אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני ממש חייב שמשהו יסביר לי ממש טוב או ישים לינק למקום שמסביר ממש טוב (ורצוי בעברית), על איך עושים OC ל fsb , במה זה קשור ומה צריך להשיג בנוסף כדי לבצע את זה. חיפשתי על זה ואין לי מושג איפה למצוא על זה הסברים.. ???
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שאני צריך לדעת : 1. האם כאשר אני מחבר לד למחשב אני צריך לחבר לחשמל וזהו או אני צריך עוד משהו כמו נגד? 2. כמה לדים ומנורות ומאווררים אפשר לחבר לספק של לפני 3 שנים לפנטיום 3 ??? תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני בן 16 ואין לי עבודה, רק דמי כיס 20 שח בשבוע. למזלי יש לי דרמל בבית, אבל הרסתי את הראשים, אפילו של השיוף (עבדתי במרפסת, הוא לא היה מחוזק טוב, שמעתי חתול צועק, יש צורך לפרט עוד?). כרגע יש לי 50 שח שהולכים ל LAN party ב 19 לחודש. קיצר אין כסף. עד עכשיו עשיתי ככה: 1)צביעה של דלתות המארז בשחור, בכוונה השארתי את השאר כסוף, יצא מדהים 2)צביעה של החלק הלבן במקלדת מולטימדיה של מיקרו$פט בשחור, השאר יהיה כסוף כשיהיה כשף לצבע. 3)חלון ושורה של חורים מתחתיו ששכן שלי עשה לי בחינם. יש לו כלים בעבודה, וחר הביא לו פרספקס. 4)stealth DVD 5)עיגול כבלים יש לי חלקים\הם בדרך ל: 1)glowpad - מחכה לפספקס שאבא שלי השיג לי. 2)מסך LCD שלקחתי ממילונית, נראה לי יש לו אפילו תאורה אחורית - מח…
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בשביל להחליף אותו ב zm80c-hp של זלמן??
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום... יש לי חבר... נראה לי שתדעו כבר מי זה שהוא בפורום הזה..(כבר לא זמנית) והמערכת שלו היא על 22 ו21..... עולה יורד עולה יורד.... זה לא כבר מסוכן מדי?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר השוואות וחיפושים רבים אחר המאוורר השקט ביותר (וגם מקרר לפעמים) הגעתי לשני מאווררים בגמר האישי שלי , אם מישהו יוכל לתרום לי מידע נוסף או המלצה לגבי אחד מהם אשמח מאוד : 1. GLACIALTECH 462 - http://www.glacialtech.com.tw/pdf/Silent%20Breeze462%20II.pdf 2. AERO COOL DP-101 - http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm אז מה דעתכם ? נ.ב-אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את ה-GLACIALTECH או חנות בחו"ל אשמח לשמוע ...
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים. אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++ תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף. תודה
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעשות למחשב שלי OC כבד וברשותי המפרט הבא: מעבד-P4 2.4C לוח-IC7 זיכרון-קורסייר 512MB 3500C2 כ.מסך-הרקולס רדאון 9800 ספק-ANTEC TP 430W מארז מאוורר של אנטק עם שני מאווררים מכניסים מקדימה,אחד מכניס מהצב ועוד שניים SF2 מוציאים מאחורה. קירור מקורי. הטמפ' שלי הם קצת גבוהות לדעתי משהו בסביבות 50 עכשיו אני שם לב שהמאוורר המקורי מסתובב בבערך 2600 שזה נראה לי נמוך מאוד. האם אפשר להגביר את המהירות שלו? אני גם שוקל לשים משחה(יש לי ארטק סילבר 3) אבל מה עם החומר השחור?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כי בפעם הראשונה שעידכנתי ביוס הוא שינה לי את הטמפרטורות. אנירוצה לדעת אם יש סיכוי טוב\גדולשגם בעידכון הבא יהיה ככה. ABIT NF7-SL (לא חשוב הא?)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm רק על שני הצ'יפסטים החדשים יהיה ניתן לעשות אובר, טוב, אני אצתרך ליקנות מחשב חדש :-\ יאיר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. באיזה קוטר אני עושה את החורים לברגים ? (לפי השבלונות) 2. האם זה יכול לפגום בסגירה של המארז ? (מארז במחשב השני במפרט )
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-