אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
הי חברה יש לי שאלה, אני כרגה מזמין מערכת קירור של מים מ - performance-pcs.com ורציתי גם להוסיף מערז לזה, מישהוא כאן עשה את זה בעבר? כתוב לי בההזמנה תחולק ל-2 (2 חבילות של 43.7 פאונד) אבל המערז אצמו שוקל 45 פאונד. לא רק זה, אני מנייך שהמכס אולי ישתגו אל זה כי זה אנק, למישהוא יש ניסיון בנושה? ואים לא, יש מישהוא שיודעה למי שני יכול לפנות כדי להשיג מערז של Silverstone TJ07?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מארז k-62B ושמעתי שניתן להוסיף עוד מאורר 140 מקדימה (במקום של הכוננים). לא הבנתי איך לחבר אותו כי לא ראיתי שמה חורים של ברגים, אבל ראיתי שאנשים עשו את זה. העלתי תמונה של מישהו שעשה בשתי דרכים, אחת שם קרטונים מתחת ומעל המאורר ואחת שהוא ממש הכניס את זה. איך אני עושה כמוהו(לא עם קרטונים)?? ואיזה מאורר 140 אתם ממליצים??? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי OC קצת גבוהה (לא נתתי יותר מדי מתח) אבל את התדר הקפצתי לסביבות ה4500 המחשב סירב להידלק ונשמעו שלושה צפצופים שני יחסית ארוכים והשלישי קצר טיפה מהם עכשיו כשאני מדליק הוא משמיע צפצוף ארוך כל 5 שניות בערך, ניסיתי להוציא ולהחזיר את הסוללה של הלוח אם ולכבות ולהדליק את הספק, להוציא ולהכניס את הזכרונות מהמקום... מה עוד לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2011 בשעה 12:38:39 לא משנה הוצאתי את הסוללה וניתקתי את הספק ל10 דקות וזה הסתדר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2600k L041B200@ 5.252GHz 1,4v Asus P8P67 deluxe 8GB G.skill Ripjaws X CL9 NH-D14 1MB 8MB 32MB כרגע יציב על 5ghz במתח 1.375 , יציב (prime + linx avx) ומעלות לא גבוהות מ64 .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר נשלף אבל אין גישה לכבל שמתחבר ללוח אם (או שאני לא עושה משהו נכון). אני כמעט בטוח שיש דרך להחליף את המאוורר מבלי לפרק את כל הקירור. אני פשוט חושב שחבל לי להוציא כסף על הרכבה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מעבד i7 950, במצב מנוחה (idle) - תוכנת ה RealTemp מצביעה על 52 מעלות (עם ה stock cooler). לא מוגזם (אפילו מאוד)? יתרה מכך - המחשב לא בנוי לגמרי, וכל ה"עסק" יושב על מגש הלוח אם - מחוץ למארז! אשמח לשמוע מה יכולה להיות הסיבה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת העבודה, בגלל אילוצים כאלה ואחרים קיבלתי שתי מערכות מים על מנת לאפשר לי לעשות אופטימיזציה טובה יותר למחשב (במלים אחרות OC) המערכות שקיבלתי הם tharmaltkae tide water plus ו coolerMaster aguagate max. אני די חדש בכל עניין קירור המים ונתקלתי בבעיית התקנה מאוד גדולה עם המערכת של ה tide water. צפרט של המחשב שלי הוא פלוס מינוס כזה: מארז: tharmal take armor a-60. לוח אם: gygabyte p55a-ud4. כרטיסי מסך: שני gainward gtx 460 se שנמצאים ב SLI. עד עכשיו לא היו לי תלונות, והייתי מבסוט מהקונסטלציה. הבעיה היא שספק הכוח של ה a60 יושב למטה. והיות ומלכתחילה אין הרבה אפשרויות הרחבה ב ud4 והכרטיס מסך התחתון סוגר לי על הרחבת PCI אחת, אין לי איך להכניס את המערכת של ה tide water לתוך המאר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי החלפתי מארז מNZXT LEXA ל-HAF922 וכשאני בודק את הטמפרטורה מהירות מעבד עומדת על 2700MHZ - Q6600 בIDLE 26-30C- לעמות 66-67C בLOAD (השתמשתי בPRIME95) לוח אם GigaByte P35-C-DS3R קירור מעבד SCYTH NINJA REV2 כרטיס מסך SAPPHIRE 5850 זכרון OCZ 2X2 1066
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי OC לE6300 : Core speed: 2627 Multiplier; X7 Bus Speed: 375.6 Rated FSB:1504.0 הזכרונות עובדים על: dram frequency :375.3 FSB:DRAM 1:1 התוכנה OCCT מראה שהכל תקין ויציב,הטמפרטורות במעמץ 50 מעלות 38 במנוחה עכשיו השאלות והבעיה: -המעבד כל שניה קופץ מ2.6 ל2.2 וקופץ ממכפלה של X7 ל X6 במנוחה במעמץ הוא עובד על 2.6-X7 האם זה תקין? -האם הטמפרטורות יציבות למרות שהקירור הוא קירור רגיל מהמפעל? -יש אפשרות לעשות עוד קצת OC או שאני בגבול? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחר ה-O.C האחרון הבנתי שעליי לבדוק עם התוכנה OCCT. הורדתי והתחלתי בדיקה. פעם אחת על עדיפות גבוהה - דבר שהקפיץ לי הודעת שגיאה ב-CORE 3 לאחר 2.5 דק' של בדיקה. לאחר מכן הרצתי שוב על עדיפות רגילה - הפעם החזיק 8 דק' כמעט והראה שגיאה ב-CORE 2. בזמן שימוש כללי במחשב כולל במשחקים אין שום בעיה,לא נתקע ולא קורה כלום. תוך כדי הבדיקה ב-OCCT הטמפ' המירבית לא עברה את ה-62. אני לא כ"כ מכיר את התוכנה..יש כמה תמונות של גרפים שיש..אני לא יודע איזה מהם לצרף לכם. אודה מאוד לעוזרים. שגיא
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות 1.לגבי הE6300: -האם קירור רגיל שלו(של המפעל הטמפרטורות לפי SPEEDFAN עכשיו הם 38 מעלות בזמן שהמאוורר עובד על מינימום מהירות) מאפשר OC גם אם הוא לא גדול ? הלוח אם הואGigabyte GA-965P-DS4 Intel 2.לגבי הAMD Phenom 2 X4 955 : -יש לי MUGEN 2.REV B אם אני עושה OC כבד או בינוני הוא יהיה חייב לעבוד כל הזמן במאמץ ולעשות הרבה רעש ? -המעבד חדש מהחנות האם כדי בכלל לעשות OC ועד כמה זה מקצר את חייו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-האם הקירור הרגיל שלו הוא מספיק טוב ושקט (חשוב) או שרצוי להחליף אותו ? -יש לי משחה טרמית OCZ FREEZE היא מספיק טובה לOC או שרצוי להחליף? -יש לי קירור למעבד MUGEN 2 REV.B עכשיו אני קונה מחשב חדש לOC כבד האם הקירור טוב למעבדים AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX או Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box לOC כבד ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.. אני O.C מתחיל מאוד לאחרונה ביצעתי O.C למעבד לתדר 3.77 מתדר 2.83 תדר הבאס עומד על 436 והמכפלה על 8.5 בזיכרונות זה על 1332. מבחינת היציבות של המעבד הוא מעולה,הקירור החדש של נוקטואה 14D ששמתי פשוט מפלצת. הבעיה היחידה היא שכשאני מפעיל את תוכנת ה-CPU-Z היא מראה לי שהמכפלות משתנות אוטומטית מ-6 ל-8.5 ע"פ צורכי המערכת. איך אני קובע את זה שלא ישתנה? תודה רבה לעוזרים.(אשמח גם להסברים בנושא..אני מעוניין ללמוד עוד בעניין ה-O.C) תודה מראש, שגיא!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי רק להגיד, שאם אתם אוהבים OC, אז ה-CPU SPEED זה לא הכי חשוב, יותר חשוב הוא ה-FSB. כמובן שאתם אוהבים לעשות OC למעבדים, ואתם מאלו שלא מבינים למה יש את ה-XTREME דגמים. הנה התוצאות שלי של ה X6800 עם קירור SCYTHE KATANA 3... FSB טוב לאללה, והתוצאות ב-3DMARK ישר גדלו. אז היתרון העיקרי הוא במעבדי ה-X זה שהמכפלה שלהם פתוחה, ואתם מנצלים את זה בשביל להגדיל FSB מבלי להגדיל את ה-CPU SPEED, למעשה אתם מנצלים את הכח האמיתי של המעבד, וכמובן שאי אפשר לעשות זאת במעבדים רגילים. http://oi54.tinypic.com/adhpx1.jpg בבקשה, תגובות :]
-
- 42 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי לוח אם Asus P5B שכן תומך בE5700.. בגלל שעם הAbit IP35-E היו לי בעיות יציבות (קריסות, ריסטים וכאלה) אני יודע יודע שהוא יותר ישן, וצ'יפסט יותר ישן.. אבל לפחות פה זה עובד כמו שצריך.. בקיצור הלוח אחלה, עובד סבבה בינתיים אבל עברתי על המספרים בHWmonitor ונראה שהוא מזייף. יש משהו שם בשם AUXTIN (מה זה בכלל?) שבמנוחה הטמפרטורה שלו קופצת בין 75 ל127 מעלות... ובמאמץ זה מתייצב על 45~ משו נוסף שמטריד אותי זה ההבדלים בטפ' של המעבד בקיצור תראו - תמונה אחת שווה 1000 מילים: ההבדל בין CPUTIN לטמפרטורות של הליבות.. יש לי FREEZER13, והוא מחובר טוב! אני בדקתי 20 פעם לפני שהדלקתי. מישו ראה פעם HD4850 עם 34 מעלות במנוחה? D: קירור איכותי עושה פלאים נ"ב התמונה זה טמפרט…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הכרטיס הוא 5850 של ספייר,נקנה לפניי כשנה,הדגם שלו זה הכרטיס שבא עם המשחק DIRT/ יש לי את התוכנה של TRIXX של ספייר. אני יודע שהכי פשוט להעלות את התדרים של הליבה והזכרונות.השאלה האם אני צריך לשחק עם המתח? כי אני מעדיף שלא.. להעלות רק את הליבה ואת הזכרונות,למישהו יש כרטיס זהה רפרנס של ספייר 5850 ויכול להגיד לי מה ההגדרות הכי מומלצות?תודה! כרגע הטמפ שלו היא על 55 מעלות,והמאורר על אוטומט(24 אחוז)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ממש כמו לבור, תוכלו להסביר מה ההבדל בין שני החיבורים הללו - מה תפקיד כל אחד: (תודה מראש)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מארז ANTEC 300 וספק מודולרי M12II של SS. מיקום הספק הוא למטה. השאלה לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הספק (מאוורר 12 ס"מ) כלפי מעלה או כלפי מטה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-