אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]טוב אני צריך קירור למחשב הניסויים שלי טוב אני עושה כול מיני שטויות לP3 הישן שלי OC מודינג וכול זה טוב אחרי שהעלתי את המעבד ל800 אז הוא כול הזמן עשה ריסט ואני יודע שזה בגלל החום אז אני צריך קירור חדש למעבד לא יקר עד 120 שקל כי זה סך הכול מחשב ניסויים אז תשמעו ניקיתי את האבק ניקיתי עם אלכוהול(זה בסדר?ועיתי את זה עם מקלות אוזניים) עזר קצת הוא יותר שקט ונראה לי קצת יותר מהיר טוב תודה מראש[/glow]
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בבקשה הייה פה קישרו . בבקשה לא לנעול
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר את המחשב לסלון ואני מחפש מארז שוכב . למי שלא יודע זה המארזים של המחשבים הישנים הם דקים והמסך עומד עליהם
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש סיבה שלא לקנות את ה-AeroCool AATK0188 II שהוא קצת יותר יקר מה-Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD שבמפרטים המומלצים (עבןר מעבד XP 2200+)? פשוט זה לא מופיע כאופציה ב-ZENIT ואז לא ישתלם להוסיף דמי משלוח רק עבור חלק שעולה 50.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי readon 9800np/gigacube ועכשו החלטתי לעשות לו אוברקלוק אני משתמש בrage3d השאלה שלי היא:1< האם יש איזה יחס מיוחד בין שצריך לקחת בחשבון בין מהירות הזכרון לבין מהירות הליבה או שאפשר לשחק אם זה איך שרוצים 2<האם יש לי אפשרות לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס אני לא חושב שיש עלו חיישן 3<האם הקרור של gigacube מספיק או שצריך להחליף קירור 4<מישהו מכיר tweak שהוא חושב שהוא עדיף על rage3d 5> תודה רבה לכם חמודים
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אחרים שלי הייי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אליו אני רגיל אז............ בכול מיקרה קניתי עכשיו מאוררים חדשים ואחד מהם מתחבר ישר לספק אז אין בעיה אבל השני מתחבר ללוח אם ואני לא יודע איפה לחבר אותו יש לי חיבור ליד הpci שניראה לי שזה זה אבל אני לא בטוח (אם אתם רוצים תמונה אני יעלה) טוב אני עפתי תענו לי בבקשה בייייייייייי
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
tavor21 שלח אותי לכאן... אין לי שום ידע במודינג... יש לי מחשב: p-3 550 mhz sdram 256 40 gb g- force 440 mx 64 mb זה ההכל בערך... הייתי רוצה לשפר אותו... וגם להפוך אותו לבובה...עם המנורות והכל...רצוייי...אבל נתחיל בשיפורים... תסבירו לי איך???? מאיפה אני משיג חלקים??? איזה????? מאיזה חומרים???? בקיצר הכל הכל...עד הפרטים הקטנים ביותר... תודה ענקית ראש למי שיעזוררררררררררררר
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב עד שאני יזמין את החלקים החדשים אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני למעבד. לפחות להגיע ל1700. יש לי Intel Celeron 1100 MHz והטמ' שלו הם 25 נכון לעכשיו וזה שיט אני מאמין שהו מגיע אולי ל30 במאמץ וגם אני יודע שסלרון לא מתחמם ממש. אז מה אכפת לי לזייןאותו באובר קלוק? עכשיו הבעיה היא שאני מגיע ל1400MHz אז הוא נתקע לי. אני מדבר על כל המחשב. פתאום הוא נתקע. דיברתי עם כמה שמבינים, והם אמרו לי שזה קשור במתח של הזכרונות. עכשיו אני לא יודע איך ובכמה להעלות וגם אני מפחד שאם אני יעשה את זה זה ישרוף לי את כל החלקים. אשמח אם מישהו יסביר לי... ואם זה באמת קשור למתח. תודה רבה וענקית מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אבל קודם כל סיפור מוזר - אתמול בערב עשיתי אוברקלוק קטן מ 133 ל 140 (זה בערך מה שפלומינו בשילוב של זכרונות חרא ולוח אם עוד פחות טוב מאפשרים. לקראת הערב החזרתי את המעבד למצב הנוכחי, והמחשב עבד כל הלילה. היום בבוקר ,באופן פתאומי, החלו לעלות הטמפרטורות של המעבד, עד אשר בערך ב 57 מעלות הוא נתקע, ולא עשה ריסט עוד. :'( אבל מכיוון שזו הזדמנות מצויינת להחליף לבארטון - Who Cares! בכל מקרה, כיצד אתם ממליצים לי להוריד את שיירי משחת הקירור מעל הוולקנו 11? מים זה כנראה לא בא בחשבון, ובטח שלא לגרד את זה... לעזרתם אודה... (ואם כבר - האם זה אפשרי שהמחשב ישרף באופן בלתי מוסבר?)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-