחוק..(אני משער שזה SINGEL או משהו בסגנון..) השאלה על איזה מצב זה מומלץ להיות ?? = על פי הנתונים שלו הוא אמור לתת 20A ברייל יחיד ובמצב "משולב" הוא אמור לתת סה…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?

4. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני יקנה למישהו מהשפחה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD,ממה ששמעתי המאוורר סטוק של המעבד מרעיש נורא,אז חשבתי אולי לקנות קירור צד שלישי שיפתור את בעיית הרעש.אתה יכולים להמליץ לי על קירור טוב עד 120 ש"ח? המעבד הוא AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  6. אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  7. יש לכם איזה המלצות? אפשר לחרוג קצת לא מצאתי משהו בדיון של ה"טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  8. ובכן, כפי שהכותרת מספרת, היום רשמית נמאס לי מהמאוורר של הchipset(GA-7DXR) למי שלא מעודכן. אז לכן סוף סוף לקחתי את האומץ והסרתי את המאוורר, והשתמשתי באזיקונים כדי לתלות מעליו מאוורר של 60mm, בין בחוט האסוף שיוצא מהספק לבין החוטים הלא אסופים, דווקא יצא די בסדר הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית. המאוורר היה מתוצרת AZAR או AVC משני הצדדים כתוב משהו שונה, ראוי לציין שזה כבר המאוורר השלישי שנדפק לי מהם ובזמן קצר, אולי זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לאמינות מאווררים אלו.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. שלום, מה יהיה ההבדל בתוצאות בין הלוחות: ASUS P5B ASUS P5B DELUXE ABIT AB9 ABIT IB9 ואחרון חביב: Abit FPIN9 ?? -- עם המעבד: e4300 / e6400 ועם זיכרונות 800mhz cl5 [בינתים לא בחרתי חברה] [אה כן ועם tuniq tower] תודה האם עם כל לוח יהיה אפשר להגיע ל 3.3MHZ ? ואיזה מהם הכי טוב? ולמה?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. אני רוצה לקנות גוף קירור שקט ויעיל (לא חייב קירור מירבי) לכרטיס מסך שלי כי הוא מתחמם בצורה מטורפת ואולי לעשות לו גם OC על הדרך. יש לי 8800GT של ספארקל ולוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. רציתי לדעת מה אתם אומרים על ה- VF1000 LED והאם הוא שווה את המחיר שלו (140 שקל ב- KSP)? והאם גם הוא יתאים פיזית מבחינת הגודל ללוח אם, כי ראיתי שעל הלוח אם, ממש מתחת לכרטיס מסך שלי, יש מן גוף קירור מרובע כתום. יש מצב שהוא יפריע לחיבור של הגוף קירור שכרטיס מסך? קישור לגוף קירור: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. אני אוטוטו מתקין תקירור

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. משום מה-אני עדיין לא מבין איך לעזאזל. הביג טייפון לא נכנס לאנרמקס צקרה, והוא "רק" 12 וחצי ס"מ גובה. או יותר נכון זה מה שאיש או שניים אמרו פה בפורום (ואשמח אם סוף סוף יגיע הסבר או תמונות.) עכשיואני יודע שיש אנשים שהכניסו אליו זלמן 9700 בלי בעיה (שהוא קצת מעל 14 ס"מ) כרגע מבחינת תקציב, אני יכול לקחת זלמן 9500 או אנדי סמוראי (למרות שאני מאמין שאם הביג טייפון לא נכנס אז האנדי שהוא אותן המידות לא יכנס) יש עוד אפשרות מלבד הזלמן שיציגו ביצועיןם דומים, בפחות מ14 ס"מ גובה. תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

תראו את המפרט שלי. כשהבאס הוא 320 הטמפרטורה במנוחה היא 50 מעלות, וכשהרצתי 3 בדיקות SPI במקביל הופיעו לי נקודות לבנות על המסך והמחשב נתקע. אז אני מבטל את הOC בינתיים. כי אין לי דרך לייצב אותו. אבל איפה הבעיה? מה מגביל אותי? אני לא מבין!!! נ"ב לא העלתי מתח ולא כלום, אני צריך? ו50 מעלות למנוחה זה לא יותר מדי?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. הייתה לי פעם אחת אבל שכחתי את השם שלה... (הצבא הרס אותי)

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  16. Started by cutOFtea,

שלום, לאחר שעשיתי אוברקלוק ל- E6600 לוח אם P5W DH יש לי תופעה מוזרה במשחק אחד FLIGHT SIMULATOR 2004 שבו אחרי איזה 10 דקות הזיכרון שלי ב-TASK MANAGER מראה לי 1.71GB (לא עבר מעולם את הג'יגה) ואף לעיתים קרובות קורס.... האם יכולה להיות בעיה של זיכרון ? איך אני יכול לוודא שהזיכרון שלי עובד 100% אחרי האוברקלוק ? תודה מראש, חיים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by TiMOn,

אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. שלום לכולם .. ציתי להתיעעץ איתכם לגבי כמה נושאים... האם אתם חושבים שמארז טוב עם קירור טוב למעבד ולהכל כמו למשל p150 +TT BIG typ שיוצא ביחדמשהו כמו 1100 שח על מארז +קירור +ספק עדיף על מארז פשוט עם עיצוב עדיף מהעיצוב הפשוט לדעתי של הP150 ועם קירור מים וספק לייברטי 400W? מהוא הסדר גודל של מערכת קירור מים למערכת שלמה? שאני לא יצטרך להוסיף אליה עוד מאווררים וכ"ו אם אני בוחר בקירור מים האם זה מפחית את הרעש של המחשב?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. כרגע יש לי מעבד E4300 עם OC ל3 ג'יגה 340*9 + קירור טוניק טאוור... רציתי לדעת עד כמה אני יוכל לסחוט עם המעבד Q6600 G0.

20. מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  21. צריך את המדריך הכי מומלץ, והעיקר שתעזרו לי כי אני פוחד להרוס משהו. לפי המפרט הבא http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm *אני לא מבין בזה כל כך, אני יצטרך הרבה עזרה... תודה.

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  22. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל.. וסליחה שפתחתי אשכול בפורום קירור .. פשוט אם הייתי יודע מה זה GPU אז הייתי יודע איפה לשים את זה..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. Started by ezx,

אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.